Ayda 1 ilişkide hamile kalanlar varmı

Canım ben yurtdışındayım bu folik asit dediğiniz şey tam olarak ne oluyor hapmı yoksa suyun içine koyulan tozdanmı?

Canım ben yurtdışındayım bu folik asit dediğiniz şey tam olarak ne oluyor hapmı yoksa suyun içine koyulan tozdanmı?
Hap canım. Ama bana vermemişti dr'um öncesinde. Hamileliği öğrenince vermişti ilkinde, bunda o kadarda içmedim.
dr'lar gebelikte de ilk 3 ay kullanılıyor

Folik Asit Ne İçin Kullanılır?
Folik Asit; organizmada hücrelerin oluşmasında (özellikle kemik iliğinde alyuvarların oluşmasında), DNA sentezinde ve bazı aminoasitlerin metabolizmasında önemli rol oynar. Gebelik döneminde folik asit , embriyonun ve fetüsün gelişmesinde kullanılır

Yani aslında hamileliği kolaylaştıran bi ilaç olmatan ziyade, bebek gelişimiyle ilgili. Sen ilaç almasan da bebek senin deponu kullanıyor, anneye, bebeğe takviye

Yani aslında hamileliği kolaylaştıran bi ilaç olmatan ziyade, bebek gelişimiyle ilgili. Sen ilaç almasan da bebek senin deponu kullanıyor, anneye, bebeğe takviye
Hımm anladım canım çok sağol.. ben de yaklaşık 6-7 ay önce böyle şeylerden kullandım .. bana hatta doktorum vermişti.. ama pek fayda etmedi.. yinede ümidimi kaybetmiyorum.. vardır elbet bir zamanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…