ayakkabı ve boy sorunu

ben olsam ondan uzun olmayı isterim neden istemiyorsun ki boşveeer.fazla düşüncelisin bence.boylu poslu olduğunu göster millete.

ya zaten topukluyu seven biri değilim öyle platform falanda sevmiyorum 7-8 cm olanlar şık zarif geliyor bana ,sevgilimle 3 yıldır beraberiz hiç bir zorlukla karşılaşmadım daha ama işte beraber davetler falan olunca işin rengi biraz değişti, evlenince canım giymek isterse o yokken giyerim o varkende bir çözüm buluruz artık herhalde ona kalsa sorun değil giy diyor (ama bence canı pek istemez)bana görede abes kaçar gibi geliyor:)

su platformlara sinir oluyorum

babet olmasi sart degil biraz daha zarif ayakkabi bakabilirsin az topuklu..hem ben olsam erkek arkadasimi topukla gecsemde genede giyerdim...azicik farktan birsey olmaz

artık farkı dengelemeye çalışıcaz bakalım eğer topuklu giyersem tabi

evet oda bir dert buda vallaeylülde olucak davet sandalet mevsimi geçmiş olur sanki:26:

doğru diyorsunuz şu satenler fena değil gibi aslında ama daha iyileride olabilir

Son düzenleme:
Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bence lionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...

valla bana bir yardım eli uzatsanızşaka bir yana güzel örnekleriniz olursa sayfada paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum

Bence giy gitsin

Çünkü bu hayatınızın ilk ve son nişanı ya da düğünü değil

Birlikte katılmanız gereken birçok organizasyon olacak

Birinden birinde mutlaka giyeceksin

Son düzenleme:
Bence giy gitsin

Çünkü bu hayatınızın ilk ve son nişanı ya da düğünü değil

Birlikte katılmanız gereken birçok organizasyon olacak

Birinden birinde mutlaka giyeceksin

offf offf çok kararsız kalıyorum böyle yorumlar okuyunca gaza geliyorum tamam giyicem diyorum,çok şık babaetlerde var diyenler olunca bir durup evet ya düz ayakkabı giyeyim diyorum

offf offf çok kararsız kalıyorum böyle yorumlar okuyunca gaza geliyorum tamam giyicem diyorum,çok şık babaetlerde var diyenler olunca bir durup evet ya düz ayakkabı giyeyim diyorum

Diyelim ki bu sefer babet giydin, bir sonraki davette yine aynı ikilemi yaşarsın, her defasında böyle düşünmek yerine içine sineni yap

İnsanların düşüncelerine önem veriyorsan da şimdiden giymelisin ki onların da gözü alışsın, daha sonra yadırgamasınlar

Topuk boyunu abartmazsın, hani bu senenin modası platformsuz ince topuklu zarif ayakkabılar çok hoş duracaktır eminim

Eğer kiii kendini rahat hissedemezsen daha sonrakilerde hiç düşünmeden babet giyersin olur biter :)

onun yanında 3 senedir hiç topuklu giymedim ondan dolayı sanırım çok tuhaf gelicek gibi geliyor, en iyi yol bir gün kısa bir süre yanında giyeyim bakalım nasıl hissedicem tuhaf gelirse düz ayakkabıya devam ama kasmazsam gerekince topuklu giyebilirim demektir :)

Bunlar abiye altına giyilir mi ya çok kötü bence lionessss'e daha iyi fikirlerle gelmediğiniz sürece babet işi çok çirkin...

Yukarıda bunlar abiye altına giyilirmi diye beğenmediğin ilk ayakkabı çok ünlü gelinlik firmasının altına kombin ettiği bir ayakkabıdır başka söze gerek yok sanırım

Son düzenleme:
Canım ben benim sevgilime gizli topuk ayakkabı alayım onu giy desem beni mahveder valla Yani bence böyle bir teklifle gitme erkek arkadaşına. Yorumları okumadım ama niye bu kadar takıyorsun ki boya. Yani hafif topuklu bişeyler giyebilirsin sen de. Yüksek topuklu olması şart değil çok zarif ayakkabılar var. 3-4 santim uzun dursan ondan birşey farketmez bence. Sen bu ayakkabıyı giy dersen bence daha çok kırılır erkek arkadaşın

yok giy desem kırılmaz biliyorum dinler yine o ama yinede cesaret gerektiren bir şey takmama gelince de ne bileyim abes kaçar diye düşünüyorum:44:

Bence topukluyu giy yani bende topuklu giyince sevgilimi geçiyorum beraber şakalaşıp gülüyoruz iyice uzadın gittin falan diye :)
Öyle elbiselerin altınada topuklu hoş oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…