Ayaklarini kestikten sonra olanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu küserlerse küssünler. Halden anlamayan insanlar demekki. Her hafta 2-3 gün kvye gidilir mi geri kalan günlerde de onlar geliyor. E niye evlendiniz? Eski konuyu okumadan seni haksız bulanlar olacaktır takma onlarida. Herşeyin bir sınırı var. 2 haftada bir gidersin yakınsa yeter(o bile fazlada neyse) Sen kendi ailenle bu kadar görüşmüyorsun.

Eşini ayrı seni ayrı mı davet etmeleri gerekiyor?sizinde geçinmeye gönlünüz yok belli size gelmesinler istemişsiniz tamam bari davete icabet edin 1-2 çay için gelin yani mesafelerde yakıneşim aileme böyle davransa hiç hoşlanmazdım ben ev yakınsa haftada 1 görüşülür.siz hamileyseniz yemeğe değilde mesela çaya çağırırsınız belki.

Gitmek istememekte haklı olabilirsiniz anlıyorum sizi ama şahsım adına "seni aradılar beni aramadılar" lafı bana çok itici geliyor. Evli çiftleri tek tek aramak mantıksız değil mi? KV esinizi arasin o da karıma sormam lazım iyi olursa geliriz yada ben tek gelirim desin.

Ben mesafe seven soğuk biriyimdir. Tabiki gitmek istemiyorsanız gitmeyin. Uzak durmak istiyorsanız Uzak durun.

KIZLAR KAYNANAM ARADI OY BUGUN KESIN CAGIRCAK GENE BANA GELIYOLAR BENI ALIIIN ACMADIM DA ARAYAYIM MI NAPIYIM
Aynı şeyi devam ettirmek istiyorlar . Sizinle barışmazlarsa nasıl kullanacaklar. Ben olsam bugun ağrım var gelemem derim biraz soğuk bir şekilde ayağınızı çeki n

Evlendiğimden beri yaptığım en iyi şey mesafemi korumak oldu. Baktım yüz göz olursak tepeme cıkacak vibe aldım kayinvalideden haftada 1 görüşürüz genelde biz gideriz cocugum oldu hala aynı düzen devam ediyor. Çalıştığım için davet edilmeden zaten gelme huyu yok Allahtan o konuda anlayışlı biri. Böyle o kadar rahatız ki ne bir saygısızlık ne bir tatsızlık yaşamadık.
Bende bir fayda göremedim, göremeyeceğimi bildiğim için bu yolu seçtim. Nitekim de cocuguma annem bakıyor Mesafe mutlaka koyun

Beni ararlar genelde cagirirlar ondan sasirdim yoksa sen ara ben ara durumu degil olay

Tamam bosver mi dedi ay hemen de trip .. bosver en iyisini yapmışsın bazılarına net olmadıkça başını alamıyorsun anca bu dilden anlıyorlar. gerçi dogum sonrası torun bahanesi ile yine zırt birt gelip bir de üstüne hizmet beklerler aha şuraya yazıyorum ama şimdilik rahat et bari .

Kizlar 2.defa aradigi icin actim artik cagirdi rahatsizim gelemeyecegim dedim niye annecim gel ayaklarin acilir diyor yok dedikce israr etti ben biktim bunlardan abartiyor muyum yoksa bunlar mi bu kadar israrci anlamadim.

Yalniz degilim, ben varım
Ne kendi ailem ne esimin ailesine ihtiyacin olacak diye simdi bu durumu yasayamam. Yasamam.
Büyük konuşma, sen kaç yaşındasın bakiim Senin derdin gerçekten bu mu ki?

Büyük konuşma, sen kaç yaşındasın bakiim
Senin derdin gerçekten bu mu ki?
Yasin ne onemi var pardon da ? Olgunlukla var alakasi cocugunu kimsesiz yalniz babasiz bile buyuten anneler var. Illaki birinin yardimina mi muhtac olmaliyim ? Sizin adiniza ben uzuldum. Bu dusunce yapisiyla baya zor.

Ahaha beni aramadılar dememiş miydin eşine, seni de aradılar işte daha ne istiyorsun
Benim derdim bu degil :)) ama size bunu anlatmak simdi duvara konusmak olur o yuzden tekrar aciklamayacagim isinize gelirse konulari okursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…