Mrb kızlar, ben çok şişman değilim ama fazla kilom da var tabi. Balık etli gibiyim ama ayaklarım nedense çok tombik. Babet filan gibi ayakkabı giyince de herkes aaa ayakların mı şişmiş gibi tepkiler veriyorlar . Ben alıştığımdan galiba bana normal geliyo ama başkaları soracak kadar diyorsa demekki baya şiş görünüyo. Sorduklarında da utanıyorum ne diceğimi bilemiyorum Ne yapmalıyım zayıflasam bile orası hemen hemen aynı kalacak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
başlarının dediğine aldırma milletin agzı torba değil büzesin Allah seni böle yaratmış anacım bir iki meraklı begenmedi diye ayak rejiminemi giricenhayatına bak ömür bir kerelik gerisi faso fiso
Benimde ayak tırnaklarım normal değil
Ama buna şükür el tırnaklarımda bişey yok şükür ki
derdin bu olsun canim.benimde etli biraz.ama ben bayilirim ayaklarima cok sevimli bence.sorulardan rahatsix oluyosan biraz daha kapali ayakkabilar sec.sukret canim bi rahatsizligin yok.
Yok onlar da kötü niyetli söylemiyorlar biliyorum gerçekten şiş zannedip soruyorlar ama işte bu daha kötü. Onlar umrumda değil ama kendim üzülüyorum demekki çirkin açık ayakkabı giymesem mi diye
Ona şükrediyorum zaten cnm aslında bu kadar kafaya da takmıyordum da son zamanlar da çok üst üste heldi. Bunun çözümü yok mudur ki
sanmıyorum canım.liposuction yapılabilir belki ama bence hiç gereği yok.takma hiç cnm insanlar bi sorar iki sorar sonra susar merak etme.
Benimde ayak tırnaklarım normal değil
Ama buna şükür el tırnaklarımda bişey yok şükür ki
benim de ayak tırnaklarımda sorun var senin sorunun ne canım? mantar var bende iki ayak baş parmağımda da.. diğerlerinde bişey yok ama
benim de babamdan geçmiş bana ya. reklamlarda bişey vardı ama ismini hatırlamıyorum sen hiç bişey kullandın mı ayaklarına? ilaç falan?Sarı tırnak sendromu diye geçiyor nette.
Benimde baş parmağımla yanındakinde var ama yanındakini sorun etmiyorum baş parmağımdaki çok üzüyo aslında beni.
Yezın açık sandalet giyemiyorum mesela.
İçim gidiyo halbukiO kadar özeniyorum ki
Milletin ayaklarına bakıyorum resmen iç geçire geçire
Bu mantardan kaynaklı zaten üstelik benim doğuştan
Annemde aynı benim gibi
benim de babamdan geçmiş bana ya. reklamlarda bişey vardı ama ismini hatırlamıyorum sen hiç bişey kullandın mı ayaklarına? ilaç falan?
canım doğuştan bile olsa bazı ürünler var onlarla düzeltilme olasılığı var sanırım ama hiç kullanmadım kullanan birine sormak lazım. ben de açık ayakkabı giyemiyorum çok moralim bozuluyor kendimi bildim bileli spor ayakkabı. cocuklugumdan berı zaten spor yakkabı giymekten oluyor. ayak hava almayınca...Yok canım..
canım doğuştan bile olsa bazı ürünler var onlarla düzeltilme olasılığı var sanırım ama hiç kullanmadım kullanan birine sormak lazım. ben de açık ayakkabı giyemiyorum çok moralim bozuluyor kendimi bildim bileli spor ayakkabı. cocuklugumdan berı zaten spor yakkabı giymekten oluyor. ayak hava almayınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?