K
-Kraker-
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KarKralicesi
ayrıca hep yazamıyorum cünkü fırsatım olmuyor ama cuma günleri genelini okuyp kilomu yazıcam unutmayın beniiiii :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e hadi bakalım doğru zayıflama takımlarına
püsküütle konuşalım
bizi bi gruba koysun bari::))
Merhaba sehla bu protein dietinde sut ve sut urunlerinden baska neler yenilebiliyor.Ben tek bir diyet listesine gore yapamiyorum ama sadece protein diyeti olursa sadece proteinli yiyeceklerden yemek daha kolay olcak.Artik bir an once acilen harekete gecmem gerek .bu bir hafta deneyelim bu ay sonuna kadar 70 olmama sart.Bir haftadir dikkat etmeye calisiyorum ama tam bir mitivasyona ihtiyacim var.dun sabah tartildim 75,600 dum busabah bir ciktim 77 olmusum.74 ile 77 arasinda cok cabuk gidip geliyor kilom su 74 sinirini gecmem gerek.Umarim bu protein diyeti sayesinde vermeye baslarim.birde besibiryerede cayi iciyorum Arada elma sirkelisu aklima geldikce iciyorum bir duzene oturttura bilirsem.bu sefer cok kararliyim .bu aksam 1yil onceki videolarimi izledim gecen sene bu zamanlarda tam 90 kiloydum dogumdan sonra ve gercekten kotu gozukuyorum oldugumdan cok daha yasli gözukuyormusum simdi bir nebze daha iyiyim ama artik kurtulmak istiyorum ömrum bu kilo problemleriyle geciyor ya. 3.ayla 6. ay arasinda cok yuruyerek 17 kilo verdim 73 kadar indim 3-4 kilo alip veriyorum surekli daha asagi inmiyor.bir biraktim oyle kaldi.Hep birlikte kurtulalimsu kilo probleminden....
eee sizler ne alemdesisiniz kim kaç günde bu listeyle kaç kilo verdi çok merak ediyom
Talincim tamam taşınalımda bizi ayırmasınlar hep birlikte başladık
böylece kızlarla devam edelim olmazmııı
tamam canım
bu gurup aynen devam ederizŞeniz
söylerim püsküütüme
o ayarlar
hadi iyi geceler hepinizea.s.