Aybikea Doğum Yaptı

aybikea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
201
0
96
48
Cuma gunu Kerem imiz dunyaya geldi. Dogum hikayesini en kisa zamanda sizinle paylasacagim.

Eklentiler

• $DSC02720.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 125
maşşallah nasıl da güzel uyuyor.
allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah

bu arada normal mi sezeryan mıydı

doğum hikayeni de merakla bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyy maşallah,bir meleğimiz daha annesinin,sevdiklerinin kucağında.ALLAH(CC)bağışlasın,ömrü hayırlı ve bereketli,sevdikleriyle dolu olsun inşallah(amin).
Hayırlısıyla darısı tüm anne adaylarına ve bunu yaşamak isteyenlere olsun inşallah(amin).
Selametle,sevgiler.

ay çok güsel uyuyo canım ya allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı büyütsün
maşallah maşallah
darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

maşallah suphanallah çok güzel uyuyo allah sevdikleriyle beraber uzun bir ömür versin tüm aralık annelerinide bebeklerine kavuştursun amim...

canım gülegüle büyüt çoooook tatlı kerem bebekkkkkkkkk

Aybikea maşallah cnm.Güle güle büyüt oğluşunu. Ah ben de sağ salim bir kavuşsam oğluma...

ayyy çok tatlı yemin ederim yaa mis kokulu güzel bebeğini öp benim için çok tebrik ediyorum Allah uzun ömür versin..

anaa kız ne zaman pırtlattın hemencecik.. normal yapıcaktın di mi sen? ayy neler olup bittiğini çok merak ediyom, en kısa zamanda anlat yahu.. çatlatma meraktan..

bu arada keremcik muhteşem görünüyor maşallah.. yerim onun elma yanaklarını ben.. Allah huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu canım.. darısı başımıza

gözün aydın allah analı babalı büyütsün yavrunu sağlıkla
maşallah negüzel tatlı uyuyor..

Maşallah oğluşuna
Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.

ay maşallah aybikea, ne çabuk oldu gerçekten de, gözünüz aydın, allah bağışlasın, maşallah, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…