- 30 Mart 2008
- 188
- 2
- 316
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
şık bir babeti, en güzel topukluya tercih ederim...gerçekten bazı babetler çok şık görünüyor zarafeti gösteriyor..topuklu demek şık demek değildir..bazı topuklular bana çok itici gelir...elbisenin bütün özelliğini mahfeder...bi düğünde görmüştüm, kızcağız güya şık olacağım derken mahfetmiş kendini, platformdan az daha kısa bi topuklu ayakkabı giymiş, sanki yürümesini beceremez gibi bi şekil vardı kızda..belki acemidir topuklu konusunda...hafif öne eğilerek yürür gibiydi, herkesin dikkatini çekmişti gülünç duruma düşmüştü...o da elbet şık olmak için girdi bu pozisyona ama kendini mahvettii... yani diyeceğim topuklu ile şık olunur diye bi kaide yok...bazı babaetler gerçekten çok alımlı göseriyor insanı..
belki ayakkabı ayağını yara etmiştir
çünkü topuklu değil babet giysemde ayaklarım yara olur yamulurum ama giymeden de duramam spor ayakkabıyı bırakalı cok oldu
canm umarım işini görür bu ayakkabı da. Eki Görüntüle 499048
bulamasan bile deri bi babet alıp eklentiler ile sen kendi ayakkabını oluşturabilirsinn.
topuklu ayakkabı giy zengin gösteriri :))) hep kısa ünlü erkeklerin yanında uzun boylu kızlar vardır!!!
bence aynı boydaysanız çok uzun olmayan bi topuk çokta kötü durmaz sanırım
böyle gezen çok çift var hiçte anormal karşılamam
şık bir babeti, en güzel topukluya tercih ederim...gerçekten bazı babetler çok şık görünüyor zarafeti gösteriyor..topuklu demek şık demek değildir..bazı topuklular bana çok itici gelir...elbisenin bütün özelliğini mahfeder...bi düğünde görmüştüm, kızcağız güya şık olacağım derken mahfetmiş kendini, platformdan az daha kısa bi topuklu ayakkabı giymiş, sanki yürümesini beceremez gibi bi şekil vardı kızda..belki acemidir topuklu konusunda...hafif öne eğilerek yürür gibiydi, herkesin dikkatini çekmişti gülünç duruma düşmüştü...o da elbet şık olmak için girdi bu pozisyona ama kendini mahvettii... yani diyeceğim topuklu ile şık olunur diye bi kaide yok...bazı babaetler gerçekten çok alımlı göseriyor insanı..
çok az yüksek sivri topuklu ayakkabılar var şık duruyo canım ben babeti yakıştırmıyorum bayanlara genelde bence böyle birşey giy aynı boyda olucam diye senin havan bozulmasın bence
ben valla kızın erkekten uzun olması durumunu cok begenıyorum,hıc gozume abes gelmıyor,cokta cekıcı duruyor boyle farklı cıftler bence..tabıı benım oyle bı olanagım yok..kocam 1.86 ben 1.65 :S sanırım bundan bu özentı
babeti ben normalde severim canım cici bir kıyafetle falan çok şirin durabiliyor ama abiye konusunda şüpheliyim işte,alçak güzel bir topuklu arayışlarındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?