Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Cagla cidden guzel bi kadin.. estetikte olsa olmasada bakiyor kendine..spor yapiyor tas gibi kadin. Birde youtube kanalinda bile sirf faydali olmak icin ve zevk aldigi icin cekim yapiyor bence
Aynen birde hülya kendini onunla kiyasliyor o upuzun bacaklar yeter bi kere Çağlada..Hulya yaşlanmayı kabullenemiyor aslında çoğu ünlü aynı durumda.o yüzden dinozor gibi tekrar tekrar gündeme gelmeye uğraşıyorlar eziklik hepsininki.
Ece de mesela yıllar önce tamam başardı birşeyler de artık ne ya neyin derdinde anlamıyorum

bana isim verirseniz ekleyeceğim. Lakin öncelik en çok ismi geçenler çünkü ankette sayı sınırı var. neden 2 seçenek konusuna gelince en uyuz olduğunuz ikiliyi merak ettik...

şeyma subaşı
artık acun’dan korkmaya da gerek yok.
malum hakkında menfi ne yazılsa puffff diye yok oluyordu :))

bide bu kız flaş tv deki "türkücülerin" arkasında dans ediyormuş bi zamanlar şimdiki haliyle alakası yok çeneyi törpületmiş kesin

Aşırı kilolu insanlar, kupon biriktirenler ve pintiler benim favorim.

Ya birde sen kisasin diye uzunlar guzel olmuyo mu:) yani bu devran boyle birileri gelir birileri gecer.. tipki yesilcam ve digerleri gibi

Biz hangi tavırlarımızla kimleri gıcık ediyoruz kimbilir. Sırf göz önündeler diye bu kadar hakaret edilmemeli bence. Takip etmemek en güzel tepki aslında ama kediyi de merak öldürüyor malum.
Neyse bende bedavacı internet fenomenlerine gıcığım. Hepsine geçen biri hâlâ yılbaşında gelen hediyeleri açıyordu. Hayatları bedava.

Son düzenleme:
Ya birde sen kisasin diye uzunlar guzel olmuyo mu:) yani bu devran boyle birileri gelir birileri gecer.. tipki yesilcam ve digerleri gibi
Valla eskilerden hala yaşlı olup güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran tek bir ünlü var bana göre Emel Sayın..
Kadın harika ya bayılıyorum

ben bilmiyordum kocasının kızıyla bir videosunu görmüştüm çok komik ve sempatik bulmuş insanlar ama ben sinir olmuştum ... güya kıskanç baba tripleri komik olayım diye saçma salak laflar ediyordu .. ailece antipatikler

Cagla cidden guzel bi kadin.. estetikte olsa olmasada bakiyor kendine..spor yapiyor tas gibi kadin. Birde youtube kanalinda bile sirf faydali olmak icin ve zevk aldigi icin cekim yapiyor bence
Kadının güzelliğinden öte konuşma tarzı, samimiyeti, niyeti.. Bir röportaj hatırlıyorum Emre Altuğ karısı için "dışardan görünce değmeyecek sıradan(bu kısım tam olmayabilir) bir kız zannediyordum çağlayı ama tanıdıkça öyle olmadığını, basit bir insan olmadığını anladım" gibi bir cümle kurmuştu. Bu önemli bir şey bence. Daha bilmediğim/hatırlayamadığım bir çok örnek vardır tabi Çağla Şikel için. Sanırım ekranda samimiyetine inandığım bir Fatih Portakal birde bu kadın :)

Bende sevmiyordum pek onceleri ama samimi geliyor banada.. birde bosandi filan adi hic birseye karismadi. Kadin isini yapiyor keyfine bakiyor

Valla eskilerden hala yaşlı olup güzelliği ve zerafeti ile göz dolduran tek bir ünlü var bana göre Emel Sayın..

valla bende çok severdim ama bülent ersoyla aynı gazinoda mı aynı sahnede mi çıkmasını istemişler ben o dö... ile aynı yerde olmam falan demiş hiç yakıştıramamıştım ona ... bülenti de sevmem ama yapılan da hoş değilmis

Aynen. Çok itici bence. Kadinin oynadığı dizinin fragmanina bile tahammül edemiyorum.

ahahhah ne dedın seenn
şırlaannkk

Onun bi cocuk aldirma hikayesi var onu izlemistim.. hamileydim onu izlerken aglamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…