Ayça Kaya 5333 formulü ile sağlıklı zayıflayalım.

Nemesis5

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
208
118
103
Antalya
Bugün internette gezinirken 5333 formülü ile karşılaştım diyetleri pek sevmediğimden bu formülü kullanarak zayıflama düşüncesi bana eğlenceli geldi. Bu formül gün içinde 5 tahıl 3 et 3 et 3 meyve grubu yiyerek beslenmeye dayalı ben çoktan başladım.
Boy: 174
Kilo: 72.6

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 tahıl : 4 küçük poğaça ( biraz daha fazla olabilir aslında ama ilk gün sayması işte)
2 et: 2 tk lor 3 köfte
3 süt: 3 dilim kaşar
2 meyve : bir şeftali 4 kurukayısı

Jilliqn 1/2 de yaptım bu akşam ve çok mutluyum eğer okuyan varsa sizi de bu mücadeleme arkadaş olmaya beklerim

Dün 72.6ydım bugünse 72.8 çıktım nedeni acaba poğaçalar mı çok moralim bozuldu :(

Dün 72.6ydım bugünse 72.8 çıktım nedeni acaba poğaçalar mı çok moralim bozuldu :(

kilo aldıysan demekki bi yerlerde yanlış yapmışsın aslında poğaçalar dışında harika gitmişsin onuda düzeltirsen hiç bir sorun kalmaz:66: ayrıca moral bozmak yok daha ilk günden moralini bozma motivasyonunu yüksek tut kendine inan

kilo aldıysan demekki bi yerlerde yanlış yapmışsın aslında poğaçalar dışında harika gitmişsin onuda düzeltirsen hiç bir sorun kalmaz:66: ayrıca moral bozmak yok daha ilk günden moralini bozma motivasyonunu yüksek tut kendine inan

Aslında gerçekten moralim çok bozuldu ve pazar kahvaltısında dikkat etmedim ama yorumunuz sayesinde dikkat etmeye devam edicem sağolun :)

Aslında gerçekten moralim çok bozuldu ve pazar kahvaltısında dikkat etmedim ama yorumunuz sayesinde dikkat etmeye devam edicem sağolun :)

kaldığın yerden devam et canım hiç bir şey için geç kalmış değilsin bu saatten sonra yediklerini dengelersin olur biter kendini sıkma başaracağına inan takipteyim:3:

kaldığın yerden devam et canım hiç bir şey için geç kalmış değilsin bu saatten sonra yediklerini dengelersin olur biter kendini sıkma başaracağına inan takipteyim:3:

Çok teşekkür ederim birinin desteğini almak gerçekten çok moral verici sağolun

Back
X