• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:

depresyon gibi bir rahatsızlığı var mı eşinizin ..bir keresinde bir psikiyatrist yılda bir kere yıkanan bir banka müdüründen söz etmişti bir yerde okumuş yada dinlemiştim yanlış olmasın ..adam ağır depresyon geçiriyormuş..eğer böyle değilse çok zor kokudan yanına yaklaşılmaz..ben 2 gün yıkanmasam herkese kokuyomuşum gibi gelir..hele yazın o sıcaklarda günde 3 defa bile duş alabiliyor insan.

Benim esim 2 gunde 1 yikanir yazin gunde 2 kez bile dusunu alir. El orgusu life dokunurken huylandigi icin hazir ponponlu liflerden kullaniyo diye tartistim adamla megerse pur-i pak mış benimki :-)
Hazir naylon lifler çok güzel köpürüyor canım ben de artık onlarla yıkanıyorum. Halı silen bile varmış onlarla. :)

Konu sahibi Allah Sana sabır ve güç versin arkadaşım, çok zor bir durum. Adam normal değil İnşallah en kısa zamanda kurtulursun Bu adamdan, Yeter ki iste ...

Sanırım yanlış anlaşıldım, ev lüks derken sadece sıcak sudan bahsetmiyorum. Genel anlamda dedim. 8 ay oldu taşındık. Tripleks bir ev. Çoğu insanın dışarıdan gıpta edeceği bir yaşantımım var. Ama içinde öyle mutsuzum...
Hiç bir şey göründüğü gibi değil işte . Ayda bir yıkanan koca ile yalıda otursanız kaç yazar . Zor bir durum .

Koskoca 1 ayyyy :bicak: Keşke şaka falan olsa, okuyup gözümü yorduğuma hiç üzülmem :dua: Benimki her sabah gözünü açtığında ilk işi duş almak, daha bir kere ter kokusu esamesi duymadım adamda :KK51:

Alışkanlığı yok , kokudan rahatsızlığı da yok birde üşeniyorsa.... madem maddi imkanlarınız yeterli termal otellere spa merkezlerine hamamlara falan gitseniz belki suyla arası düzelir

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:
Oo :( inanın iğrenç bir durum. Okurken benim midem bulndi siz nasıl dayandiniz bu adama?benim eşim kış vakti olmasına rağmen her gün işten gelince dusuna girer.. doğrusu da bu zaten

Ayy tobe yarabbim. Allahim sana hamdolsun sukurler olsun ne durumda olanlar var yardim et rabbim

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
Bu konu fake olsun lütfen

Ne diyosun iç çamaşırda mı değiştirmiyorrr:KK20: onun kokusundan rahatsız olan sadece sen değilsindir. Allah onun çevresindeki herkese sabır versin bu durumda:KK43:

Bende gerek duymadikca yikanmiyorum sadece siliniyorum fakat kokmuyorum cunku surekli siliniyorum en son 3 hafta once yikandim

Yaa cok korkunc, komsulara kadar gidiyordur koku... midem bulandi. Lütfen bi psikologa gitmeye ikna edin esinizi...

Back
X