Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim derdim bu degil :)) ama size bunu anlatmak simdi duvara konusmak olur o yuzden tekrar aciklamayacagim isinize gelirse konulari okursunuz.
Noktalama işaretleri ve büyük harf kullandıysan ve demagoji yapmadıysan okurum. Uyuz olurum gerçek sebebi söylemeyen bahane bulan insanlara. Çocukça bir iletişim yolu tamamen. Yaşını ona istinaden sordum.

Noktalama işaretleri ve büyük harf kullandıysan ve demagoji yapmadıysan okurum. Uyuz olurum gerçek sebebi söylemeyen bahane bulan insanlara. Çocukça bir iletişim yolu tamamen. Yaşını ona istinaden sordum.
Uyuz oluyorsan sayfamdan cikabilirsin. Ben de tek basina hicbir halta yaramayan, baskalarina muhtac olan insanlara uyuz oluyorum onu napalımm

Uyuz oluyorsan sayfamdan cikabilirsin. Ben de tek basina hicbir halta yaramayan, baskalarina muhtac olan insanlara uyuz oluyorum onu napalımm
Eğer doğum sonrası ve çocuğunu büyütürken yalnız kalamayacak olursan, kayınvalidenden yardım isteyemeyi düşünürsen bu konuşmamızı hatırla. Ben tek başıma iki çocuk büyüttüm anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Sen daha bir şey başarmış değilsin, sanki halletmişsin okula göndermişsin gibi bir tavır içindesin.

Yalniz kalabilirim illa kayinvalidem bebegime bakacak diye samimiyetsiz ve cikarci mi yaklasmaliyim simdiden ? Cok garip gercekten tabi sizin dusunceniz. Ben kendi kendime yeterim yetemedigim yerden tabi kii destek de alirim ama kimseyi kullanmam bunun icin.
Eğer doğum sonrası yalnız kalamayacak olursan bu konuşmamızı hatırla.

Zorluk yasayacak olabilirim, anamdan emdigim süt burnumdan da gelebilir. Anne olmak bambaska bir sey basarili olup olmamak ne demek ? Zorluklari tabi kii olacak. Kaynanama guvenip mi yaptim ben bu cocugu. Hangi zihniyet hangi kafadasiniz ? Cok garipsiniz. Tamam o zamnan ben sey yapiim cocuguma bakarken basarisiz olursam diye her gun gelip gidelim birbirimize. Size hayatinizda kimseye dayanmadan onurlu bir yasam dilerim.

Eşinizin annesi size ne yaptı tam olarak anlamadım. Ama hamilelik hormonlarınızın etkisinde olduğunuzu düşünüyorum. Karşı taraftan bir kötü niyet görmediyseniz tek sıkıntı görüşme sıklığı ise bunun başka çözümleri var. Ama siz ilişkiyi koparmak istiyorsunuz. Karnınızdaki bebeğin babaannesi bu kadın. Bebek olunca burunlarını sokmasınlar diye gardınızı almışsınız gibi geldi bana daha çok.

Son düzenleme:
A
ALakasi bile yok konuyu tamamen yanlis anlamissiniz. Ben haftada 4 gun gorusmek istemiyorum hamileyim.yorgunum empati istiyorum bunun hormonlarla alakasi ne ?

A

ALakasi bile yok konuyu tamamen yanlis anlamissiniz. Ben haftada 4 gun gorusmek istemiyorum hamileyim.yorgunum empati istiyorum bunun hormonlarla alakasi ne ?

E 2 gün görüşün siz de. Ben de onu soruyorum sıkıntı ne. Ben diğer konunuza dönüp okumak zorunda değilim.
4 gün gerçekten çok fazla

E 2 gün görüşün siz de. Ben de onu soruyorum sıkıntı ne. Ben diğer konunuza dönüp okumak zorunda değilim.
4 gün gerçekten çok fazla
OKumak zorunda degilsen 2.konuya yorum yapmayacaksin. Iyice arastir da oyle yorum yap.

Konuyu pek anlamadım, eski olayları da bilmiyorum ama hamilelik hastalık değildir :)
Konuyu anlamayip eski olaylari da bilmeyip hamilelik hastalik degil yorumu da cok iyi olmus baska bir yorum zaten beklenemezzz

KV gelmesin bi zahmet doğuma, yardımdan çok kötü anlar biriktiriyoruz onlar yüzünden. Kaldı ki eli var onun yanında olması yeterli.
Yok gelceklermis yalniz kalirim diye ben kaynanamla konusmaliymisim. Hamilelik hastalik degilmis o yuzden bahane etmemeliymisim. Bir gor hemcinslerimi tek baslarina hic varolamamislar uzuldum

Yok gelceklermis yalniz kalirim diye ben kaynanamla konusmaliymisim. Hamilelik hastalik degilmis o yuzden bahane etmemeliymisim. Bir gor hemcinslerimi tek baslarina hic varolamamislar uzuldum
Hangisinin KV ile güzel anları var anlatsınlar dinliyorum.

Diğer konuyu bilmeyince bu konu havada kalmış biraz o yüzden de o tarz yorumlar gelmiş olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…