Aydın'da tüp bebek

Merhaba.hayırlısı olsun tedaviniz inşallah.özel hasta olmama ragmen okadar işlem yapıldı dediniz ya onu merak ettim.operasyon mu yapıldı acaba

Merhaba.hayırlısı olsun tedaviniz inşallah.özel hasta olmama ragmen okadar işlem yapıldı dediniz ya onu merak ettim.operasyon mu yapıldı acaba
Teşekkür ederim hss ilaçlı ultrason çekildi çok defa muayene oldum bi de embriyolar saklanıyor şuan orda hiçbir ödeme alınmadı bunlardan. Sgk karşıladı şuana kadar transfer ödemesi yapıcaz sadece 8 bine yakın o kadar

Anladım canım.hayırlısı olsun.iyi haberlerini alırız inşallah.benim donmuş yok sıfırdan bende gidicem alper beye bakalım.inşallah.

Anladım canım.hayırlısı olsun.iyi haberlerini alırız inşallah.benim donmuş yok sıfırdan bende gidicem alper beye bakalım.inşallah.
Alper bey cidden çok iyi. Mustafa bey pek konuşmayı sevmiyo ama işini çok ciddi yapıyo o yönünden memnun kaldım. Kaç yaşındasın canım daha önce denedin sanırım sürecin nasıl ilerledi

İğnelere başladım işte pazartesi kontrol var
2.günde karnım morardı iğneden
Siz de olmuş muydu
Evet oldu maalesef transferden sonra protestan kullandım onlarda da oluyodu şimdi kan sulandırıcı eklencek haftaya mosmor gezicez artık

Evet oldu maalesef transferden sonra protestan kullandım onlarda da oluyodu şimdi kan sulandırıcı eklencek haftaya mosmor gezicez artık
Olsun sonuç güzel olsun
İğnelerden kaç gün sonra yumurta toplanıyor
Ağızlarından laf alamıyoruz kolay kolay

Olsun sonuç güzel olsun
İğnelerden kaç gün sonra yumurta toplanıyor
Ağızlarından laf alamıyoruz kolay kolay
Benim tam adetin 14.günü toplandı canım ama daha erken toplanan var genelde 12.günden sonra olur muhtemelen Allah yardımcın olsun izmire gel git mi yapıyorsun ne sıklıkla kontroller

Benim tam adetin 14.günü toplandı canım ama daha erken toplanan var genelde 12.günden sonra olur muhtemelen Allah yardımcın olsun izmire gel git mi yapıyorsun ne sıklıkla kontroller
Hepimizin inşallah
Evet git gel yapıyorum
Çarşamba gittim pazartesi gel dediler sonrasını bilmiyorum işte

Bilgi verirmisiniz bana çok bütçem yok hatta hiç yok 2 gün sonra aydına Özgür Deniz Turan beye gidicem hsg ilaçlı rahim filmim çekildi temiz çıktı. Doktor gel dedi 2 aşılama hakkım varmış onları değerlendiricez. 2 gün sonra gidicem inşallah.

Tabi bilgi vereyim iki aşılama yaptırırsanız ve tutmazsa zaten size rapor çıkar ücretsiz tüp bebek yaptırabilirsiniz devlet hastanesinde. Çok cuzi bi ücret çıkar çıkarsa

Tabi bilgi vereyim iki aşılama yaptırırsanız ve tutmazsa zaten size rapor çıkar ücretsiz tüp bebek yaptırabilirsiniz devlet hastanesinde. Çok cuzi bi ücret çıkar çıkarsa
Ay çok teşekkür ederim bu ay ilk aşılamamı olucam saolun bu bilgi içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…