- 29 Mayıs 2021
- 3.701
- 16.781
- 158
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
EVet lisans mezunuyum egitimciyim ozelde, fakat ilk drfa bu sene calismadim. Calisiyorken de boyleydiler.Siz çalışıyor musunuz?
Valla en azindan halden anlayan bi esiniz var, bu buyuk sans.Ay ins bitirmez kocam da gorusme bosver dedi sagolsun
Halden anlamiyor da ugrasmak istemiyor kestirip atiyor o yuzdenValla en azindan halden anlayan bi esiniz var, bu buyuk sans.
Aynı şeyi devam ettirmek istiyorlar . Sizinle barışmazlarsa nasıl kullanacaklar. Ben olsam bugun ağrım var gelemem derim biraz soğuk bir şekilde ayağınızı çeki nKIZLAR KAYNANAM ARADI OY BUGUN KESIN CAGIRCAK GENE BANA GELIYOLAR BENI ALIIIN ACMADIM DA ARAYAYIM MI NAPIYIM
Beni ararlar genelde cagirirlar ondan sasirdim yoksa sen ara ben ara durumu degil olayGitmek istememekte haklı olabilirsiniz anlıyorum sizi ama şahsım adına "seni aradılar beni aramadılar" lafı bana çok itici geliyor. Evli çiftleri tek tek aramak mantıksız değil mi? KV esinizi arasin o da karıma sormam lazım iyi olursa geliriz yada ben tek gelirim desin.
Ben mesafe seven soğuk biriyimdir. Tabiki gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Uzak durmak istiyorsanız Uzak durun.
ahahah ben de... dedim neyin ayağı kesildi?!! neyse ki kaynananınmışBaşlığı görünce noluyor töbe dedim. Konuyu ben de tam olarak bilmiyorum ama sorunlu insanlarsa en iyisini yapmışsınız
Valla cok da guzel oluyorİnşallah doğum bu, yalnız olmuyor
Büyük konuşma, sen kaç yaşındasın bakiimYalniz degilim, ben varım
Ne kendi ailem ne esimin ailesine ihtiyacin olacak diye simdi bu durumu yasayamam. Yasamam.
Senin derdin gerçekten bu mu ki?ben hamileyim hastanelere gidip geliyorum kayinbabam emekli ve hicbir saglik sorunu yok beni bir hastaneye goturmeyi bile teklif etmiyor 10 dakikalik mesafede oturuyoruz ben dolmuslarda gidip geliyorum sorun degil hep ben kendi basimin caresine baktim ama neden hep iyi gunde gelip gidiyoruz da bunlari dusunmuyorlar dedim.
Ahaha beni aramadılar dememiş miydin eşine, seni de aradılar işte daha ne istiyorsunKIZLAR KAYNANAM ARADI OY BUGUN KESIN CAGIRCAK GENE BANA GELIYOLAR BENI ALIIIN ACMADIM DA ARAYAYIM MI NAPIYIM
Yasin ne onemi var pardon da ? Olgunlukla var alakasi cocugunu kimsesiz yalniz babasiz bile buyuten anneler var. Illaki birinin yardimina mi muhtac olmaliyim ? Sizin adiniza ben uzuldum. Bu dusunce yapisiyla baya zor.Büyük konuşma, sen kaç yaşındasın bakiim
Senin derdin gerçekten bu mu ki?
Benim derdim bu degil :)) ama size bunu anlatmak simdi duvara konusmak olur o yuzden tekrar aciklamayacagim isinize gelirse konulari okursunuz.Ahaha beni aramadılar dememiş miydin eşine, seni de aradılar işte daha ne istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?