• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

ayrıca hep yazamıyorum cünkü fırsatım olmuyor ama cuma günleri genelini okuyp kilomu yazıcam unutmayın beniiiii :))

günaydın saatini kaçırdım ama iyi günler kızlar.
dün ilk gün olması nedeniyle akşama doğru biraz açlık çekmiş olsam da kazasız belasız bitti.
bugün de kahvaltımı edip çıktım. birazdan da öğle yemeğimi yiyeceğim.
yeni başladığım için bugün tartılmadım. daha önce diyet yaptığım zamanlarda dayanamayıp her gün tartılıyordum. :oklava:bu sefer hafta bir çıkıcam tartının üzerine. arada tartılsam da kayıt altına almayacağım.

selam hanimlar,
dün aksam annemdeydim yemekte, annem sebze yemeginden birkac kasik fazla koysada iyi gecti dun sanirim.. aksamda yuruyus yaprim kardesimle, cumaya kaldi 7gün =) sabirla beklicem, tartilmak yok!!

kızlar merhaba
ben düşündüm de
burada bir gurup kurma fikri doğru değildi sanırım
sonuçta burası diyet listelerinin paylaşıldığı bir bölüm
yetkili arkadaşımdan rica edicem diğer yorumları silsin
buranın haricinde zayıflama grupları var zaten
orada toplanalım olur mu?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari-f236/index.html

bunun haricinde bu listeyi uygulayıp da ne kadar zamanda kaç kilo verdiğimizi de buraya yazarız arada
hepinizi öpüyoruma.s.

e hadi bakalım doğru zayıflama takımlarına
püsküütle konuşalım
bizi bi gruba koysun bari::))

e hadi bakalım doğru zayıflama takımlarına
püsküütle konuşalım
bizi bi gruba koysun bari::))

Oy oy oyyyyy delikafadulden size 1.5 takım açmak gerek kaydirigubbakcemile3 15 kişisiniz bir takımda almayacak sizi, olsun yinede Şeniz katılın aramıza...Bakarız çaresine..a.s.

kızlar slm benim bgnde iyi gitti nereye taşınıyoz ya sanki burda iyiydi gibi neyse siz nereye ben oraya şu reglim bitsede bi görsem ne kadr verdiğimi annem bgn görünce şaşırdı beni bu ne halin gidip bi şeker tahlili yaptır niye böyle kurudun dedi o dedikten sonra bi baktım ki hakketten karnım belime yapışmış resmen korkumdan diyet yapıyom ben hala diyemedim

Merhaba sehla bu protein dietinde sut ve sut urunlerinden baska neler yenilebiliyor.Ben tek bir diyet listesine gore yapamiyorum ama sadece protein diyeti olursa sadece proteinli yiyeceklerden yemek daha kolay olcak.Artik bir an once acilen harekete gecmem gerek .bu bir hafta deneyelim bu ay sonuna kadar 70 olmama sart.Bir haftadir dikkat etmeye calisiyorum ama tam bir mitivasyona ihtiyacim var.dun sabah tartildim 75,600 dum busabah bir ciktim 77 olmusum.74 ile 77 arasinda cok cabuk gidip geliyor kilom su 74 sinirini gecmem gerek.Umarim bu protein diyeti sayesinde vermeye baslarim.birde besibiryerede cayi iciyorum Arada elma sirkelisu aklima geldikce iciyorum bir duzene oturttura bilirsem.bu sefer cok kararliyim .bu aksam 1yil onceki videolarimi izledim gecen sene bu zamanlarda tam 90 kiloydum dogumdan sonra ve gercekten kotu gozukuyorum oldugumdan cok daha yasli gözukuyormusum simdi bir nebze daha iyiyim ama artik kurtulmak istiyorum ömrum bu kilo problemleriyle geciyor ya. 3.ayla 6. ay arasinda cok yuruyerek 17 kilo verdim 73 kadar indim 3-4 kilo alip veriyorum surekli daha asagi inmiyor.bir biraktim oyle kaldi.Hep birlikte kurtulalimsu kilo probleminden....

yasemin merhaba canım.öncelikle yazacaklarımı talin duymasın diyet dışına çıkmıyoz dimi talina.s.arkadaşı bilgilendirmek babında yazacagımsengözlerimebaksanab.canım bu protein diyetini ben 2 hafta yaptım ve 7 kilo verdim.bu çok garantili bi diyet
ırwing maxwelin kitabından.inşallah dogru yazmışımdır adamın adınıkaydirigubbakcemile3 sadece protein alcaksın istedigin kadar yamak serbest 6 ögüne bölüyosun.yumurta tavuk balık et süt yagszı olcak. şekersiz olna tüm içecekler serbest.meyve yasak.bu diyeti yapıpta zayıflamayan arkadaş görmedim ben.:delphin:azimli olmak ve hiç bi lokma bile kaçamak yok bi lokmada yag yakımı otamatikman duruyosengözlerimebaksanab çok öpüyorum sizi ama önce 1 hafta bu diyeti yapcsm ben
sonraki haftada onu yapcamkaydirigubbakcemile2görcekiniz en çok kilo veren ben olcam:tomato::tomato::tomato:dimi talinn kaydirigubbakcemile3

kızlar gidiyoruz burdan ,taşınıyoruz=))
yarın püsküütle görüşücem
bizi bi takıma yerleştirsin
oradan devam edicez olur muyerimseniben

kızlar günaydın taşınalım bana uyar ama ayırmasınlar bizi ben henüz kahvltımı yapmadım kayınvalidemler gelcek beraber yapcaz şu günlerde çok iştahsızım normalde reglide deli gibi yemek yerdim sorumluluktan mı ne

canım ben de tam buraya yazacaktım şimdi
takımların tümü doluymuş
zaten başvursak da her birimiz farklı takımlara gidebilirmişiz ki zaten yer yok
püsküütten bu konuda bilgi aldım
biz yine burada devam ediyoruz gurubumuza yania.s.

kızlar herkes baştan kaç kilo olduğunu ve kaça inmek istediğini yazsın
mesajları sildirmiştim çünkü
baştan bir liste yapayım

Back
X