• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Bide görümcek vardı hepi topu 10 gün yıkanmıyorum diyordu :deli:
2 gün oldu yıkanalı birazdan yıkanıcam öyle pis hissediyorum ki dışarı falan çıkmadım evde olduğum halde deo da sıkarıp hep ama rahat edemiyorum gene birde kıs diye böyle yazın sabah öğlen akşam duş :KK45: 1 ay ne ya :kusmuk: o konuyuda hatırlıyorum :olamaz:

Yani kişisel tercihler farklı olabilir ancak hijyen konusunu bunun dışında tutuyorum ben de sizin gibi.

Okuyan ve haftada 1 duş alan, kokmuyorum diyen, orasını burasını silmekle yetinen var ise aynaya baksın ve kendinden utansın. Bu toplumu kirletiyorsunuz.

Silinene kadar niye suyun altına girmediğinizi anlamadım. Umarım yatalaksınızdır. Başka şekilde mümkün değil yani bu. Olmamalı.

Yeni doğan bebek bile bi ay yıkanmasa les gibi kokar. Hiç mi salgınız teriniz Yok da kokmadıgınızı iddia edebiliyorsunuz?

Su ülkede kimse kokuyorum demez kokmaz da iste toplu taşımada burnumun çilesini bi ben biliyorum.
Gece gece koptum. :KK70:Siliniyorum edilgen cumle zaten. Saka bir yana nadiren ter salgilamayan insanlar var sanirim. Ama bence yorumcu bizi ti'ye aliyor ya 3 haftada bir yikaniyor olamaz.:rolleyes:

Simdi okuyordum bende :KK70:Dogum yapsa 40 gun yikanmazlarda :KK70:
Ya sorma kist ameliyatı oldum boydan boya kestiler sezeryan gibi eve geldim 1 hafta sonra, ilk işim su geçirmez bant almak oldu yıkanmak için :KK12:
Bazen eşimle otobüste kokan biriyle denk geliyoruz hemen birbirimize bakıyoruz :olamaz: beybi ölüm tehlikesi geçiriyoruz kaçalım diyorum :işsiz:

Gece gece koptum. :KK70:Siliniyorum edilgen cumle zaten. Saka bir yana nadiren ter salgilamayan insanlar var sanirim. Ama bence yorumcu bizi ti'ye aliyor ya 3 haftada bir yikaniyor olamaz.:rolleyes:
Annem terlesede ter kokmaz hiç ter koktuğunu duymadım o_O ama 2 gunde 1 yıkanır genede en geç, yok ya temizlik başka birşey kesinlikle ;)

Ya sorma kist ameliyatı oldum boydan boya kestiler sezeryan gibi eve geldim 1 hafta sonra, ilk işim su geçirmez bant almak oldu yıkanmak için :KK12:
Bazen eşimle otobüste kokan biriyle denk geliyoruz hemen birbirimize bakıyoruz :olamaz: beybi ölüm tehlikesi geçiriyoruz kaçalım diyorum :işsiz:
Offf uykum kacti kabus gorucem kesin yikanmayan kk kadinlarini keseleyen PabucumunNicki :KK70:

Ellemem ben onlari sen yikarsin :KK70:durularim ama :KK70:
Geçen banyoya kireç sökücü dökücektim kezzap mı kireç sökücümü belli değil :27: kendimi sarıp sarmaladım deniz gözlüğü falan taktım ağzımı burnumu kapadım öyle yıkarım eldivenli falan :olamaz: insanlığa hizmet kokuları gitsin yeter :kusmuk:

Son düzenleme:
Geçen banyoya kireç sökücü dökücektim kezzap mı kireç sökücümü belli değil :27 kendimi sarıp sarmaladım deniz gözlüğü falan taktım ağzımı burnumu kapadım öyle yıkarım eldivenli falan :olamaz: insanlığa hizmet kokuları gitsin yeter :kusmuk:
Sebep hastalik yokken yikanmayanlari alalim kenara geceden suya basicaz sizi sabah bibi citiliycek ben duruliycam :KK70:
Su sabun benden :KK70:

Back
X