Bide görümcek vardı hepi topu 10 gün yıkanmıyorum diyorduhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakimsiz-kadin.687258/
Hassas iseniz dikkatli okuyunuz.
Bide görümcek vardı hepi topu 10 gün yıkanmıyorum diyordu
2 gün oldu yıkanalı birazdan yıkanıcam öyle pis hissediyorum ki dışarı falan çıkmadım evde olduğum halde deo da sıkarıp hep ama rahat edemiyorum gene birde kıs diye böyle yazın sabah öğlen akşam duş1 ay ne ya o konuyuda hatırlıyorum
Tamda benim yazdığım bak yalan söylemişim 10 gün değil 9 günmüş
Gece gece koptum.Silinene kadar niye suyun altına girmediğinizi anlamadım. Umarım yatalaksınızdır. Başka şekilde mümkün değil yani bu. Olmamalı.
Yeni doğan bebek bile bi ay yıkanmasa les gibi kokar. Hiç mi salgınız teriniz Yok da kokmadıgınızı iddia edebiliyorsunuz?
Su ülkede kimse kokuyorum demez kokmaz da iste toplu taşımada burnumun çilesini bi ben biliyorum.
Simdi okuyordum bendeTamda benim yazdığım bak yalan söylemişim 10 gün değil 9 günmüş
Ya sorma kist ameliyatı oldum boydan boya kestiler sezeryan gibi eve geldim 1 hafta sonra, ilk işim su geçirmez bant almak oldu yıkanmak içinSimdi okuyordum bendeDogum yapsa 40 gun yikanmazlarda
Annem terlesede ter kokmaz hiç ter koktuğunu duymadımGece gece koptum.Siliniyorum edilgen cumle zaten. Saka bir yana nadiren ter salgilamayan insanlar var sanirim. Ama bence yorumcu bizi ti'ye aliyor ya 3 haftada bir yikaniyor olamaz.
Offf uykum kacti kabus gorucem kesin yikanmayan kk kadinlarini keseleyen PabucumunNickiYa sorma kist ameliyatı oldum boydan boya kestiler sezeryan gibi eve geldim 1 hafta sonra, ilk işim su geçirmez bant almak oldu yıkanmak için
Bazen eşimle otobüste kokan biriyle denk geliyoruz hemen birbirimize bakıyoruzbeybi ölüm tehlikesi geçiriyoruz kaçalım diyorum
Şu kk yı bi su çitilesek mi napsakOfff uykum kacti kabus gorucem kesin yikanmayan kk kadinlarini keseleyen PabucumunNicki
Ciksin herkes kk dan su dokcez kopurtcez biz buralari ayaginiz kaymasinŞu kk yı bi su çitilesek mi napsak
Ay yok herkeşler dursun yıkanmayanda yıkanmış olurCiksin herkes kk dan su dokcez kopurtcez biz buralari ayaginiz kaymasin
Ellemem ben onlari sen yikarsinAy yok herkeşler dursun yıkanmayanda yıkanmış olur3 hafta ne arkadaş sevabına iki çitileriz
Geçen banyoya kireç sökücü dökücektim kezzap mı kireç sökücümü belli değilEllemem ben onlari sen yikarsindurularim ama
Sebep hastalik yokken yikanmayanlari alalim kenara geceden suya basicaz sizi sabah bibi citiliycek ben duruliycamGeçen banyoya kireç sökücü dökücektim kezzap mı kireç sökücümü belli değil :27 kendimi sarıp sarmaladım deniz gözlüğü falan taktım ağzımı burnumu kapadım öyle yıkarım eldivenli falaninsanlığa hizmet kokuları gitsin yeter
Domestosa basalım çok severimSebep hastalik yokken yikanmayanlari alalim kenara geceden suya basicaz sizi sabah bibi citiliycek ben duruliycam
Su sabun benden
Domestosta bendennnnDomestosa basalım çok severim
Kolay gelsin.Bu aralar beni kib leyenleride camasir suyuna basarmisin elin degmisken
Onları kezzaba basıcam benide kibleyen çok eminimKolay gelsin.Bu aralar beni kib leyenleride camasir suyuna basarmisin elin degmisken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?