Ayda 1 ilişkide hamile kalanlar varmı

Eliferkannnn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2016
222
101
13
30
Ve yine ben sayfaları konuları biraz gezdim ayda 1 ilişki ile hamile kalanlar varmış benim eşimde Çanakkale de ayda 1 gelecek ve mecbur ayda bir olucak ama hangi gün olmalı nasıl biraz yardımmm

Galiba dikkatinizi çekmem ve konuyu açmanız için konunun adının ölüm olması lazım ötekini hemen açıp cevap atmıştınız ama buna hiç cevap veren yok

Adetin 1.günü itibariyle 14 16 18 20 günler. .
1 günle nasip kısmet. .
Kaç yıllık evlisiniz?

Bak kuzum, hiçbirşey yapmadan olmasını beklemek canını sıkıyorsa, bulunduğun yerde iyi bir özel doktora git ve ben aşılama yaptırmak istiyorum de eşinin durumundan bahset. Sen takiplerini yaptırırken eşine de gelmesi gereken günü söyle. Gelsin spermiyogram versin ve aşılamani yaptir Canım. Tutarsa nasibinde varmış tutmazsa daha da yıpratma kendini vakti varmış de geç.

Kimse senin kaç tane konu açtığını takip etmez. Sana söyledik tek tek anlattık bak senden kaç yaş büyük ablalarin sana anlattı dogru olani. Soruna cevap verecek olursam yumurtmalama günün olması lazım ayda bir ilişkide hamile kalmak için. Ama onun öncesinde senin psikolojini düzeltmen gerekiyor iyi değilsin

Ama ben bir yerde okudum şöyle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki daha kuvvetliymiş doğruluk payı ne acaba

Ama ben bir yerde okudum şöyle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki daha kuvvetliymiş doğruluk payı ne acaba
Yumurtlama olmazsa nasıl gebelik olacak ??? Ah be gülüm sen daha yumurtlama nedir ne değildir bilmiyorsun ki sen once forumda gebelik ile alakalı olan mesajları oku sonra bir daha konu ac. Bilmediğin için bunca telaşın

Yumurtlama olmazsa nasıl gebelik olacak ??? Ah be gülüm sen daha yumurtlama nedir ne değildir bilmiyorsun ki sen once forumda gebelik ile alakalı olan mesajları oku sonra bir daha konu ac. Bilmediğin için bunca telaşın
Ablacım aşkım yumurtlama nın ne oldugunu biliyor adetten 14. Gün ama 3 gün önce daha kuvvetli oluyormuş

Ablacım aşkım yumurtlama nın ne oldugunu biliyor adetten 14. Gün ama 3 gün önce daha kuvvetli oluyormuş
Bazı kadınların ayda 2 defa yumurtaları oluştuğunu ya da adetten hemen sonra olduğunu da biliyor musun çiçek ? Genelde adetten sonra gün aşırı ilişki gebeliği daha da güçlendirir. 3 gün önce kuvvetli oluyor diye bisey yok. Çünkü içerde en fazla 48saat canlı kalıyor

Canım en iyisi diyemeyiz ona. İsin fizyolojisini anlatayim sana, yumurtan catliyo ve 24 saat ömrü var dollenmek için. Erkek spermi de 36 saat canlı kalabiliyor vücutta. Eğer çatlayan yumurta canlı spermle karşılaşırsa döllenme gerçekleşiyor.bunun için de bütün doktorlar gün aşırı ilişki onerirler. Hergün degil uc günde değil bir gün boş bir gun dolu şeklinde.

Eşininde dr a gidip muayene olması gerek. Bi folik asit kullandım hoop hamileyim diye düşünme. Sonra daha çok hayal kırıklığı yaşarsın.
İnşallah hamile kal buradaki herkes ister bunu, sen istedikten sonra ama bu kadar çok düşünmeyle zor..
Niye zor biliyor musun? Çoğunluğun kafasında düşünmeyi bıraktığı anda oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…