Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Ece de kim tanımam takmam anlam yüklemem. Magazin programları asla izlemem vakit kaybı.

Zuhal topal cok yapmacik buliyorum ne yaparsa yapsın programda samimi gelmiyor :/

Ece erken i de şu you.... Da trendlere çıkan videolarını izlediğim kadarıyla biliyorum programı çok itici gerçekten

Zamanında dostken anlatılan edilen ,en ufak bir sürtüşme de ortaya atılmamalı en alasini yapıyorlar ...

Bir insana hiçbir giydiği mi yakışmaz? Vallahi o kadına yakışmıyor,para kıyafet herşey eğreti duruyor.
Bi de farkettiniz mi yüzü bir mor duruyor. İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş gibi neyse dava mava açar uğraşamam onunla üç kuruş para kazanıyoruz onu da tazminata heba etmeyelim

Ben Gülben Ergene oyladım
Bu kadın niye ünlü asla anlayamadım bana çakma Hülya Avşar gibi geliyor. Hülya Avşarın en azından güzelliği var(dı) bunda o da yok. Bir de tüm arkadaşlarının kocalarıyla teker teker takılmış sanırım Seren Serengil dahil.

Seren Serengili bu tipe giydirdiği için seviyorum. Aynen devam Serencim ağzın dert görmesin koçum parti kur oy vereyim. Seviliyorsun :)

Müge Anlı konuları herkesin dilinde,am ayrlarımı bozabileceğini hissettiğim için izlemiyorum.
Ama kendimi konulara fransız da buluyorum doğrusu:)
Diğerleriyle ise hiç işim olmaz,şıklara baktım kaldım,en son ne zaman gördüm bunları diye

Bi de farkettiniz mi yüzü bir mor duruyor. İçinin çirkinliği yüzüne vurmuş gibi neyse dava mava açar uğraşamam onunla üç kuruş para kazanıyoruz onu da tazminata heba etmeyelim
Ahahah,bir de çizme vakası vardı kadının,bir çok kişinin özendiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…