- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Ve onun eşsiz türkçesi..Yalnız bu kadar oylamada Demet Akalının bu kadar düşük oy alması da ayrı bir ilginçlik. Kadın zaten dünyaya sinir bozmak için gelmiş.
Yalnız bu kadar oylamada Demet Akalının bu kadar düşük oy alması da ayrı bir ilginçlik. Kadın zaten dünyaya sinir bozmak için gelmiş.
offf off daha neleri var sinir olduğum. En çok da şerrinden korktukları için etrafında “demom demom” diye dolaşanlar yok muVe onun eşsiz türkçesi..
Yazısını her gördüğümde ayar oluyorum kadına.
Varoş, görmemiş, çirkef, cahil liste uzar gider:)Bence iticiliktw ayrı bir kategori kendisi
Varoş ve görmemiş
Offf offf daha
offf off daha neleri var sinir olduğum. En çok da şerrinden korktukları için etrafında “demom demom” diye dolaşanlar yok mu
Bir insana hiçbir giydiği mi yakışmaz? Vallahi o kadına yakışmıyor,para kıyafet herşey eğreti duruyor.Bence iticiliktw ayrı bir kategori kendisi
Varoş ve görmemiş
Esra erol diyorum hele o herseye burnunu sokan kocasi ali yok mu.. sevimsizler
Not çok harika :)İnstagramdan : )
Bu arada bir de Ebru Gündeş'e hamile kesin demez mi o balimidir ne karın ağrısıdır....
Not: ben hep belgesel izlerim magazin programı asla bakmam : ))))
Bi de farkettiniz mi yüzü bir mor duruyor. İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş gibiBir insana hiçbir giydiği mi yakışmaz? Vallahi o kadına yakışmıyor,para kıyafet herşey eğreti duruyor.
Ahahah,bir de çizme vakası vardı kadının,bir çok kişinin özendiğiBi de farkettiniz mi yüzü bir mor duruyor. İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş gibineyse dava mava açar uğraşamam onunla üç kuruş para kazanıyoruz onu da tazminata heba etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?