AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Inanip inanmamak size kalmis bu konuyu ben acmadim hazir acik bir konuyla ilgi kendimden bahssettim dertlestim sorun oldugunun farkindayim ama burada farkli farkli sorun yasayan insanlar var ve dertlesiyorlar.inanin boyle bir problemi hele hele konu temizlikse itiraf etmesi cok kolay degil butun elestirelerinize acigim bir cogunuz haklisinizda ama fake olarak gormesseniz beni sevinirim

siz fake değilsiniz eğitim durumunuz fake

Psikatri ve hukuk almanya suan tip turkiyede bir univ.
Biraz almanca konuşalımmı ne dersin ?

Sie studieren Jura in Deutschland, hab ich richtig verstanden ? Und wo genau, wenn ich fragen darf ??

Ben taktım sana, az evvelki by by ı geri alıyorum..
Az sohbet edelim bakalım..
Yukardaki sorularımın cevaplarını aynı dilde, iyi bi kac cümle kurarak vermeni bekliyorum sabırsızlıkla ?

Not : Google çeviri kullanma çünkü cümleler devrik çıkıyor canım

Peki oyle olsun herkese tskler

nereye,daha almanca konuşacaktınız

Naturlich kann ihre fragen beantworten ich habe in stolberg bei aachen sozialpedagogik studiert und hinterher in paderborn jura .Noooldu simdi tatmin oldunuzmu hanimefendi

Bunda bukadar sasiracak ne var demek istedigim bana doktora gorun diyorlarya ben kendimin zaten psikoloji egitimi aldigimi belirtmek istedim
ama kendi kendini tedavi edemezssin ki?
nitekim yazdıkalrından durumunu pek te sorun olarak görmediğini hissettim ben.
öyle ki daha temiz olduğunu bile düşünüyorsun.
şu an çalışıyormusun peki?
avukatlık vs. hangisini yapıyorsun?

Senden iyi psikiyatr olur..
Bütün zırvalarına karşılık hic tepkisiz buyük bi sabırla sorular sorup konuşturmaya çalışıyorsun :))

Yukardaki bir arkadas akli sira benim almancami denetledi cevabini verdim .ne gerek var boyle seylere bir sikintimi anlattim

Senden iyi psikiyatr olur..
Bütün zırvalarına karşılık hic tepkisiz buyük bi sabırla sorular sorup konuşturmaya çalışıyorsun :))
sabırla soruyorum:))
anlamak istedim durumunu.
bir de hemen fake demem genelde üyelere.
sevgili H Homi ' nin vereceği cevapları merak ediyorum.

Yukardaki bir arkadas akli sira benim almancami denetledi cevabini verdim .ne gerek var boyle seylere bir sikintimi anlattim
Sıkıntına hep birlikte yardımcı olmaya çalıştık, sen sonradan kendin "ayrıca şunu okudum, artı bunu bitirdim diyerek siz pis degilsiniz ama benim kadar zeki de değilsiniz'e getirmeye çalıştın konu'yu..

Hem psikiyatr, hem tıp okuyor, hem avukat hem cenabet değiliz napalım..

Kimse kusura bakmasın da Nobel ödüllü bile olsa yıkanmayan biri pis ve sorunludur.. kokmuyorum da işin sıvama kısmı.. kokuyorsun canım, toplu taşımaya bindiğinde yanındakinin burnu kırılıyor, eşin muhtemelen psikolojik olarak sorunlu olduğunu bildiğinden bunu sana söylemiyor.. hayır yani kendini sevmiyorsun o tamam da yanındakilerden ne istiyorsun? kaldı ki psikolog, psikiyatr, uzman doktor, sağlam avukat olman sorunu çözmen için yeterli değil.. cerrahlar da kendini ameliyat etmiyor değil mi? bir doktora görün allah aşkına çevrene yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…