Aynen birde hülya kendini onunla kiyasliyor o upuzun bacaklar yeter bi kere Çağlada..Hulya yaşlanmayı kabullenemiyor aslında çoğu ünlü aynı durumda.o yüzden dinozor gibi tekrar tekrar gündeme gelmeye uğraşıyorlar eziklik hepsininki.Cagla cidden guzel bi kadin.. estetikte olsa olmasada bakiyor kendine..spor yapiyor tas gibi kadin. Birde youtube kanalinda bile sirf faydali olmak icin ve zevk aldigi icin cekim yapiyor bence
bana isim verirseniz ekleyeceğim. Lakin öncelik en çok ismi geçenler çünkü ankette sayı sınırı var. neden 2 seçenek konusuna gelince en uyuz olduğunuz ikiliyi merak ettik...
Demet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
Aşırı kilolu insanlar, kupon biriktirenler ve pintiler benim favorim.Kimseye ayar olmuyorum bizimkilerden zira izlemiyorum.
Açıyorum tlc aşırı pintiler izliyorum onlara şasırmaktan bir hal oluyorum,oturuyorum emlak avcıları izliyorum,lifetime'da da güzel programlar var 24 kitchen da güzel tarifler mis gibi izliyorum illaki tv izleyeceksem.
Kitap okumayı yeğlerim zaten tv'ye ama bazen canım istemiyor o zaman izlediklerim genelde bunlar.
Ya birde sen kisasin diye uzunlar guzel olmuyo mu:) yani bu devran boyle birileri gelir birileri gecer.. tipki yesilcam ve digerleri gibiAynen birde hülya kendini onunla kiyasliyor o upuzun bacaklar yeter bi kere Çağlada..Hulya yaşlanmayı kabullenemiyor aslında çoğu ünlü aynı durumda.o yüzden dinozor gibi tekrar tekrar gündeme gelmeye uğraşıyorlar eziklik hepsininki.
Ece de mesela yıllar önce tamam başardı birşeyler de artık ne ya neyin derdinde anlamıyorum
O işte devam etmeliydi bence. Oyunculukta sıfır çünkü. Anca soyunup dans eder.bide bu kız flaş tv deki "türkücülerin" arkasında dans ediyormuş bi zamanlar şimdiki haliyle alakası yok çeneyi törpületmiş kesin
Valla eskilerden hala yaşlı olup güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran tek bir ünlü var bana göre Emel Sayın..Ya birde sen kisasin diye uzunlar guzel olmuyo mu:) yani bu devran boyle birileri gelir birileri gecer.. tipki yesilcam ve digerleri gibi
Kadın bildiğiniz sahte diplomaya iş yaptı
Dolandırıcılık yaptı hala ortalıkta geziyor mu
Bazen işini doğru yapmaya çalışan iyi okullardan mezun psikologlara acıyorum mesleklerinin adını kullanıp lekeleyen insanlarla dolu ortalık
Aynen benim de düşündüğüm gibi değilmiş. Ya da yaşlanınca değişti kadın.Bende küçükken severdimDefne samyeliyi yalnız hiç düşündüğüm gibi biri değilmiş
Kadının güzelliğinden öte konuşma tarzı, samimiyeti, niyeti.. Bir röportaj hatırlıyorum Emre Altuğ karısı için "dışardan görünce değmeyecek sıradan(bu kısım tam olmayabilir) bir kız zannediyordum çağlayı ama tanıdıkça öyle olmadığını, basit bir insan olmadığını anladım" gibi bir cümle kurmuştu. Bu önemli bir şey bence. Daha bilmediğim/hatırlayamadığım bir çok örnek vardır tabi Çağla Şikel için. Sanırım ekranda samimiyetine inandığım bir Fatih Portakal birde bu kadın :)Cagla cidden guzel bi kadin.. estetikte olsa olmasada bakiyor kendine..spor yapiyor tas gibi kadin. Birde youtube kanalinda bile sirf faydali olmak icin ve zevk aldigi icin cekim yapiyor bence
Bende sevmiyordum pek onceleri ama samimi geliyor banada.. birde bosandi filan adi hic birseye karismadi. Kadin isini yapiyor keyfine bakiyorKadının güzelliğinden öte konuşma tarzı, samimiyeti, niyeti.. Bir röportaj hatırlıyorum Emre Altuğ karısı için "dışardan görünce değmeyecek sıradan(bu kısım tam olmayabilir) bir kız zannediyordum çağlayı ama tanıdıkça öyle olmadığını, basit bir insan olmadığını anladım" gibi bir cümle kurmuştu. Bu önemli bir şey bence. Daha bilmediğim/hatırlayamadığım bir çok örnek vardır tabi Çağla Şikel için. Sanırım ekranda samimiyetine inandığım bir Fatih Portakal birde bu kadın :)
Valla eskilerden hala yaşlı olup güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran tek bir ünlü var bana göre Emel Sayın..
Kadın harika ya bayılıyorum
Aynen. Çok itici bence. Kadinin oynadığı dizinin fragmanina bile tahammül edemiyorum.Demet Özdemir. Bu kıza ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. Hiç bir vasfı yok oyunculuk adina. Oynadığı bı kaç dizi var hepsinde aynı senaryo ayni rol. Bir oyuncu farklı rolleri de canlandilirabilmeli. Bu hep hiçbir vasfı olmayan ama Fabrikatör genç yakışıklı erkeklerin bir türlü vazgeçemedigi uğruna ailesini bütün servetini biraktigi çocuksu hareketleri olan ergen salak kızı canlandırıyor. Güzelliği de normal standartlarda çok fazla abartılıyor. Aynı dizide rol alan çok daha güzel çok daha yetenekli kızlar olduğu halde bu neden bu kadar on planda tutuluyor bı turlu anlamıyorum. sakar hareketleriyle etrafını kırıp dökmenin, patavatsızligin, nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmemenin adı doğallık olarak gösteriliyor. aptal bir kız ve etrafında çok yakışıklı çok zengin olup onun bu salakliklarini doğallık zanneden Barbie bebek gibi kızlari beğenmeyip ne hikmetse buna ayilip bayilan AA ne kadar doğal diye bunun üstüne atlayan erkekler. Güya fakir kosklerde yaşıyor. Bu kız gerçekten ayarlarımi bozuyor.
Dişlerini yaptırmış sanırım. Nerde görsem ipana reklamı gibi 32 dışını gösterene kadar açıyor agziniAynen. Çok itici bence. Kadinin oynadığı dizinin fragmanina bile tahammül edemiyorum.
ahahhah ne dedın seennBir de Sevda Demirelin Hande Ataizine attığı tokat var ona aboneyim. Sevda Demirel adeta bir Mike Tyson o mor tulumu da giymiş iyice iri görünmüş...araya başka bir ibiş olan Cem Davran giriyor ama Sevda Demirel hepsini yıkıp geçiyor
Onun bi cocuk aldirma hikayesi var onu izlemistim.. hamileydim onu izlerken aglamistimValla eskilerden hala yaşlı olup güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran tek bir ünlü var bana göre Emel Sayın..
Kadın harika ya bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?