• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

sen cok guzl kılolar werrsın ole canm
hepde orantılı zayflamıs olursn ne gzul

ne yazıkki veremiyorum canım kışın akşam oturmalarımız çok oluyor gelsin pasta börekler yazında pikniklerimiz çok oluyor. bir hafta dişimi sıkıyorum hafta sonu bütün verdiğim kiloları fazlasıyla alıyorum sonra bıkıyorum sonra yine başlıyorum etrafımda kilolu kimse olmadığndan herkes yiyelim içelim gezelim sevdasında. o yüzden bende burdayım ya zaten ne yaparsam yapayım tam başarılı olamıyorum çünkü hamur işlerine dayanamıyorum.

ne yazıkki veremiyorum canım kışın akşam oturmalarımız çok oluyor gelsin pasta börekler yazında pikniklerimiz çok oluyor. bir hafta dişimi sıkıyorum hafta sonu bütün verdiğim kiloları fazlasıyla alıyorum sonra bıkıyorum sonra yine başlıyorum etrafımda kilolu kimse olmadığndan herkes yiyelim içelim gezelim sevdasında. o yüzden bende burdayım ya zaten ne yaparsam yapayım tam başarılı olamıyorum çünkü hamur işlerine dayanamıyorum.

offf offffff :1::1::1::1:
cnm benm aılemde de war kılolular ama onlar pek umursmaıyo
bızım ewdede hep bısıler yenılır yanı agır seler
cay kesnlkle tek basına ıcılmez
oyuzden bu hale geldm ya
sonra dedım kı yıorum gecıo sanıyelk bır zewk sonrası aglayıp duruorum
yemek mı yememek mı ben yememeyı terch ettm
ye dıe cok ısrar edenlerede rejmdeym demıorum
ıstahım kapalı dıorum
aslında hıc ben ıstahım kapalı olur mu hahahahayyy:52::52::52::52::52::52:

offf offffff :1::1::1::1:
cnm benm aılemde de war kılolular ama onlar pek umursmaıyo
bızım ewdede hep bısıler yenılır yanı agır seler
cay kesnlkle tek basına ıcılmez
oyuzden bu hale geldm ya
sonra dedım kı yıorum gecıo sanıyelk bır zewk sonrası aglayıp duruorum
yemek mı yememek mı ben yememeyı terch ettm
ye dıe cok ısrar edenlerede rejmdeym demıorum
ıstahım kapalı dıorum
aslında hıc ben ıstahım kapalı olur mu hahahahayyy:52::52::52::52::52::52:

sen bazı şeyleri aşmışın canım ben yok diyemiyorum işte bütün mesele burda zaten

kızım 20 yaşında 41 kilo eşim 180 cm boyuyla 74 kilo yan yana durunca sanki onlara hiç yemek vermiyorumda hepsini ben yiyorum gibi duruyorum hatta bunu espiri yaparak şaka yapanlar bile var samimi olduğum bütün bayan arkadaşlarım en kilolusu 55 kilo sen düşün artık

sen bazı şeyleri aşmışın canım ben yok diyemiyorum işte bütün mesele burda zaten
:1::1: cnku ben kılo yuzunden cok dıslanıldıgımı hıseetım he belkı bna ole geldı ama hısettm:37::37:
kızım 20 yaşında 41 kilo eşim 180 cm boyuyla 74 kilo yan yana durunca sanki onlara hiç yemek vermiyorumda hepsini ben yiyorum gibi duruyorum hatta bunu espiri yaparak şaka yapanlar bile var samimi olduğum bütün bayan arkadaşlarım en kilolusu 55 kilo sen düşün artık

:1::1::1::1::1: dusunemıorum bıle :52::52::52::52:

:1::1: cnku ben kılo yuzunden cok dıslanıldıgımı hıseetım he belkı bna ole geldı ama hısettm:37::37:

:1::1::1::1::1: dusunemıorum bıle :52::52::52::52:

akşam çok dikkat etmemiz lazım aslında en çok akşamları tuzağa düşüyoruz özellikle çay yanında yenen şeyler ben akşamları et tavuk köfte yiyeceğim açıkmayım diye öğlende sebze yiyeceğim yaz geldi artık zeytinyağlılar harika olur yoğurt eşliğinde değilmi canım

akşam çok dikkat etmemiz lazım aslında en çok akşamları tuzağa düşüyoruz özellikle çay yanında yenen şeyler ben akşamları et tavuk köfte yiyeceğim açıkmayım diye öğlende sebze yiyeceğim yaz geldi artık zeytinyağlılar harika olur yoğurt eşliğinde değilmi canım

ben gecen fırında bıber partlcn yaptm ustunede sarmsmlı yogurt doktm onn ustunede kıyma :56::56::56:
bak cnm ıstedı smdı
eet cnm harıka oluyolar
ama bnm onerm oglen et kofte feln yemen
et urunlerının vucuttn sındırımı en az 3 saat sabzelerın ıse 45 dk
sen karr wer sımdı :34::34::34:

$268720_2190368607569_2172744_n.webp

78 kılo ıken :53::53::53::53::53:
gobege bakın bel cewresıne bakın:53::53::53::53::53:

ben gecen fırında bıber partlcn yaptm ustunede sarmsmlı yogurt doktm onn ustunede kıyma :56::56::56:
bak cnm ıstedı smdı
eet cnm harıka oluyolar
ama bnm onerm oglen et kofte feln yemen
et urunlerının vucuttn sındırımı en az 3 saat sabzelerın ıse 45 dk
sen karr wer sımdı :34::34::34:

canım akşam ben 6 gibi yemek yiyorum ama 12 gibi yatıyorum bu 6 saatte çok açıkıyorum o yüzden akşam protein almak ve açıkmamak istiyorum akşam sebze yediğimde 2 saat sonra açıkıyorum bence bunu bir düşün derim

canım akşam ben 6 gibi yemek yiyorum ama 12 gibi yatıyorum bu 6 saatte çok açıkıyorum o yüzden akşam protein almak ve açıkmamak istiyorum akşam sebze yediğimde 2 saat sonra açıkıyorum bence bunu bir düşün derim

cnm bende 6 da yıorum bazen 12 yı bıle gecıo
yatmam
ara ogun yapıorum 9 gıbı
11 gıbıde acıkırsam sekersız turk kahwesı ıcıorum

slmlar herkese,kızlar akşam illaki 6/7de yemek yiyeceksin diye bir şey yokmuş.taylan kümeli dün bahsetmişti bu konudan.kendinize eziyet etmeyin.bu arada gece öğünü de almamız gerekiyor çünkü gece boyunca metabolizmamızı çalıştıralım ki sabah açlık var hissiyle yediklerimizi depolamasın.aslında gece öğününde süt ve meyve beraber öneriliyor fakat ben gün içinde kalsiyumu yeterli ölçüde aldığım için gece öğününde yeşil çay ve meyve tercih ediyorum.ee öünmde de oldukça uzun bir yol olduğuna görekendimi çok kısmamam gerekiyor.

slmlar herkese,kızlar akşam illaki 6/7de yemek yiyeceksin diye bir şey yokmuş.taylan kümeli dün bahsetmişti bu konudan.kendinize eziyet etmeyin.bu arada gece öğünü de almamız gerekiyor çünkü gece boyunca metabolizmamızı çalıştıralım ki sabah açlık var hissiyle yediklerimizi depolamasın.aslında gece öğününde süt ve meyve beraber öneriliyor fakat ben gün içinde kalsiyumu yeterli ölçüde aldığım için gece öğününde yeşil çay ve meyve tercih ediyorum.ee öünmde de oldukça uzun bir yol olduğuna görekendimi çok kısmamam gerekiyor.

mrb canm
evet bende ılla 6 da 7 de dıcm dıe sart koymuorum kndıme yoksa dıyet moduna gırr sıkılırım yoksa:1::1::1::1:

menu

sabah

1 dılm ekmek
azcık peynır 1 kozlenmıs bıber
1 yumurtadan yapılmıs omletn yarısı
salatalık maydonz

oglen
k flaks ( yanmda gtreck bısı bulamadm )

ara

1 seftalı
yesılcay

aksam
fırında patlıcn bıber kabak ustune sarmsaklı yogrt
bol salata yogrt

ara
1 dılm kawun

dün akşam bir avuç yediğim ve yedikten sonra pişman olduğum tuzlu çekirdeğin ardında 1 saat bisiklet sürerek günü kapattım sabah tartıldığımda dünden sadece 100 gr eksik çıkmamın tek suçlusu çekirdek olduğunu düşünerek bir daha yememeye söz verdim. bakalım bu güne işe geç kaldım saati kurmayı unutarak kahvaltı yapmadan işe koştum çeyrek tost yaptırdım ama beğenmeyerek iştahsızlıkla yedim sonra arkadaşın ikram ettiği yarım simidi yedim öğlen evden yetirdiğim kabak yeği yoğurt ve 1 dilim ekmek yiyeceğim akşamda tavuk yoğurt ve salata yemeyi planlıyorum yatmadan öncede meyve yiyip yine bir saat spor yapacağım 3 lt suyumu ihmal etmeyeceğim bakalım bir hafta sonunda ne kadar yağ gidecek benden göreceğim

Back
X