Ayda 6-8 Kg Verdiren Diyet Listesi

cimeka

canım kızım..
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
3.802
125
123
arkadaşım uygulamış ayda 6 vermiş..metabolizmaya göre 6 ile 8 veriliyormuş.bana sağlıklı geldi..

1 Ayda 8 kilo vermek için birinci olarak en önemli yapmanız gereken şey; sabah kalktığınızda kahvaltınızı yeteri kadar yapmanız olmalıdır. Unutmayın 1 ayda 8 kilo vermek o kadarda kolay değildir.Kahvaltınızı ne kadar iyi yaparsanız, gün içindeki diğer öğünleri o kadar az yersiniz.
İkincisi ise günlük yiyeceğiniz öğün sayısını mutlaka arttırın, günlük mutlaka üç ana öğünü yiyin ve iki de ara öğün yemeyi ihmal etmeyin. Ayrıca unutmayın ki ana öğünlerde fazla yememeye dikkat edin.Eğer bunlara dikkat ederseniz 1 ayda 8 kilo vermeniz hiçde zor değildir.
Üçüncüsü ise mutlaka alkol kullanmayın.
Sabah:
- İnce bir dilim yağsız beyaz peynir
- 4-5 adet zeytin
- 1 dilim kepekli ekmek
- Dilediğiniz kadar domates-salatalık
Ara Öğün:
- 1 adet yeşil elma
Öğle Yemeği:
- 1 kase çorba
- 4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
- Bir porsiyon salata
- 1 dilim kepekli ekmek
Ara Öğün:
- 1 su bardağı yorğurt (ya da 1 adet yeşil elma)
Akşam Yemeği:
Öğle yemeği ile aynı.
Bu diyeti yaparken mutlaka günlük 1 saat yürüyüş yapıyoruz ve en az 2 lt su içmeyi unutmuyoruz.
Akşam yemeğini en geç 19:00′da yiyoruz.
Bu programlara uyduğunuz taktide 1 ayda 8 kilo vermeniz o kadarda zor değildir.

arkadaşın kaç kiloydu?yani herkes verebilirmi acaba bu kiloyu :44:birde hergün aynı şeymi yeniyor?protein yok yani ne beyaz nede kırmızı et yok listede.bence akşam yemeği et olsaydı dahasağlıklı olacaktı

ben zeytin sevmem bi de bu bana diyetisyenin verdiği diyete benzio ztn sadece öğle ya da akşam 2 köfte büyüklüğünde et hakkım var ek olarak ve bence dha sağlıklı böyle günlük 1 ayran-yoğurt un dışında protein yok ve kas kaybına yol açar en mantıklısı bi diyetisyenle görüşüp ondan kendinize özgü bi diyet almak zaten buna yakın verdikleri diyette zorlanmazsınız yani bi de şu var bu diyeti bi ay yapınca 6-8 kilo verdik sonra hayatımız boyunca bunu yapamayız çünkü et ve en önemlisi balık gibi omega-3 içeren bi besin yok bıraktığımız an kilo alırız hem de bu sefer yağdan alırız çünkü vücudun kaybettiği kas dokusunu yerine koyması yağ dokusundan çok çok daha zordur

arkadaşın kaç kiloydu?yani herkes verebilirmi acaba bu kiloyu :44:birde hergün aynı şeymi yeniyor?protein yok yani ne beyaz nede kırmızı et yok listede.bence akşam yemeği et olsaydı dahasağlıklı olacaktı

ben zeytin sevmem bi de bu bana diyetisyenin verdiği diyete benzio ztn sadece öğle ya da akşam 2 köfte büyüklüğünde et hakkım var ek olarak ve bence dha sağlıklı böyle günlük 1 ayran-yoğurt un dışında protein yok ve kas kaybına yol açar en mantıklısı bi diyetisyenle görüşüp ondan kendinize özgü bi diyet almak zaten buna yakın verdikleri diyette zorlanmazsınız yani bi de şu var bu diyeti bi ay yapınca 6-8 kilo verdik sonra hayatımız boyunca bunu yapamayız çünkü et ve en önemlisi balık gibi omega-3 içeren bi besin yok bıraktığımız an kilo alırız hem de bu sefer yağdan alırız çünkü vücudun kaybettiği kas dokusunu yerine koyması yağ dokusundan çok çok daha zordur

katılıyorum, bi dilim peynir ve bi kase yogurtla olucak iş değil...
bu diyet çok daha kolay kilo verdirir ama, cünkü kas yakmak cok kolay ama bi o kadar da anlamsız bi hareket
diyestisyenler özellikle 22 yaş altına kahvaltıda süt, diğer tüm ara ve ana öğünlerde yagsız yogurt vermeye özen gösteriyolar ki bi öğünde et de oluyo az da olsa
tabi bunu uygulayan arkadasın yaşını bilmiyorum ama, yine de çok az bu

bence o kadarda kötü bı dıyet degil aralarda haftanın 2 günü aksam tavuk yada köfta falan yıyıp dengelenebılır.elma dıyetınde bın kat ıyı bence daha saglıklı

benimde bu yaptığım diyetin aynısı sayılır bi diyetti yani. ama öğle yemeklerinde et,tavuk yada köfte yiyebiliyodum. yada pilav,makarna. ama öğlen bu yemeklerin yanında yoğurt yenmemesi gerekiyomuş.ben ekmeği kestim ve bu diyete uydum. diyetisyenim bana ayda 1 kendini ödüllendir dedi.ilk zamanlar buna uyuyodum ama şimdi 15-20 günde bir ödüllendirdiğim oluyo yani :56: 1.5 ayda 5 kilo verdim. :64: sağlıklı verdim 1 ayda max 3 kilo vermeyi öneriyo diyetisyenler zaten o verilen kioları yeniden almamak için.
ve tabi yürüyüşte önemli..
yeni başlayanlar için yarım saat yürüyüş yeterli :)
bayanlar evde pilates hareketleride yapın biraz göbekler gidiyo biraz :27: :1:

sabah kahvaltısı günün en öenmli ögünü iyi yemeniz herekir demissiniz ama listede yiyecek pek bisey yok acıkcası.ben listelere uyamayan bi insan olarak sunu söyleyebilirim.sabah kalvaltılarında 2 dilimden fazla olmamakla beraber ekmek yanındada domates salatalık ve peynir haftada bir yumurta sarısını yemek daha faydalı cünkü akında yag bulunuyor.bunları cok abartmadan ama acda kalacak sekildede deil yiyorum ve zaten karnım tok kalktıgım icin masadan gün icindede fazla yemiyorum.öglen bi kase az yaglı ve tuzlu bi salata veya corba iciyorum(yagsız tuzsuz hastane yemegi gibi yemekler yiyemedigim icin az da olsa ekliyorum yag ve tuz).arada acıktıgımda bastırması icin meyve veya bi kac ceviz fındık vs. ve aksam yemegi olarak da o günün yemegi ne yapmıssam ekmeksiz ve az yiyorum.veya isteyen ızgara et veya tavuk balık yada sebze vs.de yapabilir.bol bol da su iciyorum 3 lt den fazla suda icmiyorum cok fazla su icmekde vücuttaki gerekli mineralleri dısarı atıyor ve basta böbreklere olmak üzere vücuda zarar veriyor.ve ben bu sekilde 1 ayda 5 kilo verdim vekendimide kasmamıs oldum.bu sekilde ben rejimdeyim modundada deilim enerjimde gayet yerinde.

kızlar benimde 10 kilo vermem lazım :(( bir türlü başlayamıorum. nie canım başlamak için o kadar bekliosun???

malzemeleri alicaktim cnmm aldim onlarida.burada suan gece saat 11 :) saat farki oldugu icin yazdimm.yoksa 1 gun bekleme yaptiyorumm :)

Bende katılmak istiyorum izninizle.:66::66:1-2 haftadır diyetteyim 75,6 kilodan 72,5 kg düştüm.Sabahları sıcak su içine tarcın kabugu ,limon ve 1 cay kasıgı kadar bal koyup içiyorum.ve günde 2-3 kez yeşil cay ve youtubeden zumba derslerini yapıyorum.Boyum 170 ve 6 aylık bebegim var.bundan 1 sene once 60 kiloydum :36::36::36:

tabi ki katilinnnnnn :3: ben kahvaltimi yaptim simdide yesil cayimi iciyorum yalniz ben yesil cayi soguk ve buzlu iciyorum icine biraz bal ve tarcin koyuyorum..:82:

Back
X