• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

benimde diyetisyenim 2 porsiyon meyve yerine ince 1 dilim yaş pasta yada 1 çikolatalı gofret yiyebilirsin demişti.bu arada ben 2 yıl önce gittim 75 ten 65 e düştüm 2 yıldır ya 65 yada 67 oldum.size tavsiyem sabredin,kilocukları geri alım çok kolay olmuyor mide küçülüyor çünkü...hadi hayırlısı haftaya cumaya zayıflamış oluruz inşallah :D

canım süt ve yoğurt vücut için çok önemli oldğu için söyledim ayrıca severim bende yemeklerimi 6 gibi yiyorum sekiz gibide ara öğün atıştırıyom meyva fln inşllh şiştir kiloysa yandım

benimde diyetisyenim 2 porsiyon meyve yerine ince 1 dilim yaş pasta yada 1 çikolatalı gofret yiyebilirsin demişti.bu arada ben 2 yıl önce gittim 75 ten 65 e düştüm 2 yıldır ya 65 yada 67 oldum.size tavsiyem sabredin,kilocukları geri alım çok kolay olmuyor mide küçülüyor çünkü...hadi hayırlısı haftaya cumaya zayıflamış oluruz inşallah :D

canım sen bu kiloyu nekadar zamanda verdin
aynıda kalabilmişsinkaydirigubbakcemile5
inşallah bizde verebilirizzzzhihoyyythihoyyyt

ben böyle diyetler yapamıyorum artık senağlama, çünkü hipoglisemi rahatsızlığım var.:a015: eski günlerimi hatırladım başlığı görünce, hepinize başarılar kızlara.s.

bu diyete süt ve süt ürünleri ayrıca haftada max2 kez yumurta eklendi mi süper olur.

canım belki olabilir ama ben bu şekilde devam ettiricemm
zaten ne yersek listedeki miktarı aşmamak lazımmm
mesela ben buakşam birtanecikkk tulumba tatlısı yedimm cokacimcoook
kocamın zoruylaa
ama inanın çok vicdan azabı çekiyorummmm-tatlicadiarzu-
ama meyve yemedim bugün hiçç
onların yerine saysam olurmuuu:utangac:

kocamın zoruylaa

ohaa vicdan azabı mııı:S kız delirdin mi.. psikolojiyi bozarsın vallaha.. arada tatlıya gereksinimi var vucudun.. meyve de yememişsinn bak. bişey olmaz o kadardan. ayrıca beyin glikozla çalışır.. he bide yeteri kadar süt ürünü tüketmezseniz kemik erimesi olur ilerde dikkat edin canlarım. seviyoruz sizi. başarılar hepinize. mucuk mucuk.. gelişmeleri yazın kaydirigubbakcemile4

kocamın zoruylaa

kız tulumbayla meyve aynı şey mi:mymeka:
yok tulumba mulumba yemek bir daha
bi de gitmişin nerde şerbetli tatlı var onu yemişsin
bari sütlü tatlı yiyeydin

git şimdi eşine söyle talin kızıyor dekaydirigubbakcemile3
atarım ha seni listeden:roflol:
olmasın bir daha:))))))))))

canım sen bu kiloyu nekadar zamanda verdin
aynıda kalabilmişsinkaydirigubbakcemile5
inşallah bizde verebilirizzzzhihoyyythihoyyyt

yaklaşık 4 ayda ve ayda 1 mutlaka şok diyet yapardık...bende anlamadım spor yok ,diyet yok aynı kiloda nasıl kaldım?ama bildiğim tek şey az yedim ,sık yedim.kilo 65 ten 1 gr aşağı inmedi ama diyetisyen tıkanıklığı açamadı :D şimdi eve yürüyüş bandı aldım bakalım sporla diyetle 55 olacakmıyım :)

kız tulumbayla meyve aynı şey mi:mymeka:
yok tulumba mulumba yemek bir daha
bi de gitmişin nerde şerbetli tatlı var onu yemişsin
bari sütlü tatlı yiyeydin

git şimdi eşine söyle talin kızıyor dekaydirigubbakcemile3
atarım ha seni listeden:roflol:
olmasın bir daha:))))))))))

tamam yapmam birdaha :utangac::utangac:
atma beni listeden :Saruboceq::Saruboceq:

yaklaşık 4 ayda ve ayda 1 mutlaka şok diyet yapardık...bende anlamadım spor yok ,diyet yok aynı kiloda nasıl kaldım?ama bildiğim tek şey az yedim ,sık yedim.kilo 65 ten 1 gr aşağı inmedi ama diyetisyen tıkanıklığı açamadı :D şimdi eve yürüyüş bandı aldım bakalım sporla diyetle 55 olacakmıyım :)

süper valla canım
bendede koşu bandı var
başlamayı düşünüyorum bende

kadis canım maşallah diyim öncelikle
sen bu kadar kiloyu nasıl ve ne kadar zamanda verdin süpersin valla
ah ben de görebilsem o günleri...

canım ben martta doğum yaptım 2 ay sonra başladım diyebilirim
aburcubur ekmek kola hamur işleri olmadan bir listeye bağlı kalmadan sık sık emzirerrek verdim
ama artık kontrol edemiyorum bunun icin çabalıyorum

talin 70------------60 olaca
mektupp 77-----------65 olacak
pembeinci 56---------50 olacak
zambak 3 75----------65 olacak
-kraker- 80-----------60 olacak
yaseminsude 76-----------60 olacak
creative 67--------------55 olacak
şehla 85--------------yazmamış ama 65 olsa yeter bence:)))
semiramis27 ?? yazarsın canım

liste şimdilik böyle kızlar
katılmak isteyen olursa yazar
cuma günlerini tartılma günü ilan ediyorum ona göre

talincim bu cuma tartılma yoksa benide ekleyebilirsen sevinirim canım

arkadaşlar bide ben emziren anneyim.ama ogluşum 11 aylık oldu süte eskisi kadar ihtiyacı yok.yapabilirim bu diyeti degilmi.sadece süt üretimi oldugu için midem çabuk kazınıyo:emir_bebek:
canım bende martta doğum yaptım
emziriyorum ki hemde nsıl bir emzirme sabaha kadar oğluşum emiyo saolsun :)
ama bak dikkat ederek bu kadar kilo verdim
emzirme dönemi daha çok kalori yakılıyo günde ekstra 500 kalori bu fırsatı kaçırma
artık ben kilo almaya biye başladım emdiği halde daha fazla ggeç kalma canım derim derhal başlaaa

şehla'cım sütü yapan tek şey su canım
günde 2 litre su iç yeter

taline tamamen katılıyorum süt yapan tek şey suu
ben günde 4-5 litre su içerim
ve gögüslerim maşallah çeşmeeeee dermişim hihoyyyt
bu aralar anca 2 litre içebiliyorum ve sütümün azaldığını görüyorrumdelikafadulden

merhaba hanımlar uzun süren diyet tecrübem sonucunda bu diyet hakkındaki yorumlarımı arz ediyorum affınıza sığınarak

kalori miktarı1033-1116 arasında değişiyor öğle yemeğindeki tercihinize bağlı olarak

kilosu benim gibi 90ın üzerinde birine göre az bu kalori ama 50 li-60lı kilolarda olanlar uygulayabilir

benim gibi çok kilolular bu diyete 2 bardak daha süt veya yoğurt ve de 2 dilim ekmek daha eklerse sanki daha dengeli olur bir de salatalara mutlaka 1 tatlı kaşığı yağ eklenmeli

ilk günler midenizin kasılmalaından rahatsızlık duysanızda ilk haftayı kazasız belasız atlatırsanız mideniz küçülür ve gerçekten kilo vermeye kaarlı iseniz yapılamayacak bir diyet değil
buradan yola çıkarak ben de bu ay boyunca bu şekilde beslenmeye çalışıcam nşallah bakalım ne değişecek tartıda

sizlerden cesaret aldim bende basladim gerci bugun 12 gibi kalktim ama az birsey yedim benimde baya bir kilo vermem lazim insallah bende zayflayacam cok moralim bozuluyor

kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum marta kadar 49 olmam lazım şuan 56 kiloyum ya olabilir miyim acaba ?martta gelinlik provaları başlayacak hadi bgn başladım kızlar sabah tam 56 kiloydum cuma tartılır yine yazarım...talincim benide eklermisin listeye ? :)))

MERHABA KIZLAR BEN GELDİMMM
nasıl gidiyor durumlar
benim gayet iyi yani alıştım az yemeye
bakalım cumaya kadar giden kilo ne olacakkkdelikafadulden

kızlar selam bende aranıza katılmak istiyorum marta kadar 49 olmam lazım şuan 56 kiloyum ya olabilir miyim acaba ?martta gelinlik provaları başlayacak hadi bgn başladım kızlar sabah tam 56 kiloydum cuma tartılır yine yazarım...talincim benide eklermisin listeye ? :)))

canım kesin verirsiin marta kadar 5 kilo
2 ayda 5-6 kilo vermek çok ama çok normal
yeter ki bozmadan azmet
hadi bol şans
ekledim seni listeyea.s.

talincim nasılsın buarada
ne durumdasın yani verdinmi enson 1buçuk kilo vermiştin
yada söyleme ve cumayı bekleyelimmm

MERHABA KIZLAR BEN GELDİMMM
nasıl gidiyor durumlar
benim gayet iyi yani alıştım az yemeye
bakalım cumaya kadar giden kilo ne olacakkkdelikafadulden