- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Galiba dikkatinizi çekmem ve konuyu açmanız için konunun adının ölüm olması lazım ötekini hemen açıp cevap atmıştınız ama buna hiç cevap veren yok
Psikolojin bozulmuş canım her sey bebek mi??? Cok istiyor olabilirsin dua et bol bol AllahaPsikolojim bozulmadı sadece cevap vermediniz o kadar demekki dikkatinizi öyle çekmek lazım
Ama ben bir yerde okudum şöyle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki daha kuvvetliymiş doğruluk payı ne acabaKimse senin kaç tane konu açtığını takip etmez. Sana söyledik tek tek anlattık bak senden kaç yaş büyük ablalarin sana anlattı dogru olani. Soruna cevap verecek olursam yumurtmalama günün olması lazım ayda bir ilişkide hamile kalmak için. Ama onun öncesinde senin psikolojini düzeltmen gerekiyor iyi değilsin
Yumurtlama olmazsa nasıl gebelik olacak ??? Ah be gülüm sen daha yumurtlama nedir ne değildir bilmiyorsun ki sen once forumda gebelik ile alakalı olan mesajları oku sonra bir daha konu ac. Bilmediğin için bunca telaşınAma ben bir yerde okudum şöyle yumurtlamadan 3 gün önce ilişki daha kuvvetliymiş doğruluk payı ne acaba
Ablacım aşkım yumurtlama nın ne oldugunu biliyor adetten 14. Gün ama 3 gün önce daha kuvvetli oluyormuşYumurtlama olmazsa nasıl gebelik olacak ??? Ah be gülüm sen daha yumurtlama nedir ne değildir bilmiyorsun ki sen once forumda gebelik ile alakalı olan mesajları oku sonra bir daha konu ac. Bilmediğin için bunca telaşın
Bazı kadınların ayda 2 defa yumurtaları oluştuğunu ya da adetten hemen sonra olduğunu da biliyor musun çiçek ? Genelde adetten sonra gün aşırı ilişki gebeliği daha da güçlendirir. 3 gün önce kuvvetli oluyor diye bisey yok. Çünkü içerde en fazla 48saat canlı kalıyorAblacım aşkım yumurtlama nın ne oldugunu biliyor adetten 14. Gün ama 3 gün önce daha kuvvetli oluyormuş
Benimde psikolojimi bozduSiz bence biraz da psikolojik baskıdan doalyi bu kadar çocuk istiyorsunuz . Yoksa hazır olduğunuzdan falan değil. Ama sürü psikolojisiyle hareket etmeyin derim... bbirak elAlem ne derse desiinn...
Kim ?Benimde psikolojimi bozdu
Konu sahibi ... Anlat anlat anlamıyor bir de bizi azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?