ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Ablacim sen konuyu tamamen anlamamissin eski konuma bakar misinKonu ne bilmiyorum ama sizin aileniz sizi davet ederken eşini ve seni ayrı ayrı mı arayıp davet ediyor?
Şöyle bir konu başlıklarına baktım da inşallah doğumdan sonra ihtiyaç duymazsın kaynanana.evcilik oynayacaz hizmet edecez ama onlarin asla bir yarari olmasin bana zaten. Zaten korkuyodum dogumdan sonra basima coreklenir diye iyi oldu.
Duymam merak etme. Onun kendine hayri yok bacagin agriyo kolum agriyor oluyor 10 lafindan 8 i. Basima kaka kaka gelir yardim eder. O yuzden ben her zaman oldugu gibi kendi basimin caresine kendim bakarim. Kimseye guvenerek yapmadim cocugu.Şöyle bir konu başlıklarına baktım da inşallah doğumdan sonra ihtiyaç duymazsın kaynanana.
İnşallah doğum bu, yalnız olmuyorDuymam merak etme. Onun kendine hayri yok bacagin agriyo kolum agriyor oluyor 10 lafindan 8 i. Basima kaka kaka gelir yardim eder. O yuzden ben her zaman oldugu gibi kendi basimin caresine kendim bakarim. Kimseye guvenerek yapmadim cocugu.
Yalniz degilim, ben varımİnşallah doğum bu, yalnız olmuyor
Ay ins bitirmez kocam da gorusme bosver dedi sagolsunKüsmüş müş. Sanki ilk okul bebesi.. Su gelinleri hizmetkar emir kulu olarak görmekten ne zaman vazgececekler acaba?
Bebis doğunca küslüğü bitirir.
Ben küsmedim yalniz bir kere musait degilim diye onlar bana küstü konumu okudunuz mu gercektenBence biraz abartmışsınız onlar eşinizin sevgilinizin ailesi onları yok sayamazsınız hayatınızda mutlaka olacaklar
Tamamen küsecek iletişimi koparacak bir durum yok hiç mi iyilik görmediniz bu insanlardan
İnsan hoşlanmasa da arada bir eşinin hatrına görüşür bence
Sen bakma yardım edecek holan hamileyken dolmuşla yollamaz bu tipler eve yerleşir sütun varmı şunu iç bunu yap derler . Çocuğu eline alır sana iş yaptirir daha dikişlerin iyileşmeden . Çok iyi olmuş bu tavrını bozma . Doğumdan sonra da paşa paşa görsün gitsin evine . Kimseye hizmetçi olmaya gelmiyor insan dünyaya .Yalniz degilim, ben varım
Ne kendi ailem ne esimin ailesine ihtiyacin olacak diye simdi bu durumu yasayamam. Yasamam.
Küsmüşler ama yine de bi adım atıp çağırıyorlar siz tekrar gitmeyeceksinizBen küsmedim yalniz bir kere musait degilim diye onlar bana küstü konumu okudunuz mu gercekten
Beni cagirmiyor arkadasim kocami daha bir kere arayip bize gelin demedi ama su sansa bak ki esimi aradi ilk defa.kocami arayip demis ben onun niyetini anliyorum. Kusen ben degilim.onlar ayrica. Gidip bi kosede kusmeye devam edebilirler.Küsmüşler ama yine de bi adım atıp çağırıyorlar siz tekrar gitmeyeceksiniz
Bu sefer daha derin bir küslük oluşacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?