AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum

Evet haklisiniz bu tur insanlarda psikolojik sorun var demektir.

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .

Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum
Yani ? Bu saydıkların yaptığın şeyi normalleştirdimi dersin ??

Demin sana karşı gayet iyi niyetliydim ama şuanda Doktoooor diye bağırasım var sadece..

Tabii işe yararmı bilmem, onun için bile geç kalmış olabilirsin

Ikiside temiz degil bana gore.Doktora gittinizmi bunun icin.

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .

her ne kadar 40 yaşında ki birinin bu bölümleri bitirdiğine inanmasam da bunları bitirmek psikolojik sorunlarınız olduğunu ve tedavi olmanız gerektiği gerçeğini değiştirmiyor.

bence homi koca bi fake.

Bence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.

Ama artık gerçekçiliğini kaybetti.

Kedi gibi siline siline temizlenmek(!) Temizlik değildir!

Neden egitimli olmak psikolojik rahatsizlik yasamama engelmi

aynen. pedagoji hukuk ing tıp 5 dil... yakında monako prensesi çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…