Zahide yetiş gibi. Aras IM da böle arasında söle yaptı bende doğurdum söleydi bende hamileyken kullandım ben ben oğlum oğlum Baska bişey yok zaten instagramda hesabında da sırf oğlunun poposuYazarken sinirimden bir sürü hata yapmışım, gerçi genelde cümlelerim devrik ya neyse
Bak onu bende anlayamıyorum sempatik ya da değil ama kadın hiç dinlenmeden çalışıyor. Biz sadece programda gördüğümüz kadarını biliyoruz. Program dışında da inanılmaz bir efor sarfediyor sabahın 6 sında belki de daha erken kalkıp programa hazırlanıyor gece yarılarına kadar da topladığı bilgileri inceliyor. Ve çözemediği bir olay hemen hemen yok gibi. Tamam bu ekip işi ama ekibin beyni çok önemli. Ve mütevazi bir insan. Nerden mi biliyorum asistanı bir konu için annemi aramıştı ve inanılmaz ilgili davranmışlardı :)Tamam düşünüyorum ...
müge anlı ya gıcık olanları anlayamıyorum bende :)) babamda gıcık olur bu arada :))
Mevzu ses güzelliği de değil ablacım, benim de hamamda sesim bülbül gibi, şarkı mı bunlar ? Şarkı diyorlarsa şarkı nedir bilmiyorlardır, benim için ha Aleyna Tilki ha Justin Bieber, şımarık şımarık çocuklar, önlerine koysan solfeji bilmezler, bir enstrüman çalamazlar, çıştak çıştak müzikle 2 söz, bir ayıcık bir havuz görüntüsüyle klip.Aleyna'nın çıplak sesi güzel abla,esenyalı'da yani bizim burada lise okuyordu.
Fakat yaptığı müzikler çocukça ve halka hitap etmiyor. Yıldız Tilbe'nin şarkısını resmen katletti. Sesini kullanmayı bilmiyor. Diğer şarkıcılar için yorum yapamam çünkü hepsi şişirme efektlerle ünlü oldu. Hiçbirinin çıplak sesle şarkı söyleme cesaretinin olduğunu sanmıyorum.
Aleyna'nın çıplak sesi güzel abla,esenyalı'da yani bizim burada lise okuyordu.
Fakat yaptığı müzikler çocukça ve halka hitap etmiyor. Yıldız Tilbe'nin şarkısını resmen katletti. Sesini kullanmayı bilmiyor. Diğer şarkıcılar için yorum yapamam çünkü hepsi şişirme efektlerle ünlü oldu. Hiçbirinin çıplak sesle şarkı söyleme cesaretinin olduğunu sanmıyorum.
Hadise cok şımarık ama bide simdi koltuk reklaminda daha cok gözümüze giriyor o uyuz kahkalarini duyunca az mi gerildi bu milletO zaman değiştiriyorum demet dururken hadiseye hülya ya oy verilmesi zoruma gidiyor
Valla artık değiştiremicemHadise cok şımarık ama bide simdi koltuk reklaminda daha cok gözümüze giriyor o uyuz kahkalarini duyunca az mi gerildi bu millet
Tam bendensin bunlara artı birde gülben ergeni sevmem ayy sesi de yok zatenZuhal topalı sevmem
İkbal Gürpınarı sevmem
Okan bayülgeni sevmem
Aaaaaa eşine şiddet mi uyguluyormuşHeh biri geldi aklıma ;
İsmail Küçükkaya FOX tv hafta içi sabah haber sunucusu... Kadınlarımız, Annelerimiz, değerlerimiz der ama ne hikmetse eşine şiddet uygular. Anında basın yasağı ile konu kapatılmaya çalışılır.
Ama yemezler, bu adamın birde şiir okuması nasıl batıyor anlatılamaz
Bide sürekli bı sosyal mesaj verme havası içerisinde. Doktorasını yapmış psikolog edasıyla her konuda bilgisi varmış gibi davranıyor. Uyduruktan çöpçatanlık programi yapti ahlaksızlığı bini bı para ama sanırsın hergun ülke sorunları üzerine açık oturum yapiyor. Flash TV deki hallerini görmesek bişey sanacaz yaniEsra erol diyorum hele o herseye burnunu sokan kocasi ali yok mu.. sevimsizler
Oda ask yaşıyormuşBu aradaKazen listede Selin ciğerci nin olmaması dikkatimi çekmedi değil :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?