T tabitabi Bu sefer olacak Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2015 585 2.002 43 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #1 Kizlar 2 yasinda bir oglum var. Tek ayaginda sadece sol ayakta sislik var. Herhangibir kizariklik yok. Bocek isirmasi yok. Burkulma yok. Agri yok. Sislik ayak bilegine dogru ilerliyor. Doktora gidene kadar sabremedim. Bilgisi olan var mi .
Kizlar 2 yasinda bir oglum var. Tek ayaginda sadece sol ayakta sislik var. Herhangibir kizariklik yok. Bocek isirmasi yok. Burkulma yok. Agri yok. Sislik ayak bilegine dogru ilerliyor. Doktora gidene kadar sabremedim. Bilgisi olan var mi .
-Gulbeseker- İçimde kış gibi bir mevsim üşüyor.... Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 1.043 2.220 658 42 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #2 Sizin görmediğiniz anda ayağını burkmuş olabilir mi?
Mayflower75 Never give up.!! Kayıtlı Üye 1 Şubat 2016 9.242 34.188 548 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #3 Morarma yok değil mi?Yinede bence vakit kaybetmeden doktora gidin.birçok nedeni olabilir..
T tabitabi Bu sefer olacak Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2015 585 2.002 43 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #4 -Gulbeseker- .!.: Sizin görmediğiniz anda ayağını burkmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok canim. Burkma olsa agri olurdu diye dusunuyorum. Bugun farkettim. Esime de sordum yok diyor burkulma
-Gulbeseker- .!.: Sizin görmediğiniz anda ayağını burkmuş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok canim. Burkma olsa agri olurdu diye dusunuyorum. Bugun farkettim. Esime de sordum yok diyor burkulma
T tabitabi Bu sefer olacak Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2015 585 2.002 43 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #5 Mayflower75 .!.: Morarma yok değil mi?Yinede bence vakit kaybetmeden doktora gidin.birçok nedeni olabilir.. Genişletmek için tıkla... Sadece sislik var
Mayflower75 .!.: Morarma yok değil mi?Yinede bence vakit kaybetmeden doktora gidin.birçok nedeni olabilir.. Genişletmek için tıkla... Sadece sislik var
Mayflower75 Never give up.!! Kayıtlı Üye 1 Şubat 2016 9.242 34.188 548 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #6 tabitabi .!.: Sadece sislik var Genişletmek için tıkla... Kan dolasiminda problem olabilir allah korusun o yüzden bence gidin hemen doktora içiniz rahat etsin.
tabitabi .!.: Sadece sislik var Genişletmek için tıkla... Kan dolasiminda problem olabilir allah korusun o yüzden bence gidin hemen doktora içiniz rahat etsin.
-Gulbeseker- İçimde kış gibi bir mevsim üşüyor.... Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2009 1.043 2.220 658 42 11 Temmuz 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi tabitabi #7 tabitabi .!.: Yok canim. Burkma olsa agri olurdu diye dusunuyorum. Bugun farkettim. Esime de sordum yok diyor burkulma Genişletmek için tıkla... O zaman mutlaka doktora gösterin başka bir sorun olabilir.
tabitabi .!.: Yok canim. Burkma olsa agri olurdu diye dusunuyorum. Bugun farkettim. Esime de sordum yok diyor burkulma Genişletmek için tıkla... O zaman mutlaka doktora gösterin başka bir sorun olabilir.