Aa bunu duymamıştım ama yıllar önce belkide şimdiki kadar hoşgörülü değildi toplum oda ondan etkilenmiş olabilir şimdi olsa asla öyle birşey demez bence.valla bende çok severdim ama bülent ersoyla aynı gazinoda mı aynı sahnede mi çıkmasını istemişler ben o dö... ile aynı yerde olmam falan demiş hiç yakıştıramamıştım ona ... bülenti de sevmem ama yapılan da hoş değilmis
Ana bunuda bilmiyorum benOnun bi cocuk aldirma hikayesi var onu izlemistim.. hamileydim onu izlerken aglamistim
O ve ikbal Gürpınar denen kadınBir zamanlar Esra Ceyhan vardı bende ona gıcık olurdum izledikce sinirlerim bozulurdu.Hala daha ekranlarda midir bilmiyorum ama kimse bu hatun kadar ayarimi bozamadi diyebilirim.Müge Anli da ayarlarima dokunabilir pek izlemiyorum izleyemiyorum daha dogrusu..
Set calisanlarini bezdirdigi gercek yaniFahriye'yle ilgili çok dedikodum var ya benim arkadaşım set çalışanı da kendisi Fahriye'yle bir süreliğine çalışıp illallah etmiş bir insan.
Yaa bu kadın geçen gün haberlerde çıktı beni tehdit ediyorlar diye şaka gibi.Al sana SocialMom dosyası
Bir zamanlar Esra Ceyhan vardı bende ona gıcık olurdum izledikce sinirlerim bozulurdu.Hala daha ekranlarda midir bilmiyorum ama kimse bu hatun kadar ayarimi bozamadi diyebilirim.Müge Anli da ayarlarima dokunabilir pek izlemiyorum izleyemiyorum daha dogrusu..
esra erol ve muge anli disinda hepsine ayar oluyorum:)TV'de veya herhangi bir sosyal medya aracılığı ile temas kurduğunuz herhangi bir ünlüye hiç ayar oluyor musunuz ?
Örnekle açıklarsam ; Ece Erken denen sözde spiker ! Hiç bir yetisi olduğunu düşünmüyorum. Ekranlara çıkıp
- şunu aradım bunu aradım,
- ooo o benim kankam, bu benim canım,
- oğlum dün şunu yaptı, oğlum bugün bunu yaptı
- oğlumun boyu 1 cm daha uzadı....
vs vs vs... Dayanadım KK hesabından buna bir sağlam döşedim. Aslında çok kibardım, oğlunun ismini kullanıp durma nazara inanır mısın bilmem ama velede nazar değecek senin bu gevşekliğinden dedim. Takkkk engelledi..
Zira arkadaş her konuyu ekranlarda oğluna bağlıyor. Buna zaten ayar oldum.
Arkasından Alişan böyle Alişan şöyle, sanırsın bu olmasa Alişan ne evlenebilecek, ne kına gecesi. Adamın çocuğu oldu(Allah bağışlasın) onu bile oğlu ile bağdaştırdı. Arkadaş bir bırak Alişan'ı, sen adamın olaylarına bu kadar burnunu sokmasan adam daha mutlu da seni kırmamak için sana ses etmiyor.
Bu da yetmedi Serdar Ortaç, şöyle arkadaşım böyle arkadaşım... Lakin adam ayrılsın diye programında sürekli dile getiren bir tip... Affedersiniz ama ben böyle arkadaşa .....yım (anladınız siz)
Diyeceksiniz kiKazen sen magazin izler misin ? Mecbur izliyoruz da bu kadın kadar bana rahatsızlık veren bir ekran yüzü olmadı.
gereksiz yere mi kuruldum ne oldu anlamadım ama bu kadın benim ayarlarımı bozuyor....
peki sizin böyle ayarlarınızı bozan var mı ?
Emel sayin in heryerinden yapaylik ve kibir akiyor zaten hakan uralin programina bağlandı sizleri seviyorum izliyorum iltifatlar etti aklinca kibarcik... zirveden düşünce böyle oluyor köşesinde ilgi bekliyor olsa gerek ama artik cok zor onun içinvalla bende çok severdim ama bülent ersoyla aynı gazinoda mı aynı sahnede mi çıkmasını istemişler ben o dö... ile aynı yerde olmam falan demiş hiç yakıştıramamıştım ona ... bülenti de sevmem ama yapılan da hoş değilmis
Emel sayin in heryerinden yapaylik ve kibir akiyor zaten hakan uralin programina bağlandı sizleri seviyorum izliyorum iltifatlar etti aklinca kibarcik... zirveden düşünce böyle oluyor köşesinde ilgi bekliyor olsa gerek ama artik cok zor onun için
Gerçek hayatta da bu böyle maalesef abla soru tam tersi olsaydı benim de ilk isaeetleyecegik müge anlı olurduMüge Anlı'yı sevmem nedense hep itici gelmiştir bana..
Zaten programı adamın beyin devrelerini yakıyor.Kim kiminle belli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?