• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

bu başlığı geçen cuma gördüm pek ümidim yoktu ama uygulamaya başladım şimdiden hafiflediğimi hissediyorum boy 1.68 kilo 75(di) bugün tartıldım 72. ben bünyemi tanıyorum tabi...hamur işini kestiğim anda zayıflarım. ama disiplin ve kontrol gerekiyor lütfen benide aranıza alırmısınız. inşallah 65 olmak istiyorum (şimdilik)

talin iyi bir sonu 3 haftda 5 kilo,
rahat yapiliyormu peki??

gevher süper yani 5 günde 3 kilo mu verdin?
Süper kolay gelsin, bende bir baslaya bilsem:(((

Bugün tardildim 1 kilo daha almisim, acil birseyler yapmam gerek, okadar spor yapiyorum , yapdikca kilo aliyorum yaaaa.

kızlar slm nasıl gidiyo diyetler ben bu hafta kilo veremem regl oldum felaket bi haldeyim zati karnım çok ağrıyo
çubuk kraker sen kapuska yiyodun bi ara kilon değiştimi merak ettim

ben ödem atıyorum sanırım bol su içiyorum ayrıca günde 2-3 fincan yeşil çay veya metabolizma çayı içiyorum bide spor yapabilsem

kızlar ben aranızdan üzülerek ayrılıyorum talincim hoşçakalın.bu diyetle 2 fatada 1 kilo verdim harfi harfie uydugum halde bu diyet bana göre degil başka bi deiyete başladm hepinize kolay gelsin. hoşçakalın

kızlar ben aranızdan üzülerek ayrılıyorum talincim hoşçakalın.bu diyetle 2 fatada 1 kilo verdim harfi harfie uydugum halde bu diyet bana göre degil başka bi deiyete başladm hepinize kolay gelsin. hoşçakalın

bence 2 hafta 1 kilo normal
yani haftada yarım kilo gayet normal bi sonuç bence devam et

selam kızlar
ben hala devam ediyorum bu diyete ve memnunum
evet bende de kilo verme olayı durdu
ama düşününce zaten bu çok normal
bir süre sonra vücut kendini korumaya alıp direnç gösteriyor
önemli olan bu direnci kırmak için sabretmek
aynı hızda kilo verirsek zaten kısa sürede çok kilo veririz ve aynı kısa sürede de aynen geri alırız
madem bizim istediğimiz kalıcı bir zayıflık, zamanı bol tutmamız,sabretmemiz gerekiyor
ben sabrederek vücudumun direncini kırmaya kararlıyım
bu hafta hiç kilo veremesem de biliyorum kazanan ben olucam.haftaya vericem..aynı kararlılıkta devam ediyorum çünkü
kilolarımın hakkından gelicem kısaca
isteyen devam eder isteyen etmez tabi
sizin bileceğiniz iş
herkese kolaylıklara.s.

Ben de devam etmekten yanayım hayatımda ilk defa bir diyet listesine uyuyorum bu benim için çok önemli.Diyet yaptığım için özellikle bir şey pişirmiyorum bu diyette.Diğer diyetleri hep bu yüzden bozuyordum çünkü bir süre sonra iki ayrı yemek hazırlamak zor geliyordu.Hem bu sayede her akşam evde sebze yemeği oluyor bende oğluma yediriyorum.Şu anda kilo veriyorum ama bir süre sonra benim de kilo vermem duracak biliyorum ama moral bozmadan devam etmek lazım.

kızlar benimde çok acil olarak diyete başlamam lazım....kilolarım aldı başını gidiyor....spora başlamıştım, tembellikten bıraktım...çok vahim bir durumdayım...:delphin:

evet bu sabah bende başlıyorum bu diyete...harfiyen uyarım inşallah...belki buradan paylaştıkça daha kolay olur diyet...yerimseniben

Benimde masaallah gayet iyi gidiyor hic kacamak yapmadim diyebilirim ve devam etmeyide dusunuyorum .Insaallah kilo vemem durmaz hadi bakalim kizlar ay sonunu sabirsizlikla bekliyorum.Optum hepinizi selamlar

neden başın ağrıyo
kızlar ben bgn lapa yapıyom uzun süredir bu diyete uyamıyodum
belki yarında lapa yaparım sonra kaldığım yerden dvm

sidanur canım o kilo kaybı hiç belli olmuyoo 2 1 verenler var canım
metobolizmaya ve kaçamak yapmamaya bağlı bişey
ama sağlıklı bi liste bu diyet listesi ben memnunum
bakALIM YARIN SONUÇLAR NASIL OLICAKK

Back
X