ayaklarının altı yanan var mı ?

insanyavrusu

az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
258
323
38
kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

genellikle tatlı yediğim zamanlar (ki çok çok aşırı yerim gece uykudan kalacak kadar) ayaklarımın altı yanıyor

cesaretimi topladım tahlil yaptırdım kolestrol kan sayımı tiroid şeker tam sayım yani. çoook şükür ki hiç birşey çıkmadı ama rahatsız edecek kadar yanıyor

benim gibi olan ve bir fikri olan var mı

Annem ve k.valide ..

Dedem rahmetli de sürekli ayağım yanıyor derdi ..

Gizli şeker hastalığı yada psikolojik dedi Dr bulamadı..

Çook doktorlara gitti ..

En son kullandığı bir psikolojik ilacın faydası olmuştu. .

benim b12 vitamini eksikliğim var. Bilmiyorum baktırdın mı ama o da ciddi ayak yanması yapıyor. Benim aklıma da ilk şeker gelmişti ama ondanmış:KK51:
Geçmiş olsun bu arada:KK16:

benim b12 vitamini eksikliğim var. Bilmiyorum baktırdın mı ama o da ciddi ayak yanması yapıyor. Benim aklıma da ilk şeker gelmişti ama ondanmış:KK51:
Geçmiş olsun bu arada:KK16:
Evet B12 eksikliğinden de olabilir. Yazacaktım ama her şeye baktırdım deyince herhalde aile hekimi ona da bakmıştır diye düşündüm.

kızlar çok teşekkür ederim eve b12 de bakıldı herşey normal

su nörolojik kısmı kafamı karıştırdı o periferik nöropatiyi ilk kezduydum ama hiç bir belirti bende yok agri kas uyuşma güçsüzlük falan çok şükür.

sadece çok tatlı yediğinde yanma.

bende gizli şeker ihtimalini düşündüm annemde de var.ayrıca bakmak gerek

çok sağolun hepiniz

Canım tahlillerde bir şey çıkmadı demişsin fakat benim bildiğim ayak tabanı yanması şeker hastalarında görülen bir şey.. :110: inşallah değildir tabii

kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

genellikle tatlı yediğim zamanlar (ki çok çok aşırı yerim gece uykudan kalacak kadar) ayaklarımın altı yanıyor

cesaretimi topladım tahlil yaptırdım kolestrol kan sayımı tiroid şeker tam sayım yani. çoook şükür ki hiç birşey çıkmadı ama rahatsız edecek kadar yanıyor

benim gibi olan ve bir fikri olan var mı
ya bnm de öyle üstten üşüyorum mesela ama ayaklarmn altı yanıyo ddgn gbi bnde gece uyanıp tatlı bişylr arıyrm yemege acba şekerden kaynaklı mıdr

X