• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

canım yumurta protein yerine geçiyor
aslında haftanın 2 günü belki peynir yerine haşlanmış yumurta da yenilebilir
birşey farkettireceğini sanmıyorumyerimseniben
teşekkür ederim birde canım başlıyalı 5. günüm 1 kilo da hala ısrar ediyor normalmi acaba metobolizmaya göre değişsede haftalık kilo verimi kaç kilo acabahihoyyyt

merhaba kıslaaar herkese günaydınlaaar
sabah klasik kahvaltımı yaptıım
geç yaptığım için ölen yemicem yinee
birazdan 1 saat yürüyecem
çubuuk canımı cektirdin kıııız
bende akşama kapuska yapayım bariii
yanındada yoğurtla yerimm
ohhh..

slm kızlar yazamıyorum cadı kızım bırakmıyoo aklım sizde ama
bugün herzamanki kahvaltımı yaptım
karnıbahar ve çorba yiycem 1 elmada var menümüde
off yaa spor yapamadığımdanmı veremiyorum ben yaa
tam gaz dewam pess etmek yokk

Selam kızlar bende sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık suyumu içtim.
Kahvaltıda kepek ekmekli tost ve şekersiz çay içtim.3 adette light zeytin yedim.
Ara öğünde küçük mandalina yedim
Öğlende Çorba ve 1 dilim beyaz ekmek yedim.(uzun zamandır yememiştim kağıt inceliğinde)

Bende geçen haftalar daha iyi kilo verdim umarım bu haftada kilo vermem devam etmiştir.Vermesemde tam gaz devam edicem.

ayyy kızlar tam 36 kişi olmuşuz. hiç bu kadar kalabalık bir grup yok .talincim valla işin zor sana kolay gelsin .ya ne kadar istemesemde tartılmadan yapamıyorum.ama 1 kilo daha gitti 75 oldum süper.

ayyy kızlar tam 36 kişi olmuşuz. hiç bu kadar kalabalık bir grup yok .talincim valla işin zor sana kolay gelsin .ya ne kadar istemesemde tartılmadan yapamıyorum.ama 1 kilo daha gitti 75 oldum süper.

tebrikler canım a.s. :nazar:
darısı başımıza inşallah:Saruboceq::teytey:

merhaba kızlar a.s. ben de bu sabah 1 dilim peynir,1 dilim kepekli ekmekle kahvaltımı yaptım...öğlen 1 parça tavuk eti,1 dilim ekmek...az öncede 1 elma yedim..

bişey sorcam acaba sabahları kellogs yesek olurmu ki?diyet dışına mı çıkmış oluyoruz yoksa uygun mu?

öğle yemeğim 2 kaşık tarhana çorbası, 4 lokma tavuk sote 1 kaşık makarna ve boooool salata

ne karışık bi menü yaw hihoyyyt

kayınvalidemde yiyince böyle oluyor

kızlar slm bgn yemek namına bişi yemedim ama topkek elmıştı arkdş onu yedim şimdi form çayımı içcem böbreklerim dündendir çok ağrıyo sonucu almayı unuttum çokta yorgun ve uykusuzum kaldı yarına bi idrar testi de yaptırmayı düşünüyom şimdi form çayımı içiyom akşamada ıspanak var uyuyacam brz değilse felaket yorgunum

merhabalar kızlar
cici tartım gelmiş. annemi aradım az önce. laf aramızda eski tartıya göre fazla tartıyormuş. ahhh ahhh bozuk olup da eksik tartacağına fazla tartmış olsaydı ne olurdu sanki :)
bugün sabah 9,30 da evden çıktım. tam 9 vesait kullandıktan sonra (araba,metrobüs,tramvay,vapur,otobüs) işimi bitirip yaklaşık bir saat önce ofise dönebildim. kendimi çok yorgun hissediyorum. spor yaptım diyorsunuz. ben spor yapamıyorum ama bu kadar vesaite binebilmek için inip çıktığım merdivenler yürüdüğüm yollar beni acayip yoruyor zaten. öğle yemeğinde de simit yiyebildim vapurda. martılar da çok istedi ama vermedim ben. onlara bir dahaki sefere inşallah

merhabalar kızlar
cici tartım gelmiş. annemi aradım az önce. laf aramızda eski tartıya göre fazla tartıyormuş. ahhh ahhh bozuk olup da eksik tartacağına fazla tartmış olsaydı ne olurdu sanki :)
bugün sabah 9,30 da evden çıktım. tam 9 vesait kullandıktan sonra (araba,metrobüs,tramvay,vapur,otobüs) işimi bitirip yaklaşık bir saat önce ofise dönebildim. kendimi çok yorgun hissediyorum. spor yaptım diyorsunuz. ben spor yapamıyorum ama bu kadar vesaite binebilmek için inip çıktığım merdivenler yürüdüğüm yollar beni acayip yoruyor zaten. öğle yemeğinde de simit yiyebildim vapurda. martılar da çok istedi ama vermedim ben. onlara bir dahaki sefere inşallah

Canım okadar hareket yaparken limonlu ılık su iç (yağ yakmana yardımcı olur) iyi erirsin.:jeyyar:

saat 16,30da ara öğün olarak bir küçük elma yediimm

akşama biraz stepper çalışmayı düşünüyorum bakalım inşallah yorgun olmamda çalışırım

niyeyse eve gidince kolumu kaldıracak halim kalmıyor

arkadaşlar arada tatlı kırizm tutuyor napsak acaba aslında aramamda malum çocuklar çikolataları götürdükçe nefis işte

arkadaşlar arada tatlı kırizm tutuyor napsak acaba aslında aramamda malum çocuklar çikolataları götürdükçe nefis işte

ben eve kuru kayısı,kuru incir aldım
canım tatlı çektiğinde 2-3 adet yiyorum
hem de bağırsakları çalıştırıyo
aklınızda olsunyerimseniben

merhaba kislar bende dun baslamistim bugun yola devamm... kahvalti klasik domates zeytin 2 dilim ince kepek ekmegi birde kalorisi 0 olan krem peynir yedim ,oglen salata corba aksama 1 tane kucuk dolma ve salata yicem,sporumu evde yyapiyorum hergun yarim saat pilates yapiyorum...bu arada hergun oglenleri sekersiz kahve ve bol bol yesil cay iciyorum tavsiye ederim vucuttaki odemi atiyo...

katren kilo vereceğine alıyorsun ama sen
olmuyor böyle:1no2:

yok canım yaaa
kendimi 70 sanıyodum hatta altmış dokuz
annemlerde bir tartıldım :1shok:
pazartesiden beri yoğun bir şekilde spor ve diyet yapıyorum
bir de elma sirkeli iğrenç karışımdan bir de tadı sirkeli karışımdan iğrenç olmasın form çayı içiyorumkafamçokkarıştı
eşim bugün tartı alacak bize de bakalım belki de annemin tartısı fazla tartıyordurbenneyaptımki
olabilir yanii inşallah bizimki de fazla tartmaz

bugün yediklerim şöyle
sabah 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir 1 dilim domates 1 dilim salatalık :1ninca:
öğlen işyerinde büyük bir tabak salata üzerine ızgara tavuk yerimseniben
şimdi büyük bir kase çorba içsem olur mu ekmeksiz cokacimcoook

sanirim bu hafta kilo veremeyen tek kisi ben olacam :)))
ben hic birsey yemeden nasil veremiyorum anlayamadim yahu...neyse bakalim böyle devam edecem sayenizde

reyyan ben bugun dayanamadım 1 kilo vermişim en sonunda :)

hem de reglim geciktiği şiştiğim halde, ohh yani darısı başına bacım :D

bir de sana bir tavsıyem olacak yarın pirinç lapası günü yapsana, metabolizmanı şaşırtır ödemini attırırsın vucudundan

selam kızlar bende uzun bir süredir takip ediyorum sizi.Bir ara diyete başladım sonra hamile olduğumu zannettim :(sonra maalesef olmadığımı anladım tabi o sürede dikkat etmedim yediklerime boşuna zaman kaybettim.kilolu hisseden herkesin yaşadığı sıkıntıları bende yaşıyorum.hiç alakam olmayan insanlar bazen kilolar yüzünden beni incitebiliyolar ve buna canım çok fena sıkılıyor.sizin yazdıklarınızı okuyunca cesaret geldi.kesin kararlıyım bugünden itibaren bende başlıyorum.kilom 65 ve 55e düşmek istiyorum.buraya yazdıklarınızla çok yardımcı oluyorsunuz şimdiden teşekkürler.

Back
X