• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYDA 1 YIKANAN KOCA :sinirli:

Kızım doğdunda tek başıma baktığım için 8 gün yikanamadigimi biliyorum . kendimi dünyanın en pis insanı olarak görmüştüm , etrafa mikrop saçan bir pislik gibi .

Bu bende travma etkisi yaratmıştı . Üstelik kış aylariydi .

Eşinize hayret ettim . o böyle mutlu mu gerçekten . .

Ama sizin sorununuz sadece yikamiyor olmasi değil , başka problemlerde var .

Garip bir insan eşiniz . merak ediyorum bu durumun anormalliiginden bahsedince ne cevap veriyor . gerekçesi nedir ? daha önce banyo yaparken boğulma tehlikesimi geçirmiş ? Yoksa duşdayken birinin onu gelip bogmasindan falan mı korkuyor .

Deprem zamanında duşa girmekten korkardim , ben oradayken deprem olucak gibi gelirdi ama yine de bir şekilde yikanirdim . eşinizi anlayamadım . bence bu boşanma sebebi gerçekten , pis bir insanla her gün aynı masada yemek yemek zorunda değilsiniz kaldı ki bu insanla aynı yatağı paylasiyorsunuz . .

ALLAH kolaylik versin .

beterin beteri varmış ,

allah yardımcın olsun bir kliniğe kapatın tedavi olsun

vazgeçtim boşa gitsin

başka yerde ykanıyordur :KK39:
karı koca münasebetiniz kalmamış bence uzatmayın
ya da kendinizi nasıl hissediyorsanız onu yapın

16. yüzyılın ortalarına doğru halk tamamen banyo yapmayı unutur. Sadece el, yüz ağızlar yıkanmaktadır. Banyo yapan çok elit bir kesim kalmıştır. O da yılda birkaç kez! Örneğin, İspanya kraliçesi 1. Isabel (1451- 1504) ömrü boyunca 2 kez yıkanmıştır; doğduğunda ve evlendiğinde.

Back
X