• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

ögle yemegi icin bir yagsiz tost birde cay ictim,kahvalti yapmamistim o yüzden kahvalti türü olsun istedim..birde aksamlar sadece sebze mi <yani bakliyat türleri olmaz mi?
ayrica kizlar gercekten cok su icin ve yüzünüze nemlendiricilerinizi sürün cünkü kilo verilirken cildiniz bozulmasin hepinize kolay gelsin

ya ben bunu 2 hafta once yapmıştım...yarım saat kadar 3 gun yuruyordum..2 kilo vermiştim

sonra bilmem niye yemeğe başladım yeniden :(

bu sefer o hatayı yapmayacagım.

CANIIM NEGÜZEL BİR HABERRRR:dance:
ilk bebeginmiii yoksa varmıydııı:emir_bebek:
alllahım inşallllahhh banada nasip eder tez zamandaaa:a015:
tebrik ederim canımmmm çok sevindimmm
ama sen yinede hamileyim diye kendini çook bırakma yediklerine olabildigince dikkat ettt

ilk bebiş zambakcım.teşekkür ederim ayrıca.valla önce kiloyu ver burada kal sonra hamile ol
ben sevinemedim bile ama hayırlısı ya.Allah ım sanada nasip etsin..

ilk bebiş zambakcım.teşekkür ederim ayrıca.valla önce kiloyu ver burada kal sonra hamile ol
ben sevinemedim bile ama hayırlısı ya.Allah ım sanada nasip etsin..

canım olduguna göre istemişsiniz neden sevinemedinkiii
çok kızdım şimdi sana:oklava:kötükedihüso
canım ben 3 yıldır istiyorum iraz kafamı dagıtmak istedimm ve diyete başladım birtaşla iki kuş yaniii

Selam kızlar ben farklı bir diyet yapıyorum ama sizin listeye benziyor.İşin püf noktası su içmek , suyuda her seferinde ılık için.Ben azıcık koşturmacalı işl yapmadan önce ılık su içiyorum 300cc kadar çok işe yarıyoe.İyi kilo vermeye başladım.Bir kere zinciri kırdık mı devamı geliyor.Hadi hayırlısıhihoyyyt

talin -------------70------------60 olacak
tosu--------------64------------56 olacak
creative----------65------------55 olacak
reyyan06--------78------------55 olacak
aesr10------------62-----------50 olacak
clementine------58-----------53 olacak
myocean---------59-----------53 olacak
doratty------------75-----------63 olacak
megilara----------69-----------60 olacak
saytros-----------62-----------55 olacak
confused---------56-----------50 olacak
beyhan------------75-----------60 olacak
yaseminsude---76-----------65 olacak
blackkk_pearl--69-----------60 olacak
etuuba------------78-----------55 olacak
mektupp---------77-----------65 olacak
zambak3---------75-----------65 olacak

talincim sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum ama bu sabah test yaptım ve bebek bekliyorum.bu diyeti yapmayı çok istiyordum sizinle zayıflamayı...beni sanırım listeden çıkarmalısın ama sizleri takip etcem.kolay gelsin hepinize :)

canım çok sevindim senin adına
allah tamamına erdirsin:nazar:
gözünüz aydın
e ne yapalım kısmet böyleymiş
çok yemeyerek ve az kilo alarak telafi edersin artık
a.s.

bebegin hayırlı olsun canımm:emir_bebek:hihoyyyt

şmdi bugün biraz peynir yedim sabah yanında marul ve roka yedim ekmek yemedim..
öğlen gelince de bi kase tarhana çorbası içtim bi de salata yedim bi dilim de ekmek..
2litre fln su içtim şu ana kadarcokacimcoook
umarım hep böyle olur kızlar yaaa
umarım bozmam:delphin:
akşam da ses kaydı yaptım kendime, kilo benden neler götürdü, ne kadar zamanda düzgün bi vücuda sahip olmak istedigimi kaydettm hep..
her gün de bunları dinleyeceğim ve her gün yenisini yapacağımkaydirigubbakcemile5
iyi ki varsınızzz:içelim:

bebegin hayırlı olsun canımm:emir_bebek:hihoyyyt

şmdi bugün biraz peynir yedim sabah yanında marul ve roka yedim ekmek yemedim..
öğlen gelince de bi kase tarhana çorbası içtim bi de salata yedim bi dilim de ekmek..
2litre fln su içtim şu ana kadarcokacimcoook
umarım hep böyle olur kızlar yaaa
umarım bozmam:delphin:
akşam da ses kaydı yaptım kendime, kilo benden neler götürdü, ne kadar zamanda düzgün bi vücuda sahip olmak istedigimi kaydettm hep..
her gün de bunları dinleyeceğim ve her gün yenisini yapacağımkaydirigubbakcemile5
iyi ki varsınızzz:içelim:

süpersin canım devam et böyle bende tlf nun hatırlatma kısmına yazdımm bişeyler motive olmak için
hersabah okuyorum buyazdıklarıııı:roflol:

hakikaten yararı olacak sanırım
eksigimiz yok diğer hatunlardann:jeyyar:
az önce de bir muz yedimmmmcokacimcoook

canım bende aeorobik videosu varya kk da oradan az çalışıyım dedim ama 2 hareket yaptım bacaklarım nasıl agrıyor anlatamammm
ben ne yesem acaba şimdiiiCADIARZUCADIARZU

Back
X