- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
Topuklu ayakkabıyı 10cm almıcaksın heralde şekerim.. Makul ölçülerde bir ayakkabı alırsan sorun olmaz
herşey iyi güzel hoşta bu koyuyor dimi bazen özellikle böyle durumlarda
pardon ya 2. ye yoğunlaş demek istedim yanlış yazmışım...
geçen bir arkadaşım evlendi ikisi de düz taban ama gene de gelin 6-7 cm uzundu damattan..siz gene aynı boy..yeni nesil küçüldü valla son kalanların kıymetini bilelim :)
evet canım seni çok iyi anlayabiliyorum
böyle özel günlerde giyememek çok kötü birde
benim aklıma hep evlilik gelir düşünsene kendi düğününde
minicik gelin olmak
ve babet rahat ya demek
Takma o kadar ya millet kendi şeyine baksın. O kadar boy farkından sorun olmaz. Hele ki özel gün yani kadın dediğin özel günde topuklu giyer, makul karşılanır bence düşündükçe takarsın. Uygun bir topuk al giy...
ben 169 cmim çok minicik olmam sanki(sanırım sende bu civarlardasındır) ama yinede düğünde gelinlik kapatır ayakkabıyı o sorun değil hadi rahat falanda denilir ama kısa bir abiye ile durumu kurtarmak zor iş valla
yok canımben 1.65 yarim de olsa senin kadar ancadır :)
yani gerçekten minik gelin olucam:):)
Sıfır platform üçgen burun stilettolar var kesinlikle onlara bakın onlar boyu çok uzatmaz hem de
Birlikte resim çekilirken böyle poz verin kısa durursunuzEki Görüntüle 485802
Ayakkabı da böyle olabilir daha minik topuklusuEki Görüntüle 485803
bu zaten benim fotoğraf çekilme taktiğim çapraz uzatmam ayağımıda dizimi kırarım
Valla bana sorarsan ben olsam hiçde umursamam istediğimi giyerim kısa oluversin senden ne olacak insanlar onun cüce senin haddinden fazla olduğunu mu düşünecek
zaten herkes bilecek ikinizin boyunun aynı olduğunu özel bir gece olduğunu senin yüksek topuklu giydiğini hoş bilmeseler ne olacak kendimiz için yaşıyoruz sonuçta sürekli insanlara nasıl görünürüz diye kasmak bizi yıpratmıyormu her konuda ki bu çok gereksiz kafa yoran bir konu hiç düşünme canın ne istiyorsa onu giy senin hayatın ama yok ben rahat edemem diyorsan çok fazla babet çeşidi var bulamazsan hala zamanın varsa ve bu ayakkabı mevzusu senin için bu kadar önemliyse beğendiğin bir babet modelini gösterir sipariş üzerine yaptırırsın . Ayrıca ille babet olacak diyede birşey yok çok şık düz ayakkabılar var
Eki Görüntüle 485872
Eki Görüntüle 485881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?