Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Aa bunu duymamıştım ama yıllar önce belkide şimdiki kadar hoşgörülü değildi toplum oda ondan etkilenmiş olabilir şimdi olsa asla öyle birşey demez bence.
Tabi yinede bu yaptığını mazur göstermez yanlış yani

Zuhalin yemek programini gordum. Adini Zuhalle dedikodu olarak degistirmeli.

Muge Anlidan başka hepsine sinir oluyorum )))

ona bende sinir olurdum ama şimdiki programları ve sunucuları görünce yine de kadın kaliteliymiş kaliteli konular işliyormuş diyorum (uçan adam sabri ayrı tabi)

Hakan Urala sinir oluyorum.. birkaç kere magazin programına denk geldim. Sanırsın adam filozof uzun uzun tespitler herkesi değerlendirmeler eleştiriler susmak bilmiyor.. hiç yakışmıyor itici

esra erol ve muge anli disinda hepsine ayar oluyorum:)

Emel sayin in heryerinden yapaylik ve kibir akiyor zaten hakan uralin programina bağlandı sizleri seviyorum izliyorum iltifatlar etti aklinca kibarcik... zirveden düşünce böyle oluyor köşesinde ilgi bekliyor olsa gerek ama artik cok zor onun için

bence de zor bazı insanlar ikinci yüzlerini güzel saklıyorlar bazılarının ki de çabuk çıkıyor ... bir kaç yorum okumuştum hakkında hayranlarınada kaba davranmış çok yerde kendi kendinin değerini düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…