Gercekten mecbur kalmadikca sudan kaciyorum sanirim bu bir rahatsizlik cunku yaz kis farketmez dustan cikinca cok usuyorum ve mayosiyorum halsizlesiyorum.yada soyle yapiyorum sadece alt bolgemi yikiyorum giyiniyorum ve sonrasinda sadece koltuk altimi siliyorum sadece usumemek icin.evim gunde bur kac kez paspas yapilir.buarada su da icmiyorum en son gecen yaz bir cay bardagi su ictim oda mecburen.yoksa surekli cola tuketiyorum ama gercekten kokmuyorum .sanirim su tuketmedigimden ter salgilamiyorum ve surekli siliniyorum vucudum kokma noktasina asla gelmiyor.Ama tabiki yalnis bir davranis dogru degil.ve 20 yullik evliyim esim dus almadigimi bilmez .Elimde degil dusa girmek bana cok zor geliyor .Belkide cocuklukta annemin titizligi yuzunden sudan tiksindim sabah aksam dus yaptirirdi zorla birde dustan sonra yatmadan once ayaklarimizi yikardik belkide sogudum.Dedigim gibi bu dus almama meselesi 3 hafta ile 2 ay arasi degisebiliyor.
+1Peki regli dönemi rahatsız olmuyor. Musun?
Gercekten mecbur kalmadikca sudan kaciyorum sanirim bu bir rahatsizlik cunku yaz kis farketmez dustan cikinca cok usuyorum ve mayosiyorum halsizlesiyorum.yada soyle yapiyorum sadece alt bolgemi yikiyorum giyiniyorum ve sonrasinda sadece koltuk altimi siliyorum sadece usumemek icin.evim gunde bur kac kez paspas yapilir.buarada su da icmiyorum en son gecen yaz bir cay bardagi su ictim oda mecburen.yoksa surekli cola tuketiyorum ama gercekten kokmuyorum .sanirim su tuketmedigimden ter salgilamiyorum ve surekli siliniyorum vucudum kokma noktasina asla gelmiyor.Ama tabiki yalnis bir davranis dogru degil.ve 20 yullik evliyim esim dus almadigimi bilmez .Elimde degil dusa girmek bana cok zor geliyor .Belkide cocuklukta annemin titizligi yuzunden sudan tiksindim sabah aksam dus yaptirirdi zorla birde dustan sonra yatmadan once ayaklarimizi yikardik belkide sogudum.Dedigim gibi bu dus almama meselesi 3 hafta ile 2 ay arasi degisebiliyor.
Psikolojik tedavi görmelisiniz hanımefendi. Anneniz doğru bir şey yapıyormuş sonuçta çocuklarının temizliğine dikkat ediyormuş işte. Su içmemek başlı başına çok sağlıksız.
Ayrıca eşiniz emin olun durumun farkındadır.
Üyenin eski konusunu okur musun canım, annesi yıkama konusunda belki iyi birşey yapmış ama diğer durumlar , çok acı.
çocuk var mı peki?
onları yıkıyormusun?
saçların yağlanıyordur nasıl idare ediyorsun 2 ay filan.
bilemiyorum üşümek değildir tek sebebp.
hiç bununla ilgili bir uzmandan yardım aldın mı?
su bile içmiyormuşşsun çünkü.
bu hayati bir risktir.
Sadece ozel bolgemiHerkesin tek merak ettigi soruyu soruyorum iliskiye girdikten sonra banyo yapmiyormusunuz.
Aynen bende kışın haftada 3 gün yazın hergün yıkanırım en nefret ettiğim olayBu konuda takıntılı biri olarak midem bulanıyooor
saçlarını yıkıyorsan niye tümden duşa girmiyorsun ki?Evet ayri ayri yikaniyorum icab ettimi ozel bolge 1 gun sonea ust bolgemi siliyorum saclarimi tabiki 2 3 gunde bir
[/QUOTEbir oglum var misler gibi yikardim onu simdi 19 yasinda evim bal dok yala herkes temizligime hayrandir .fakat dusa girmiyorum iste 2 ayda bir .onun disinda bolge bolge temuzleniyorum
Böylesi cok daha zor degilmi?Evet ayri ayri yikaniyorum icab ettimi ozel bolge 1 gun sonea ust bolgemi siliyorum saclarimi tabiki 2 3 gunde bir
Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
sen su bile içmiyormuşssun ki?Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?