- 18 Kasım 2022
- 1.190
- 1.715
- 63
adü başlamış mı tüp bebek yapmayaBilgi verirmisiniz bana çok bütçem yok hatta hiç yok2 gün sonra aydına Özgür Deniz Turan beye gidicem hsg ilaçlı rahim filmim çekildi temiz çıktı. Doktor gel dedi 2 aşılama hakkım varmış onları değerlendiricez. 2 gün sonra gidicem inşallah.
Hayır aşılama diye bilmiyorum sadeceadü başlamış mı tüp bebek yapmaya
Hayır aşılama diye bilmiyorum sadece
Ben şuan Alper kurtşahin beye gidiyorum devlette. Çok memnunum. Yumurtalarım toplandı. Bidahaki adet günümü bekliyoruz transfer için
Amin canım. Hepimize Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah tez zamandahayırlısıyla tutsun inşallah
Aydın doğum evinde Alper kurtşahin doktoruma ilk tüp bebeğimi yaptırdım şuan 2 buçuk aylık hamileyim çok şükür. Çok iyi bir doktor. Yani çok titiz davranıyor. Gidin derim.Mrb, Aydın ilinde tüp bebek yaptıran oldu mu. Burda çok yeniyiz ve neresi yapıyor, hangi hastane ve hangi doktorlar iyidir hiç bilmiyoruz.
Lutfen bilen varsa yazabilir mi....
Merhaba özgür bey rahim filmi çekiyor muBilgi verirmisiniz bana çok bütçem yok hatta hiç yok2 gün sonra aydına Özgür Deniz Turan beye gidicem hsg ilaçlı rahim filmim çekildi temiz çıktı. Doktor gel dedi 2 aşılama hakkım varmış onları değerlendiricez. 2 gün sonra gidicem inşallah.
Hayır çekmiyor kuş adası özelde çekildim ben ona götürdümMerhaba özgür bey rahim filmi çekiyor mu
Ne kadara çektirdiniz sökedeyizHayır çekmiyor kuş adası özelde çekildim ben ona götürdüm
5000 anestezi olmadan çekildim zaten film çekiliyor hemen sonuç çıkıyorNe kadara çektirdiniz sökedeyiz
Nerde doğum yaptınız peki önerdiğiniz bir doktor var mı5000 anestezi olmadan çekildim zaten film çekiliyor hemen sonuç çıkıyor
Hala bebişim olmadı benim maalesefNerde doğum yaptınız peki önerdiğiniz bir doktor var mı
Canım hiç incir havuç kürü denedin miHala bebişim olmadı benim maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?