AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Psikolojik iste hersey. Butun sorunlarin altina inmek gerek. Annem benide kucukken kese yapardi ustune birde sicak su dokerdi. Banyodan kipkirmizi cikardim. Simdi sicak suyla banyo yapamiyorum iste ilik su olacak. Ama su icmemeniz kesinlikle cok tehlikeli. Bende kisin tuketmem suyu cayi cok ictigimden dolayi. Suyun yerini hic bir sey tutmuyormus. Su anda potansiyel bobrek hastasisiniz farkindamisiniz

psikiyatr zaten tıp okunmadan olunmuyor ki. psikoloji diye bir bölüm var o tıp okumadan okunur o da psikolog olur

Alakasiz yerlere cektiler konuyu. Az evvel bana bu ne alaka konu diyen hanimefendinin yorumuna bakin. Resmen alay ediyorlar

e abla sen batıya temizliği biz öğrettik diyosun türkle bi numara herşeyde diyosun. cidden bunun konu shaibinin ayda bir yıkanan kocası ile alakası ne? söyle bilelim.

e abla sen batıya temizliği biz öğrettik diyosun türkle bi numara herşeyde diyosun. cidden bunun konu shaibinin ayda bir yıkanan kocası ile alakası ne? söyle bilelim.
Ablacim arada oyle istisnalar cikar dimi. Yabancilardan daha temiziz ama dunya genelinde. Arastirma yapmislar mesela dunyanin en pis ulkesi hindistanmis adamlarda wc denen olay hala yokmus.

hiçbir soruma tek seferde cevap alamıyorum ki homi?
mesleklerini yapıyormusun?
daha önce dr. a gittin mi?
su içmiyorsun sağluık sorunu yaşamadın mı?

şimdi de onlar bize öğretiyor.. Tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor insanlar, hemde yarısı falan da değil tamamına yakını.. Toplu taşımaya kokudan binemiyorsun, al işte millet Recep İvedik gibi hijyenik mendille siliyor her yerini..

ya ben bu karşılaştırmayı anlamıyorum. batıya temizliği biz öğretteiysek öğrettik ee napalım 1000 senelik olay için gurur mu duyalım.

zaten bunla övünüp bunun doğruluğuna inanan insan heralde toplu taşıma kullanmıyodur.

Sadece duş almadığınız için değil, su içmediğiniz için de ekstra kötü koktuğunuzu düşünüyorum. psikiyatriste görünün su ile ilgili probleminizi çözün. Hiç su içmemek ne demek iç organlarınız, cildiniz ne haldedir, su içmediğim için terlemiyorum demişsiniz, toksinleri atamıyorsunuz ki, o da bir temizliktir.

Haklisiniz

şimdi övünecek bir şey olmadığı için geçmişte batıya biz öğrettik geyiği ile idare ediyorlar.. Ama sor batıdaki homeless bile bizim toplu taşımadakiler kadar kokmuyor yahu.. adamlarda shelter lar var girip yıkanıyorlar, bizim adamın kolunda tırt marka saat ama toplu taşımada ölü gibi kokuyor, ya da git bir avm de tuvalete kız dolce gabbana sıkmış ama tuvaletten çıkıp elini yıkamıyor.. biz hala geriye bakalım, boynumuz tutuldu..

kuaförde bir kız vardı ablasının kocasını anlatıyordu.adam kadına yaklaşmıyormus ayrıca kadın yıkandıgınıda görmüyorum diyormuş.bu arada kadın çalışıyor.meger adam eşcinselmiş ve kadın işteyken hallediyormus butun işlerini

ortalık pis insandan geçilmiyo.
yola tüküreni balgam atanı mı dersin
saçından yağ damlayanı mı dersin
koltuk altında ölü balık besleyeni
1 ay yıkanmayanı
reglken kesinlikle yıkanılmayacağına adı kadar emin olan ablalar gördük çok şükür.

...

iyiki zamanında batıya biz öğretmişiz bu yıkanmayı paklanmayı. yoksa şimdiye kalsa bizdende öğretecek kimse çıkmayacakmış. boynuz kulağı geçmiş. biz hala size biz öğrettik vidividi diyelim duralım.

Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
Eğitimli bir kişi olmanız probleminizin olmadığı anlamına gelmez. size asla hakaret etmiyoruz ama bilmeniz gerek, zaman kaybı olduğu için duş almamazlık etmiyorsunuz, bu akla yatkın değil. Günde 15 dk zamanınız olduğunu siz de biliyorsunuz. kimbilir nasıl bir alt yapısı var biz bilemeyiz ama suyla ilgili bir probleminiz olduğu kesin, özellikle içmediğiniz bilgisi de eklenince böyle düşündüm. umarım bu problemi aşarsınız en başta kendi sağlığınız için.

Hanımlar,
Almanca yazmayı bırakalım lütfen, yabancı dil başlıkları dışında forumun her bölümünde Türkçe yazma zorunluluğu var, birbirinizi test etmeyin burada.

Üsluplara ve polemiğe girmemeye de özen gösterin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…