AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

en son 3 hafta önce yıkandım diyen üye gerçek mi trol mu

“Avrupalılar medeniyeti kendilerinden başka hiç kimseye vermezler, alelhusus Müslümanlar’ı medeni saymazlar. Halbuki bunlar medeniyetin dış yüzüne iltifat ve itibar edip henüz taharet ve nezafet mevzuları nedir bilmezler. İşte bu cümledendir ki, henüz iç libasımız (giyeceklerimiz) olan servallerden (çamaşırlardan) haberleri yoktu. Vakit vakit (çok zaman) kaldığımız için servallerimiz kirlenmişti. Bunların temizlenmesi için nisvan câmeşuyân (kadın çamaşırcılar) iktiza ettiğinde kendilerine verdiğimiz iç çamaşırlar meyanında iç donlarımızı görüp hayrette kaldılar

anlamadım.

hangi dil bu? anlamak için perişan oldum.

özet: avrupalılar pis bizler temiziz mi?

konu ile ilgisi ne şu an?

hangi dil bu? anlamak için perişan oldum.

özet: avrupalılar pis bizler temiziz mi?

konu ile ilgisi ne şu an?
Evetttttt temiziz. Fransa kralı 14. Luis sabahları avucuna damlatılan şarap hülasasıyla temizlendiğini zannediyormuş. Asla dişlerini yıkamamış, vücudunu ise alkol karıştırılmış suda ve ancak hasta olduğu zamanlarda yıkamıştır. Sarayda durum böyleyken, halk ise Sen Nehri’ne girerek pisliklerinden arınıyorlarmış (!)

tarihi bilgiler için teşekkürler.ama bunun konu ile ilgisi ne cidden anlamıyorum.

Benim eşim günlük duşunu alır temiz temiz işine gücüne gider. Temiz temiz abdestli evden çıkan insanın işi de rast gider. İlişkiniz nasıl Yok onu anlayamadım çocuğunuz var mı?

Onlarin yikanmama sebebi dinin yanlis yayilmasiyla olusan su yikanmak gunahtir olayindan pislikten degil yani.

Bir yakınım şizofrendi,banyo yapmadığı gibi üstünü de çıkarmazdı,üstü kir bağlamıştı
Evini de temizlemiyordu,evde kokular birbirine karışmıştı.Kazaara tuvaletin önünden geçtim,tuvaleti tanıyamadım,bembeyaz fayanslar zift gibi olmuş,aklıma gelince midem kalkıyor.O eve temizlik yapılmazdı evi yıktılar sonunda
Konu sahibinin eşinin de psikolojik sıkıntıları olabileceğini düşünüyorum.

Gercekten mecbur kalmadikca sudan kaciyorum sanirim bu bir rahatsizlik cunku yaz kis farketmez dustan cikinca cok usuyorum ve mayosiyorum halsizlesiyorum.yada soyle yapiyorum sadece alt bolgemi yikiyorum giyiniyorum ve sonrasinda sadece koltuk altimi siliyorum sadece usumemek icin.evim gunde bur kac kez paspas yapilir.buarada su da icmiyorum en son gecen yaz bir cay bardagi su ictim oda mecburen.yoksa surekli cola tuketiyorum ama gercekten kokmuyorum .sanirim su tuketmedigimden ter salgilamiyorum ve surekli siliniyorum vucudum kokma noktasina asla gelmiyor.Ama tabiki yalnis bir davranis dogru degil.ve 20 yullik evliyim esim dus almadigimi bilmez .Elimde degil dusa girmek bana cok zor geliyor .Belkide cocuklukta annemin titizligi yuzunden sudan tiksindim sabah aksam dus yaptirirdi zorla birde dustan sonra yatmadan once ayaklarimizi yikardik belkide sogudum.Dedigim gibi bu dus almama meselesi 3 hafta ile 2 ay arasi degisebiliyor.

bir doktora görünseniz.yıkanmamayı geçtim su yerine cola tüketmek zaten başlı başına sağlıksız bir durum.

vücudun suya ihtiyacı var gaza değil.

bence acilen doktora gitmelisiniz. siz farketmeseniz bile mutlaka kokuyosunuzdur. eşinizin durumu anlamama ihtimali yok.

ayrıca su içmiyorum demişsiniz. şimdiye kadar böbreklerinizin iflas etmesi koladan midenizin delinmesi lazımdı.

çocuk var mı peki?
onları yıkıyormusun?
saçların yağlanıyordur nasıl idare ediyorsun 2 ay filan.
bilemiyorum üşümek değildir tek sebebp.
hiç bununla ilgili bir uzmandan yardım aldın mı?
su bile içmiyormuşşsun çünkü.
bu hayati bir risktir.

Herkesin tek merak ettigi soruyu soruyorum iliskiye girdikten sonra banyo yapmiyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…