AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Nasıl yaa.Duş almadan su içmeden nasıl oluyor.?

Yıkanmamak mı gerçekten böyle şeylerin varlıgını okuyunca şoka girdim şu an demekki biz otobüslerde bunların kokularına mı maruz kalıoruz off afedersiniz de eşimizle birlikte olımca bile bazen insan o an duş almak istemio sabaha kadar dahi rahatsız oluoyorum resmen karabasan basıo nası durabiliosunuz

Ya ben bu konuda okuduklarıma inanamıyorum

Evleneceğim insan bu tarz bi insan olmaz inşallah bu gözler neler okudu yaaa

Psikolojik tedavi görmelisiniz hanımefendi. Anneniz doğru bir şey yapıyormuş sonuçta çocuklarının temizliğine dikkat ediyormuş işte. Su içmemek başlı başına çok sağlıksız.

Ayrıca eşiniz emin olun durumun farkındadır.

H Homi geçmiş konularından birini okudum, annen sorunlu bir insanmış, sorunlu bir çocukluk ve erken yaşta evlenmek zorunda kalmışsınız, babanız kanserden vefat etmiş.

Sizin ki psikolojik bariz belli. Üşümek değil.

Su içmeyerek kendinize nasıl bir zarar verdiğinizin farkında mısınız ? Ben işin duş alma kokma kısmından çok buna takıldım. Kola içiyorum diyorsunuz o da intihar, kendinize neden yapıyorsunuz bunu ?

Üyenin eski konusunu okur musun canım, annesi yıkama konusunda belki iyi birşey yapmış ama diğer durumlar , çok acı.

Evet ayri ayri yikaniyorum icab ettimi ozel bolge 1 gun sonea ust bolgemi siliyorum saclarimi tabiki 2 3 gunde bir
saçlarını yıkıyorsan niye tümden duşa girmiyorsun ki?
sadece özel bölgeyi yıkaman yeterli oluyor mu senin için?
bilemedim bişey de demek istemiyorum pek.
benim ilk sorduklarımı bir cevaplayabilirmisin?

Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum

Evet ayri ayri yikaniyorum icab ettimi ozel bolge 1 gun sonea ust bolgemi siliyorum saclarimi tabiki 2 3 gunde bir
Böylesi cok daha zor degilmi?
1 gun sonra üst bölge, bilmem ne..
Kendine bunu yapma neolur..
Oranı buranı sırasıyla silmek, fıskıyenin altina girip 5 dk islanip çıkmaktan dahamı kolay sanıyosun?
Bukadar insanın eleştirisine maruz kalacağını bile bile bunu itiraf etmiş olman iyi enazından..

Belki fikrini değiştirebiliriz burada hepbirlikte..
Bu çok büyük bi sorun..Ben pisliğine, cenabetliğine filan degil, tamamen psikolojine takıldım..
Umarım sorunlarını yenersin..

Su'yu hem içmek hemde yıkanmak için kullanmalısın, sağlığın herşyden önemli unutma..
Sağlık, mutluluk dileklerimle..

3 günde bir duş alan insanla kendinizi kıyaslayacağınıza durumunuzun normal olmadığını kabul edip yardım alın.

sen su bile içmiyormuşssun ki?
kendini bir şekilde temiz tutmanın yolunu bulmuşssun ama eziyet cidden.
mutlaka altında yatan sebeplere bakmak lazım.
eşin nasıl fark etmiyor çok ilginç.
saçını iki günde bir yıkıyorsan tüm bedenini de suya sokabilirsin.
inan çok daha kolay olacaktır.
akan su ile sabun ile yıkanmak başka silinmek başkadır.
hiç dr. a gitmedin mi?
colayı acilen bırak.
en en büyük kötülüğü yapıyorsun kendine.
pankreasın karaciğerin iflas eder.
böbreklerin de öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…