Psikolojik iste hersey. Butun sorunlarin altina inmek gerek. Annem benide kucukken kese yapardi ustune birde sicak su dokerdi. Banyodan kipkirmizi cikardim. Simdi sicak suyla banyo yapamiyorum iste ilik su olacak. Ama su icmemeniz kesinlikle cok tehlikeli. Bende kisin tuketmem suyu cayi cok ictigimden dolayi. Suyun yerini hic bir sey tutmuyormus. Su anda potansiyel bobrek hastasisiniz farkindamisinizGercekten mecbur kalmadikca sudan kaciyorum sanirim bu bir rahatsizlik cunku yaz kis farketmez dustan cikinca cok usuyorum ve mayosiyorum halsizlesiyorum.yada soyle yapiyorum sadece alt bolgemi yikiyorum giyiniyorum ve sonrasinda sadece koltuk altimi siliyorum sadece usumemek icin.evim gunde bur kac kez paspas yapilir.buarada su da icmiyorum en son gecen yaz bir cay bardagi su ictim oda mecburen.yoksa surekli cola tuketiyorum ama gercekten kokmuyorum .sanirim su tuketmedigimden ter salgilamiyorum ve surekli siliniyorum vucudum kokma noktasina asla gelmiyor.Ama tabiki yalnis bir davranis dogru degil.ve 20 yullik evliyim esim dus almadigimi bilmez .Elimde degil dusa girmek bana cok zor geliyor .Belkide cocuklukta annemin titizligi yuzunden sudan tiksindim sabah aksam dus yaptirirdi zorla birde dustan sonra yatmadan once ayaklarimizi yikardik belkide sogudum.Dedigim gibi bu dus almama meselesi 3 hafta ile 2 ay arasi degisebiliyor.
Alakasiz yerlere cektiler konuyu. Az evvel bana bu ne alaka konu diyen hanimefendinin yorumuna bakin. Resmen alay ediyorlarArkadaslar insanlarin sikintisi alay konusuna cevirdiniz ama neyse herkese tskler
psikiyatr zaten tıp okunmadan olunmuyor ki. psikoloji diye bir bölüm var o tıp okumadan okunur o da psikolog olurSıkıntına hep birlikte yardımcı olmaya çalıştık, sen sonradan kendin "ayrıca şunu okudum, artı bunu bitirdim diyerek siz pis degilsiniz ama benim kadar zeki de değilsiniz'e getirmeye çalıştın konu'yu..
Hem psikiyatr, hem tıp okuyor, hem avukat hem cenabet değiliz napalım..
Psikatri demefim zaten psikolji okudum uff yeterpsikiyatr zaten tıp okunmadan olunmuyor ki. psikoloji diye bir bölüm var o tıp okumadan okunur o da psikolog olur
Alakasiz yerlere cektiler konuyu. Az evvel bana bu ne alaka konu diyen hanimefendinin yorumuna bakin. Resmen alay ediyorlar
Ablacim arada oyle istisnalar cikar dimi. Yabancilardan daha temiziz ama dunya genelinde. Arastirma yapmislar mesela dunyanin en pis ulkesi hindistanmis adamlarda wc denen olay hala yokmus.e abla sen batıya temizliği biz öğrettik diyosun türkle bi numara herşeyde diyosun. cidden bunun konu shaibinin ayda bir yıkanan kocası ile alakası ne? söyle bilelim.
hiçbir soruma tek seferde cevap alamıyorum ki homi?ama kendi kendini tedavi edemezssin ki?
nitekim yazdıkalrından durumunu pek te sorun olarak görmediğini hissettim ben.
öyle ki daha temiz olduğunu bile düşünüyorsun.
şu an çalışıyormusun peki?
avukatlık vs. hangisini yapıyorsun?
e abla sen batıya temizliği biz öğrettik diyosun türkle bi numara herşeyde diyosun. cidden bunun konu shaibinin ayda bir yıkanan kocası ile alakası ne? söyle bilelim.
şimdi de onlar bize öğretiyor.. Tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor insanlar, hemde yarısı falan da değil tamamına yakını.. Toplu taşımaya kokudan binemiyorsun, al işte millet Recep İvedik gibi hijyenik mendille siliyor her yerini..
Sadece duş almadığınız için değil, su içmediğiniz için de ekstra kötü koktuğunuzu düşünüyorum. psikiyatriste görünün su ile ilgili probleminizi çözün. Hiç su içmemek ne demek iç organlarınız, cildiniz ne haldedir, su içmediğim için terlemiyorum demişsiniz, toksinleri atamıyorsunuz ki, o da bir temizliktir.Gercekten mecbur kalmadikca sudan kaciyorum sanirim bu bir rahatsizlik cunku yaz kis farketmez dustan cikinca cok usuyorum ve mayosiyorum halsizlesiyorum.yada soyle yapiyorum sadece alt bolgemi yikiyorum giyiniyorum ve sonrasinda sadece koltuk altimi siliyorum sadece usumemek icin.evim gunde bur kac kez paspas yapilir.buarada su da icmiyorum en son gecen yaz bir cay bardagi su ictim oda mecburen.yoksa surekli cola tuketiyorum ama gercekten kokmuyorum .sanirim su tuketmedigimden ter salgilamiyorum ve surekli siliniyorum vucudum kokma noktasina asla gelmiyor.Ama tabiki yalnis bir davranis dogru degil.ve 20 yullik evliyim esim dus almadigimi bilmez .Elimde degil dusa girmek bana cok zor geliyor .Belkide cocuklukta annemin titizligi yuzunden sudan tiksindim sabah aksam dus yaptirirdi zorla birde dustan sonra yatmadan once ayaklarimizi yikardik belkide sogudum.Dedigim gibi bu dus almama meselesi 3 hafta ile 2 ay arasi degisebiliyor.
HaklisinizSadece duş almadığınız için değil, su içmediğiniz için de ekstra kötü koktuğunuzu düşünüyorum. psikiyatriste görünün su ile ilgili probleminizi çözün. Hiç su içmemek ne demek iç organlarınız, cildiniz ne haldedir, su içmediğim için terlemiyorum demişsiniz, toksinleri atamıyorsunuz ki, o da bir temizliktir.
ya ben bu karşılaştırmayı anlamıyorum. batıya temizliği biz öğretteiysek öğrettik ee napalım 1000 senelik olay için gurur mu duyalım.
zaten bunla övünüp bunun doğruluğuna inanan insan heralde toplu taşıma kullanmıyodur.
kuaförde bir kız vardı ablasının kocasını anlatıyordu.adam kadına yaklaşmıyormus ayrıca kadın yıkandıgınıda görmüyorum diyormuş.bu arada kadın çalışıyor.meger adam eşcinselmiş ve kadın işteyken hallediyormus butun işleriniMerhaba arkadaşlar,
Sadece merak ettim,
bu tarz insanlar varmı...
Benim çevremde eşim harici yok.
Eşim ayda bir yıkanıyor en az, yaz-kış aynı. Her Evde olduğu gibi 24 saat sıcak su mevcut. dahası karı-koca ilişkimiz yıllardır yok, zaten olmasın, bu şekilde evlilik olmaz. İsteği, hevesi de yok. Bu sebepten boşanmaya karar verdim. Aslında özünde çok iyi bir insan ama iyi niyetli olmak yetmiyor maalesef. Merak ettiğim, böyle erkekler ya da kadınlar var mı çevrenizde bildiğiniz. İç çamaşırı iki gün de bile leş gibi kokarken koca bir ay değiştirmeden nasıl rahat eder insan...
Komm, geh duschen baby..oder nee nee..poste mir bitte deine Schulunterlagen die du gerade studierst oder studiert hast..psikiyatr zaten tıp okunmadan olunmuyor ki. psikoloji diye bir bölüm var o tıp okumadan okunur o da psikolog olur
Und susse hast du noch andere Fragen die ich dir beantworten kann?
Eğitimli bir kişi olmanız probleminizin olmadığı anlamına gelmez. size asla hakaret etmiyoruz ama bilmeniz gerek, zaman kaybı olduğu için duş almamazlık etmiyorsunuz, bu akla yatkın değil. Günde 15 dk zamanınız olduğunu siz de biliyorsunuz. kimbilir nasıl bir alt yapısı var biz bilemeyiz ama suyla ilgili bir probleminiz olduğu kesin, özellikle içmediğiniz bilgisi de eklenince böyle düşündüm. umarım bu problemi aşarsınız en başta kendi sağlığınız için.Arti 5 dil biliyorum hayir kurumlarinda gorevliyim ve evimde yabanci dil dersi veriyorum ve yikanmak bana zaman kaybi gibi geliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?