sen su bile içmiyormuşssun ki?
kendini bir şekilde temiz tutmanın yolunu bulmuşssun ama eziyet cidden.
mutlaka altında yatan sebeplere bakmak lazım.
eşin nasıl fark etmiyor çok ilginç.
saçını iki günde bir yıkıyorsan tüm bedenini de suya sokabilirsin.
inan çok daha kolay olacaktır.
akan su ile sabun ile yıkanmak başka silinmek başkadır.
hiç dr. a gitmedin mi?
colayı acilen bırak.
en en büyük kötülüğü yapıyorsun kendine.
pankreasın karaciğerin iflas eder.
böbreklerin de öyle.
Evet haklisiniz bu tur insanlarda psikolojik sorun var demektir.Bir yakınım şizofrendi,banyo yapmadığı gibi üstünü de çıkarmazdı,üstü kir bağlamıştı
Evini de temizlemiyordu,evde kokular birbirine karışmıştı.Kazaara tuvaletin önünden geçtim,tuvaleti tanıyamadım,bembeyaz fayanslar zift gibi olmuş,aklıma gelince midem kalkıyor.O eve temizlik yapılmazdı evi yıktılar sonunda
Konu sahibinin eşinin de psikolojik sıkıntıları olabileceğini düşünüyorum.
Yani ? Bu saydıkların yaptığın şeyi normalleştirdimi dersin ??Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum
bütün zor bölümleri okumuşssun.Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum
Sana cvp vermekde benim için zaman kaybı, anladımki umutsuz üye..Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Dur once bi google dan baksın :))bütün zor bölümleri okumuşssun.
pedagoji ve psikiyatri özellikle ilgimi çekti.
hangi üniversite acaba?
Ikiside temiz degil bana gore.Doktora gittinizmi bunun icin.Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
ama cenabetsinArti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Seviyeli cevaplariniz icin tskler .Buarada kendim pedagoji ve psikatri bolumunu bitirdim sonrasinda hukuk okudum avukat oldum su an 2 sinif ingilizce tip okuyorum
Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
ama cenabetsin
bence homi koca bi fake.
Kedi gibi siline siline temizlenmek(!) Temizlik değildir!Simdi fikir alis verisi yapalimmi arkadaslar bir arkadas kisin 3 gunde bir yikandigini belirtmis .size soruyorum kim daha temiz sizce surekli her bolgesini sicak su ile temizleyen vucudumun kokmasina izin bile vermeyen benmi yoksa 3 gunde bir komple dusa giren birimi?cok ozurdiliyerek soyluyorum her tuvalletten sonra sayet evdeysem sabunla o bolgemi dusun altinda yikiyorum.Ben sadece komple vucudunu dusun altina sokmaya cekiniyorum .onun disinda siliniyorum
Psikatri ve hukuk almanya suan tip turkiyede bir univ.bütün zor bölümleri okumuşssun.
pedagoji ve psikiyatri özellikle ilgimi çekti.
hangi üniversite acaba?
maaşallah nazar değecek burada sizePsikatri ve hukuk almanya suan tip turkiyede bir univ.
Bence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.
Ama artık gerçekçiliğini kaybetti.
Neden egitimli olmak psikolojik rahatsizlik yasamama engelmiBence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.
Bence de; bende ilk mesajlar da psikolojik rahatsızlığı olabileceğini, hatta geçmiş de yaşadıklarından kaynaklandığını söyledim, eski konuların da bayağı sıkıntılı yaşamı olmuş onu yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?