Ayarlarımı bozuyor artık bu adam!

Ahh Milenacim iyiki geldin konuma,
Inan kendime o kadar çok kızıyorum ki nasıl anlayamadım diye. Başlarda nasıl modern, kültürlü, vizyonlu bi adamdı anlatamam. Gerçek yüzü iş ciddiye binince ortaya çıktı. Her seferinde şaşkınlıkla izledim

Teşekkür ederim,
Mercimek beyinli tam da onu ifade etti vallahi. Zevzek yaa :)

Boşver rahatlamışsındır en azından

Umarım küfürler 'iz bırakmıştır' hödükte..

Cevap yazdı mı sonra?
Teşekkür ederim,
Yazmaz mi hadsiz. Yok ben cirkefmisim, gerçek yüzümü bugün görmüş. Terbiyesizmişim bik bik etti. Sonra bastım engeli

Teşekkür ederim,
Sağ olsun incelik yaptı arkadaşım.
Allahım nasıl şükrediyorum anlatamam. Adamdaki özgüveni görmeniz lazım hala

İyi ki terk etmişsiniz bu adamı diyeceğim bu kadar.
Korkacaksan çok dindarmış gibi görünenden kork zaten yemediği nane kalmaz bunların.
Sizi de aldatırdı bak evlendikten sonra...
Zaten bi ara dinde evlilik hakkı 3 filan bile demeye yeltenmisligi var öküzün. Cehenneme direk olsun, yeterki benden uzak olsun

Çok tatlı yazmışsınız, çok teşekkür ederim.
Aklıma geldikçe içim titriyor hala ya.
Densiz salak

Ne guzel fark etmissin
Burda onlarca kadin anlamadik evlendik diyor biliyorsun ki
Iyi ki kurtarmissin kendini boyle birinden
Ofken de zamanla dinecek merak etme

Çok çok teşekkür ederim, küfürlerime eşlik edip bana destek olan bi arkadaş daha :) çok tatlısınız.
Zaten kendilerine şöyle de bir cümlem oldu: Ulan sen hiç aynaya bakmıyor musun? Neyine güveniyordum da itaat saygı bekliyorsun. (Bi de zaten hayvan olduğum için itaat etmemi vurguluyor surekli). Senden bi mok olmaz, defol hayatımdan ..

Ben de bu dini kullanma konusunda çok sinirleniyorum zaten. Yok nefsim beni köle etmiş, kendisine değil şeytana itaat ediyormuşum filan. Vallahi yanımda olsa kafasını karpuz gibi yaracaktım.

Valla hak etmiş. Saçma sapan göndermeler yapacağına adam olsaymış da kaybetmeseymiş sizi. Haddine de değil o şekilde davranmak. Ki siz artık onun hiçbir şeyi değilsiniz. Umursamayın gitsin. :)

"Ulan Ayı ben senin ayette bahsedilen karınmıydım da k.cini basini oynatiyorsun? Hangi cehenneme gidiyorsan git bana bulasma paramida ver agzina mictirtma" mi yazdiniz acaba
Ahh sizinki benimkinin yanında çok kibar kalıyor. Bildiğin yedi sülalesine daldım ben. Pisliğini de al git hayatımdan filan dedim bunlar en normal olanları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…