• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

kilo azaldıkça zorlaşıyormuş vermek ama devam ettikce vereceksindir tatlım.sonuçta epey kilo vermişsin gidecektir kalanlar da

diyetisyenin verdiği diyet listem

sabah
peynir. zeytin. çay. ekmek. ve haşlanmış yumurta (yumurta olduğunda peynir yenmeyecek)
ara
meyve
öğle
çorba.et.salata.yoğurt
ara
meyve
akşam
sebze yemeği. salata.yoğurt.ekmek
ara
meyve

spor ve su var listeye ek olarak
ölçü yazmadım çünkü herkes ölçüyü biliyor

hasret merhaba
dıyete baslayalı 6 gun olmus suan ne kadar kılo verdın canım

mrb
bız sewdıckle aynı anda dıyete basladk bu lısteye
sewdıck bu sabh tartldı 1 kılo gıtmıs
ben dun ewe gıdınce tartılmstm asagı yukarı bendende 1 kg gıtms sabh tartıldıgımda
bırazck fazla cıktm tartda ama sanırım odem
cunku dun 1 tane yeslcay ıctım sadce
yanı genel olarak gerckten kılo werdırıyo canım:34::34:

diyetisyenin verdiği diyet listem

sabah
peynir. zeytin. çay. ekmek. ve haşlanmış yumurta (yumurta olduğunda peynir yenmeyecek)
ara
meyve
öğle
çorba.et.salata.yoğurt
ara
meyve
akşam
sebze yemeği. salata.yoğurt.ekmek
ara
meyve

spor ve su var listeye ek olarak
ölçü yazmadım çünkü herkes ölçüyü biliyor

bnm lısteyle asagı yukarı aynı
sadce bnmkısınde sanırım dha cok terck war oglende feln
kızlar walla liste feln fark etmez ama yetrkı zayıflayalm mutlu olalım :21::21::21:

1- $24016_344427848607_5620056_n.webp2$27046_1403817384280_141609_n.webp3$38486_416365973607_7271085_n.webp4$295021_4102378726627_795322397_n.webp5$306945_4183185626749_1483511838_n.webp

bakın ılk halımden son halıme :53::53::53::53:

bnm lısteyle asagı yukarı aynı
sadce bnmkısınde sanırım dha cok terck war oglende feln
kızlar walla liste feln fark etmez ama yetrkı zayıflayalm mutlu olalım :21::21::21:

listeye pek uyamıyorum yemekhanede yediğimden dolayı ama dünden beri yemekhaneyede gitmiyorum ordaki tatlı makarna pilav ve kızartmaya dayanamadığımdan. evden getirmeye karar verdim bakalım artık bıkana kadar bu şekilde devam edeceğim

listeye pek uyamıyorum yemekhanede yediğimden dolayı ama dünden beri yemekhaneyede gitmiyorum ordaki tatlı makarna pilav ve kızartmaya dayanamadığımdan. evden getirmeye karar verdim bakalım artık bıkana kadar bu şekilde devam edeceğim

bıkmak yyook seker :20::20::20:
bende hergun ewden gtırıorum ama bıkmıorum
bıkma gbı bı luksm yok cnku

1. sınde yesıllı kazaklının yanndakı bbenm bllı zaten tek kılolu olan ben :1::1::1:

dıgerındede grı tsortlu ben oda bllı zaten :1::1::1::1:

cnm son halinle bile çk güzel gözüküyosun ama daha ince olmak var dimi :34: bende de gözle görülür derecede fark ediliyo artık ee ne olsa 9 kilo gitti dimi :21: cumaya kadar 1 kilo daha gider inşllh :8::34:

bıkmak yyook seker :20::20::20:
bende hergun ewden gtırıorum ama bıkmıorum
bıkma gbı bı luksm yok cnku

inş canım bıkmak yokkkk taki hedeflediğimiz kilolara ulaşana kadar benim sabah kahvaltım rutin hep aynı şeyler peynir zeytin domates salatalık çay ve ekmek arada yumurta eğer bir yere davetli değilsem her sabah aynı şeyleri yiyorum. ara öğün yapamıyorum çünkü çok yoğunum fırsatım olmuyor zaten aklımada gelmiyor o yüzden 3 ana öğün yapıyorum arada bol limonlu ve şekersiz çay içiyorum belki ondan aklıma gelmiyor ara öğünler. öğlen evden getiriyorum fazla yemek için şansım olmuyor ne getirdiysem o kadar yiyorum dün çeyrek tost yedim buğunde bir haşlanmış yumurta ve bol salata yedim akşam çorba ve sebze yemeği yedim ölçüyü az tutarak yatarken açıktım leblebi yedim iki gündür yediklerim bunlar bakalım ben ne kadar vereceğim 70 ile başladım sağlıklı ve sizlerle diyete.

inş canım bıkmak yokkkk taki hedeflediğimiz kilolara ulaşana kadar benim sabah kahvaltım rutin hep aynı şeyler peynir zeytin domates salatalık çay ve ekmek arada yumurta eğer bir yere davetli değilsem her sabah aynı şeyleri yiyorum. ara öğün yapamıyorum çünkü çok yoğunum fırsatım olmuyor zaten aklımada gelmiyor o yüzden 3 ana öğün yapıyorum arada bol limonlu ve şekersiz çay içiyorum belki ondan aklıma gelmiyor ara öğünler. öğlen evden getiriyorum fazla yemek için şansım olmuyor ne getirdiysem o kadar yiyorum dün çeyrek tost yedim buğunde bir haşlanmış yumurta ve bol salata yedim akşam çorba ve sebze yemeği yedim ölçüyü az tutarak yatarken açıktım leblebi yedim iki gündür yediklerim bunlar bakalım ben ne kadar vereceğim 70 ile başladım sağlıklı ve sizlerle diyete.

ara ogun yapmadan da zayflayan arkdslarımz war evet
herseyın bası saglk
saglılklı beslenelım gerısı gelır ıns

ayrıca günde 3 litreye yakın su içiyorum evde odamın birini spor salonuna çevirdim koşu bandı, kondisyon bisikleti, twist, plates, dambir, ip, step tahtası ne ararsan var yani en az 40 dakikamı spor odamda geçiriyor tv izleyerek müzik dinleyerek spor yapıyorum

ayrıca günde 3 litreye yakın su içiyorum evde odamın birini spor salonuna çevirdim koşu bandı, kondisyon bisikleti, twist, plates, dambir, ip, step tahtası ne ararsan var yani en az 40 dakikamı spor odamda geçiriyor tv izleyerek müzik dinleyerek spor yapıyorum

:nazar::nazar::nazar::nazar: ne guzl yaa
seneye buyuk bır ewde oturursam bende yaparm:1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar: ne guzl yaa
seneye buyuk bır ewde oturursam bende yaparm:1::1::1:

inş canım inan öyle rahat oluyorki dışarda spor yapmak için özel giyinmek yok terleyince üşümek yok istediğin diziyi sinamayı seyrederek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun hepsi olmasada kesinlikle bisiklet al derim hem yerde kaplamıyor koşu bandı gibi tatlım

inş canım inan öyle rahat oluyorki dışarda spor yapmak için özel giyinmek yok terleyince üşümek yok istediğin diziyi sinamayı seyrederek zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun hepsi olmasada kesinlikle bisiklet al derim hem yerde kaplamıyor koşu bandı gibi tatlım

sen cok guzl kılolar werrsın ole canm
hepde orantılı zayflamıs olursn ne gzul

bende araniza katilmak istiyorum sabah 1 dilim peynir ve 34 dilim salatalik yedim canim hic birsey istemiyo nedense 3 bardak su ictim ve 2 saat fitness umarim 5 kilo veririm

Back
X