AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Yani kişisel tercihler farklı olabilir ancak hijyen konusunu bunun dışında tutuyorum ben de sizin gibi.

Okuyan ve haftada 1 duş alan, kokmuyorum diyen, orasını burasını silmekle yetinen var ise aynaya baksın ve kendinden utansın. Bu toplumu kirletiyorsunuz.

Gece gece koptum. Siliniyorum edilgen cumle zaten. Saka bir yana nadiren ter salgilamayan insanlar var sanirim. Ama bence yorumcu bizi ti'ye aliyor ya 3 haftada bir yikaniyor olamaz.

Simdi okuyordum bende Dogum yapsa 40 gun yikanmazlarda
Ya sorma kist ameliyatı oldum boydan boya kestiler sezeryan gibi eve geldim 1 hafta sonra, ilk işim su geçirmez bant almak oldu yıkanmak için
Bazen eşimle otobüste kokan biriyle denk geliyoruz hemen birbirimize bakıyoruz beybi ölüm tehlikesi geçiriyoruz kaçalım diyorum

Gece gece koptum. Siliniyorum edilgen cumle zaten. Saka bir yana nadiren ter salgilamayan insanlar var sanirim. Ama bence yorumcu bizi ti'ye aliyor ya 3 haftada bir yikaniyor olamaz.
Annem terlesede ter kokmaz hiç ter koktuğunu duymadım ama 2 gunde 1 yıkanır genede en geç, yok ya temizlik başka birşey kesinlikle

Offf uykum kacti kabus gorucem kesin yikanmayan kk kadinlarini keseleyen PabucumunNicki

Ellemem ben onlari sen yikarsin durularim ama
Geçen banyoya kireç sökücü dökücektim kezzap mı kireç sökücümü belli değil kendimi sarıp sarmaladım deniz gözlüğü falan taktım ağzımı burnumu kapadım öyle yıkarım eldivenli falan insanlığa hizmet kokuları gitsin yeter

Son düzenleme:
Sebep hastalik yokken yikanmayanlari alalim kenara geceden suya basicaz sizi sabah bibi citiliycek ben duruliycam
Su sabun benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…