Ahahah,bir de çizme vakası vardı kadının,birçok kişinin esinlendiği
Aşırı kilolu insanlar, kupon biriktirenler ve pintiler benim favorim.
Bu arada Demet Akalına oy vermeyenleri not ettim kenara artık hiçbirşeylerini beğenmicem
##Gucciden alıp giydiği şeyler direkt semt pazarından çakmanında çakması seviyesine iniyorBir insana hiçbir giydiği mi yakışmaz? Vallahi o kadına yakışmıyor,para kıyafet herşey eğreti duruyor.
Vallahi öyle de ne bileyim zoruma gitti demet dururken bir fahriyeye hadiseye oy verilmesiOnları da hoş görmek lazım seçeneklerin hepsi birbirinden bomba
Demet akalın bana harbi tatlı biri geliyordu ece njn açıklamasını dinleyince ? İşareti kaldı bendeVallahi öyle de ne bileyim zoruma gitti demet dururken bir fahriyeye hadiseye oy verilmesi
Fahriyeye oy verenlerden biri benimVallahi öyle de ne bileyim zoruma gitti demet dururken bir fahriyeye hadiseye oy verilmesi
Danlayı seviyodum da şu burnunu yaptırdığından beri korkuyorum. Sanki onun sesini başkasına monte etmişler. Onu hoşgörmemizi sağlayan o sevimliliği herşeyi gitmiş gibiBir de Danla Bilic var,sinir olduğum.
Kiloluyken zayıflara,zayıfken kilolulara saldırıyor,üstüne üstlük şu tweeti var beni delirten; Eki Görüntüle 2236856
Yahu hiç birşey olmuyor kadına##Gucciden alıp giydiği şeyler direkt semt pazarından çakmanında çakması seviyesine iniyor
Pahalı marka giyinmekle zevkli olunmayacağının canlı kanıtı kadın
Geçen tek taş almış altına biri yazmıştı ilk defa bir kadına tek taşın bile yakışmadığını görüyorum diye
Aynen öyle,eskisi gibi sevilmiyor artık. Havadan geçilmiyor kız.Danlayı seviyodum da şu burnunu yaptırdığından beri korkuyorum. Sanki onun sesini başkasına monte etmişler. Onu hoşgörmemizi sağlayan o sevimliliği herşeyi gitmiş gibi
Bir şey yazardım ama değmezBir de Danla Bilic var,sinir olduğum.
Kiloluyken zayıflara,zayıfken kilolulara saldırıyor,üstüne üstlük şu tweeti var beni delirten; Eki Görüntüle 2236856
Yani ne diyim zorlayamam sevme diye ama tabi sevmeseydin daha iyi olurdu. yine de düşün bi sen :))))Demet akalın bana harbi tatlı biri geliyordu ece njn açıklamasını dinleyince ? İşareti kaldı bende
Ama nedense bir çok şarkısını seviyorum :))
Tamam düşünüyorum ...Yani ne diyim zorlayamam sevme diye ama tabi sevmeseydin daha iyi olurdu. yine de düşün bi sen :))))
Aleyna'nın çıplak sesi güzel abla,esenyalı'da yani bizim burada lise okuyordu.Kazen , rica etsem mümkünse hepsi diye bir seçenek eklenebilir mi?
Bazı haber programları hariç tv seyretmiyorum, magazin, diziler vs dahil hayatımda yerleri yok ama misal Kütahyalı ailesi katıldığı programları zaplamaktan telef oluyorum, sonra tam bir müzik tutkunu olarak kusura bakılmasın eski gerçek sanatçıları tenzih ediyorum, vefat edenleri saygıyla yad ediyorum, yeni nesil şarkıcıların hiçbirini dinleyemiyorum, Türk müziği dinleme isteğimi katlettiler, dijital ortamda çıstak çıştak müziğin üzerine 2 söz bir kliple hepsi "sanatçı" olarak adlandırıldılar hepsi, sanatçı tanımının içi boşaldı sayelerinde, nerede eski Türk pop müziği, nerede bizim sanat müziğimiz, Yıldırım Gürses, Avni Anıl, Saadettin Kaynak gibi bestekarlar ? Nerede Barış Manço gibi, Özay Gönlüm gibi eline aldığı her enstrümanı çalabilenler, nerede Hamiyet Yüceses, Zeki Müren, Müzeyyen Senar gibi sesler?
Neremi neremi şarkısıyla çıplak sesi benim sesim kadar kötü bir insanı zorla dayattılar insana, Aleyna denen kız çocuğu kimdir mesela?
Yaz sezonu gelirken bunların hepsi yine 2 çıstaklı bugün benim bile PC'ye indirip yapabileceğim mikslerle single çıkaracak, ayar bozmayı geçtim benim tahammülüm yok dayanamıyorum, bunlar yerine gider Eric Clapton dinlerim.
Dediklerinizin hepsine katılıyorum ama Aleyna tilki pazarlaması kötü yapıldığı için bu kadar sevilmeyen biri oldu. Yoksa çocuğun sesi gerçekten çok iyi. yanlış strateji, para, şöhret derdinde olup çocuğuna yol göstermeyen ebeveynler ve heba olan pırıl pırıl bir gençlik...Kazen , rica etsem mümkünse hepsi diye bir seçenek eklenebilir mi?
Bazı haber programları hariç tv seyretmiyorum, magazin, diziler vs dahil hayatımda yerleri yok ama misal Kütahyalı ailesi katıldığı programları zaplamaktan telef oluyorum, sonra tam bir müzik tutkunu olarak kusura bakılmasın eski gerçek sanatçıları tenzih ediyorum, vefat edenleri saygıyla yad ediyorum, yeni nesil şarkıcıların hiçbirini dinleyemiyorum, Türk müziği dinleme isteğimi katlettiler, dijital ortamda çıstak çıştak müziğin üzerine 2 söz bir kliple hepsi "sanatçı" olarak adlandırıldılar hepsi, sanatçı tanımının içi boşaldı sayelerinde, nerede eski Türk pop müziği, nerede bizim sanat müziğimiz, Yıldırım Gürses, Avni Anıl, Saadettin Kaynak gibi bestekarlar ? Nerede Barış Manço gibi, Özay Gönlüm gibi eline aldığı her enstrümanı çalabilenler, nerede Hamiyet Yüceses, Zeki Müren, Müzeyyen Senar gibi sesler?
Neremi neremi şarkısıyla çıplak sesi benim sesim kadar kötü bir insanı zorla dayattılar insana, Aleyna denen kız çocuğu kimdir mesela?
Yaz sezonu gelirken bunların hepsi yine 2 çıstaklı bugün benim bile PC'ye indirip yapabileceğim mikslerle single çıkaracak, ayar bozmayı geçtim benim tahammülüm yok dayanamıyorum, bunlar yerine gider Eric Clapton dinlerim.
Yapmadigi sey kalmadi hala seveni var bunun anlamıyorum bir arada yanlis hatirlamiyorsam coluga cocuga yardimda bulunup insanlarin gözüne sokmayı görev edinmişti kendisi. Seste yok tipte neden var boyle bir insanBen Gülben Ergene oyladım
Bu kadın niye ünlü asla anlayamadım bana çakma Hülya Avşar gibi geliyor. Hülya Avşarın en azından güzelliği var(dı) bunda o da yok. Bir de tüm arkadaşlarının kocalarıyla teker teker takılmış sanırım Seren Serengil dahil.
Seren Serengili bu tipe giydirdiği için seviyorum. Aynen devam Serencim ağzın dert görmesin koçum parti kur oy vereyim. Seviliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?