• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Merhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan... :KK20:
Ayni ablamlar gibisiniz. Yillardir bu sebepten dolayi yataklari ve odalari ayirdi ablam. Aylarca yikanmadigi oluyor yaz gununde adana gibi bir yerde hemde. Vucudunun derileri dokuluyor artik o derece dusunun. Bu tabiri caizse pislik yuzunden tuberkuloz bile kapti disardan. Adam eliyle balik yesin. Elini peceteyle silip koltuga oturan bir adamdir. Ablam bagris cigris banyoya sokuyor adami. Afedersiniz ama bana kuduZ kopek gibi geliyor boyle adamlar. Kuduzlarda sudan korkarlar ya. Allah size sabirlar versin ne diyim cok uzuldum.

Ben bu forumda bir konuda kadınların 2 haftada 1 duş aldıklarından bahsettiklerini hatırlıyorum. Bir üye de 1 ayda bir duş aldığını yazmıştı.

Herkesin niçin bu kadar şaşırdığını anlayamadım. Kimse mi o konuyu görmemiş?

Saçların sık yıkanınca yağlanmasından, cildin kurumasından, çevre hassasiyetinden bile bahsedilmişti. Bazı üyeler kendi aralarında sık duş alanlarla 'Benim terim kokmaz.' diyerek dalga geçtiğini düşünmüştü.

Bütün bunları geçiyorum, toplu taşıma kullanma gafletine düştüyseniz, 1 ay yıkanmamış gibi kokan birçok insana denk gelmişsinizdir. İşin kötüsü bu insanlarla evli olan insanlar var. Kiminin babası, kiminin kocası, kiminin ağabeyi.

Ama belirttiğim gibi bu forumda da böyle birçok kadın var kendi beyanlarına göre. Yani konu sahibi, bırakın çevrede görmelerini, eşiniz gibi kadınlar var bu forumda.

Bende gerek duymadikca yikanmiyorum sadece siliniyorum fakat kokmuyorum cunku surekli siliniyorum en son 3 hafta once yikandim

Mesela bu güzel bir örnek. Yıkanmaya gerek duymak için pislenmenin yeterli olmadığını düşünüyorsunuz herhalde.

Silinmek ne demek? 19. yy'da yaşamadığınızı varsayarak soruyorum, niçin yıkanmak yerine bu eylemi gerçekleştiriyorsunuz?

Kokunuzu kendiniz almazsınız artık zaten. Hijyen eksikliğini benimsemenizin sebebi nedir?

Ben bu forumda bir konuda kadınların 2 haftada 1 duş aldıklarından bahsettiklerini hatırlıyorum. Bir üye de 1 ayda bir duş aldığını yazmıştı.

Herkesin niçin bu kadar şaşırdığını anlayamadım. Kimse mi o konuyu görmemiş?

Saçların sık yıkanınca yağlanmasından, cildin kurumasından, çevre hassasiyetinden bile bahsedilmişti. Bazı üyeler kendi aralarında sık duş alanlarla 'Benim terim kokmaz.' diyerek dalga geçtiğini düşünmüştü.

Bütün bunları geçiyorum, toplu taşıma kullanma gafletine düştüyseniz, 1 ay yıkanmamış gibi kokan birçok insana denk gelmişsinizdir. İşin kötüsü bu insanlarla evli olan insanlar var. Kiminin babası, kiminin kocası, kiminin ağabeyi.

Ama belirttiğim gibi bu forumda da böyle birçok kadın var kendi beyanlarına göre. Yani konu sahibi, bırakın çevrede görmelerini, eşiniz gibi kadınlar var bu forumda.
O konuda regl iken yikanilmamasi gerektigini dusunenlerde vardi.

Hergun yikanan ve temizligin bu sekilde saglandigina inanan biri olarak bu dusunceler bana cok uzak.

O konuda regl iken yikanilmamasi gerektigini dusunenlerde vardi.

Hergun yikanan ve temizligin bu sekilde saglandigina inanan biri olarak bu dusunceler bana cok uzak.

Haklısınız bu çarpıcı örneği hatırlayamadım.

O konuda böyle insanlar olmasına değil de utanmadan her gün duş alan insanlarla dalga geçmelerine çok sinirlenmiştim. Artık şaşırmıyorum. Cahil olan bilgili ile, temiz olmayan temiz olan ile, onurlu olmayan olan ile dalga geçiyor utanmadan.

O konuda böyle insanlar olmasına değil de utanmadan her gün duş alan insanlarla dalga geçmelerine çok sinirlenmiştim. Artık şaşırmıyorum. Cahil olan bilgili ile, temiz olmayan temiz olan ile, onurlu olmayan olan ile dalga geçiyor utanmadan.

Konuyu link atabilir misiniz?
Cok merak ettim.
Ya da konu basligi neydi acaba

Cok haklisiniz kendi pisliklerini cahilliklerini normallestirmeye calisma cabalari bunlar.

Bende gerek duymadikca yikanmiyorum sadece siliniyorum fakat kokmuyorum cunku surekli siliniyorum en son 3 hafta once yikandim

Silinene kadar niye suyun altına girmediğinizi anlamadım. Umarım yatalaksınızdır. Başka şekilde mümkün değil yani bu. Olmamalı.

Yeni doğan bebek bile bi ay yıkanmasa les gibi kokar. Hiç mi salgınız teriniz Yok da kokmadıgınızı iddia edebiliyorsunuz?

Su ülkede kimse kokuyorum demez kokmaz da iste toplu taşımada burnumun çilesini bi ben biliyorum.

Back
X