Ayarlarımı bozanlar ....

Ayarlarımı bozan ünlü!

• Ankete Katılan
    1.148
Demet Akalın kadın konuşunca bana bi utanma geliyor çam devirmeden konuşamadığından onun yerine utanıyorum sanırım Kumanda uzağımda değilse 5sn den fazlada tahammül edemiyorum zaten

Yazarken sinirimden bir sürü hata yapmışım, gerçi genelde cümlelerim devrik ya neyse
Zahide yetiş gibi. Aras IM da böle arasında söle yaptı bende doğurdum söleydi bende hamileyken kullandım ben ben oğlum oğlum Baska bişey yok zaten instagramda hesabında da sırf oğlunun poposu ddd

Seda Sayan bu alemin içinde en iyisi en düzgünü. Ve zengin. Digerleri hep adamin yokluğunda meydana cıktı

Tamam düşünüyorum ...

müge anlı ya gıcık olanları anlayamıyorum bende :)) babamda gıcık olur bu arada :))
Bak onu bende anlayamıyorum sempatik ya da değil ama kadın hiç dinlenmeden çalışıyor. Biz sadece programda gördüğümüz kadarını biliyoruz. Program dışında da inanılmaz bir efor sarfediyor sabahın 6 sında belki de daha erken kalkıp programa hazırlanıyor gece yarılarına kadar da topladığı bilgileri inceliyor. Ve çözemediği bir olay hemen hemen yok gibi. Tamam bu ekip işi ama ekibin beyni çok önemli. Ve mütevazi bir insan. Nerden mi biliyorum asistanı bir konu için annemi aramıştı ve inanılmaz ilgili davranmışlardı :)

Ben suanda beyaz futbolu izliyorum Gökmen abi abdulkerim biraz gerildiler falan,simdi sinan abi de tatlandı gülüyor valla bu adamlari izlemek daha iyi bence ama abdulkerim hic susmuyor

Mevzu ses güzelliği de değil ablacım, benim de hamamda sesim bülbül gibi, şarkı mı bunlar ? Şarkı diyorlarsa şarkı nedir bilmiyorlardır, benim için ha Aleyna Tilki ha Justin Bieber, şımarık şımarık çocuklar, önlerine koysan solfeji bilmezler, bir enstrüman çalamazlar, çıştak çıştak müzikle 2 söz, bir ayıcık bir havuz görüntüsüyle klip.
Bir kısmı zaten anne ya da babası zamanında meşhur olmuş diye ben de ekmeğini yiyeyim diye ortaya çıkmış, yok yok benim tahammülüm yok, o yüzden Türk müziği dinleyeceksem eskileri tercih ediyorum, Zeki Müren dinlerim, Müzeyyen Senar dinlerim, Barış Manço dinlerim ama onun dışında hep yabancı müzik dinliyorum, en azından sözlerinden anlamıyorum, tınıları da güzel geliyor oh mis gibi.

Aleyna nin sesi gerçekten güzel.

Aaaaaa eşine şiddet mi uyguluyormuş
Ben de hiç hazetmiyorum o adamdan, çok samimiyetsiz geliyor bana

Ozge ulusoy su hacı ile çıkıyordu ya hacının annesi hakkinda cok kotu şeyler konusmus mesajlasmis falan hacida yakalamis hahahahahha bence o tam bizden belkide burdadir aramizdadir aferin kiz özge acaba sana ne dedilerne yaptılar da nefret kustun

Esra erol diyorum hele o herseye burnunu sokan kocasi ali yok mu.. sevimsizler
Bide sürekli bı sosyal mesaj verme havası içerisinde. Doktorasını yapmış psikolog edasıyla her konuda bilgisi varmış gibi davranıyor. Uyduruktan çöpçatanlık programi yapti ahlaksızlığı bini bı para ama sanırsın hergun ülke sorunları üzerine açık oturum yapiyor. Flash TV deki hallerini görmesek bişey sanacaz yani

Görmemişlikten ölmeyen ünlüler adam avrupada kral bunlar kadar tribe giremıor bizim ülkemizdekiler cabuk şişiyor sayemizde .. Çok yüz verıyorus bunlara cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…