güle güle kullan cnm
3. uyku seti galiba.
günlük kullanmaya bu renkli havlular çok kullanışlı.
ay bu çok ciciii
ayağında paralansın inş. :)
Aydasu aldıklarını güle güle kullan canım.
son nevresim takımının aynısını bende almıştım. çok güzel eklediklerin.
ay çok değişik bişey ,ilk defa görüyorum,güle güle kullan
nasıl giyiliyorki :S ve nasıl ördünüz merak ettim :)
yalnız şu patiği ben hala çözemedim bak giy şunuda bi resmini çek geceleri uyuyamaz oldummmD
güle güle sağlıkla kullanın inşallah.
tatlım çok anlamadığım için özelliklerini kopyaladım buraya
Çamaşır sepetini koçtaştan beğendim sitesinden inceleyebilirsin, kahverengi ve siyahı da var ben beyazını beğendim...
Fiyatı 50 tl...
Canım çok sağol, ayrıcada ayrıntılı olarak vermişsin makinenin özelliklerini, çok teşekkürler, yordum seni... Böylece bilgilenmiş oldum bende bosh almak istiyordum tam isabet oldu, çok sağol..
Sevgiler...
Çok sağol Allah razı olsun
Rica ederim ne demek, ben de çok araştırarak almıştım, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
En çok kısa programına vuruldum, yaz günü sadece teri gitsin diye yıkadığımız çok kıyafet oluyor:92: bunlar gibi
canım benim Allah sana bu kahve makinesinin yaptıgı kahveler gibi bol şekerli,bol köpüklü bir hayat nasip etsinAllah bizede saglık,sıhhat,kazanç versin bizde senin çeyizlerin gibi eksiksiz tamamlayalım inşallah herseyimizi masallah hersein çok sık,çok güzel
Ay çok tatlısınçok haklısın kısa proğram bu işlere çok yarayacak, hele evlenince değilmi :78:
bu beyazeşya işi beni çok geriyo valla. ıvır zıvırı alamadım bi de onlar var yaaa
İyi günlerde kullan canım benim baya ayrıntılara girmişssin ilerde rahat edersin :) Ağız tadıyla kullan inş
vaktim var da param yok be tatlım.. okul bitti paramı yicem dedim almadım. 2sene yedim şimdi de öğrenim kredisi başladı onu ödüyorum çok vahim durumum:96: böyle giderse evlenemicem ben:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?