Merhaba.hayırlısı olsun tedaviniz inşallah.özel hasta olmama ragmen okadar işlem yapıldı dediniz ya onu merak ettim.operasyon mu yapıldı acabaBen artık özellerden nasibimi aldığım için kadın doğum hastanesi tüp Bebek merkezine geçtim. Embriyoları taşıdık. Çok ilgi gördük gerçekten özellikle embriyog Murat hoca bizim kadar heyecanlı neredeyse. O kadar işlem yapıldı özel hasta olmama rağmen daha tek kuruş çıkmadı cebimizden. Şimdi transferim yapılcak inşallah regl bekliyorum. Ben daha az yoğunluk olduğu için Mustafa hocayı tercih ettim kendisi tecrübeli ama pek konuşkan bi doktor değil. Alper bey ona göre daha girişken ikisi de tecrübeli tavsiye ediyorum. Özellikle hemşire ekibi çok iyi çok fazla yardımcı personel var daha disiplinli her ayrıntıya bakılıyor güvenli geliyor şuan kısaca bana
Teşekkür ederim hss ilaçlı ultrason çekildi çok defa muayene oldum bi de embriyolar saklanıyor şuan orda hiçbir ödeme alınmadı bunlardan. Sgk karşıladı şuana kadar transfer ödemesi yapıcaz sadece 8 bine yakın o kadarMerhaba.hayırlısı olsun tedaviniz inşallah.özel hasta olmama ragmen okadar işlem yapıldı dediniz ya onu merak ettim.operasyon mu yapıldı acaba
Anladım canım.hayırlısı olsun.iyi haberlerini alırız inşallah.benim donmuş yok sıfırdan bende gidicem alper beye bakalım.inşallah.Teşekkür ederim hss ilaçlı ultrason çekildi çok defa muayene oldum bi de embriyolar saklanıyor şuan orda hiçbir ödeme alınmadı bunlardan. Sgk karşıladı şuana kadar transfer ödemesi yapıcaz sadece 8 bine yakın o kadar
Alper bey cidden çok iyi. Mustafa bey pek konuşmayı sevmiyo ama işini çok ciddi yapıyo o yönünden memnun kaldım. Kaç yaşındasın canım daha önce denedin sanırım sürecin nasıl ilerlediAnladım canım.hayırlısı olsun.iyi haberlerini alırız inşallah.benim donmuş yok sıfırdan bende gidicem alper beye bakalım.inşallah.
Sen de haber ver canım ne durumdasınÇok merak ediyorum mutlaka haber verin gelişmeleri
İğnelere başladım işte pazartesi kontrol varSen de haber ver canım ne durumdasın
Evet oldu maalesef transferden sonra protestan kullandım onlarda da oluyodu şimdi kan sulandırıcı eklencek haftaya mosmor gezicez artıkİğnelere başladım işte pazartesi kontrol var
2.günde karnım morardı iğneden
Siz de olmuş muydu
Olsun sonuç güzel olsunEvet oldu maalesef transferden sonra protestan kullandım onlarda da oluyodu şimdi kan sulandırıcı eklencek haftaya mosmor gezicez artık
Benim tam adetin 14.günü toplandı canım ama daha erken toplanan var genelde 12.günden sonra olur muhtemelen Allah yardımcın olsun izmire gel git mi yapıyorsun ne sıklıkla kontrollerOlsun sonuç güzel olsun
İğnelerden kaç gün sonra yumurta toplanıyor
Ağızlarından laf alamıyoruz kolay kolay
Hepimizin inşallahBenim tam adetin 14.günü toplandı canım ama daha erken toplanan var genelde 12.günden sonra olur muhtemelen Allah yardımcın olsun izmire gel git mi yapıyorsun ne sıklıkla kontroller
Efelerde mi oturuyosun canımHepimizin inşallah
Evet git gel yapıyorum
Çarşamba gittim pazartesi gel dediler sonrasını bilmiyorum işte
EvetEfelerde mi oturuyosun canım
İyi en azından uzak ilçelerde değil o biraz daha zor olurdu
İzmir trafiği git gel yine zorİyi en azından uzak ilçelerde değil o biraz daha zor olurdu
Bilgi verirmisiniz bana çok bütçem yok hatta hiç yokAydın'da tüp bebek doktoru araştıran arkadaşlarım ben aralık ayında başladım çok yanlış bir doktor seçimi yaptım Adnan Özkutucuya gittim hamile kaldım ama bebek karnımda öldü malesef kaybettim muhtemelen kan pıhtılaşması sonucunda kaybettim doktor önlem amaçlı bile kan sulandırıcı vermedi sadece para kaynağı olarak gördü ve kayıplar, olumsuz denemeler onun için pek de önemli değil para önemli gitmeyi düşünenler aklınızda olsun. 18 bin diyerek başlattı 40 binin üstü para harcattı keşke bebeğim sağlıklı olsaydı feda olsun derdim ama ihmaller de çok.
Tolga hoca herkesin dilinde başarısı yüksek ama maalesef çok fazla ücret alıyormuş durumunuz gerçekten iyiyse gidin ama az bütçeyle çok zor oluyor modunuz çok düşüyor para konusunda biraz anlayışlı doktora ihtiyaç var ama başarısı herkesin dilinde eminim o aldığı parayı hakediyordur.
Ve sıfırdan başlayacak ve özele gidecek olsaydım Sümeyra Nergiz Avcıoğlu'na giderdim. Daha önce giden tanıdıklarım ondan çok memnun kalmış. Ben şimdi kadın doğum hastanesi Alper beyle devam etmeyi düşünüyorum çünkü embriyoları saklama ücretinden tutun transfer ücretine kadar bir deneme yapılacak fiyata 2 deneme yapılabilir özelde sadece yıllık saklama ücreti 6 bin tl ödedik geçen sene. Bunun haricinde hamilelik sürecinde de Alper beye geçiş yapmıştım bilgisine çok güvendiğim bi doktor. Belki okuyan tedaviye ayıracağı bütçesi düşük olan biri çıkar. Alper beyde yaptıranlar çok memnun kalmışlar bilginiz olsun
Tabi bilgi vereyim iki aşılama yaptırırsanız ve tutmazsa zaten size rapor çıkar ücretsiz tüp bebek yaptırabilirsiniz devlet hastanesinde. Çok cuzi bi ücret çıkar çıkarsaBilgi verirmisiniz bana çok bütçem yok hatta hiç yok2 gün sonra aydına Özgür Deniz Turan beye gidicem hsg ilaçlı rahim filmim çekildi temiz çıktı. Doktor gel dedi 2 aşılama hakkım varmış onları değerlendiricez. 2 gün sonra gidicem inşallah.
Ay çok teşekkür ederim bu ay ilk aşılamamı olucam saolun bu bilgi içinnnTabi bilgi vereyim iki aşılama yaptırırsanız ve tutmazsa zaten size rapor çıkar ücretsiz tüp bebek yaptırabilirsiniz devlet hastanesinde. Çok cuzi bi ücret çıkar çıkarsa
İnşallah pozitif sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsun tedavinAy çok teşekkür ederim bu ay ilk aşılamamı olucam saolun bu bilgi içinnn
Çok teşekkürler inşallahh Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun bir an önceİnşallah pozitif sonuç alırsın canım şimdiden hayırlı olsun tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?