Merhaba canım açıkcası aydında tüp bebek merkezi yok diye biliyorum ama iyi bi doktor varsa bana göre leylant hocadır istersen kendisiyle görüsüp fikir alabilirsin kendiside takip eder nereye gidecegin hakkında sana yardimcida olurMrb, Aydın ilinde tüp bebek yaptıran oldu mu. Burda çok yeniyiz ve neresi yapıyor, hangi hastane ve hangi doktorlar iyidir hiç bilmiyoruz.
Lutfen bilen varsa yazabilir mi....
Merhaba canım açıkcası aydında tüp bebek merkezi yok diye biliyorum ama iyi bi doktor varsa bana göre leylant hocadır istersen kendisiyle görüsüp fikir alabilirsin kendiside takip eder nereye gidecegin hakkında sana yardimcida olur
Aydin kadin dogum hastanesi dediler ama hiç bilmiyorum kiMerhaba canım açıkcası aydında tüp bebek merkezi yok diye biliyorum ama iyi bi doktor varsa bana göre leylant hocadır istersen kendisiyle görüsüp fikir alabilirsin kendiside takip eder nereye gidecegin hakkında sana yardimcida olur
Özelde sanırımDoc Dr tolga atakul ile muhakkak görüşün arayın bugün hemen randevu alın aydın da en iyilerden
Canım özel. Ama Aydında bu işi yapan bir iki kişi var zaten. İzmire gidenler sonuç alamadı tolga beye gittiler aldı . Bi git görün içine sinerse devam et kendiis üniversite hastanesinden geçti özele geçen yıl. Herseyden önce bir muayene olmanı tavsiye ederim.. testlerini devlette yaparsın takibini doktor bey yapar.hocanin Instagram hesabına da bakabilirsun Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsınÖzelde sanırım
Siz ya da tanıdığınız oldu mu ona giden
Maddi ve manevi olarak yük getirecek madem gitmişken iyi tecrübeli biri olsun istiyoru,
Cooook teşekkür ederimCanım özel. Ama Aydında bu işi yapan bir iki kişi var zaten. İzmire gidenler sonuç alamadı tolga beye gittiler aldı . Bi git görün içine sinerse devam et kendiis üniversite hastanesinden geçti özele geçen yıl. Herseyden önce bir muayene olmanı tavsiye ederim.. testlerini devlette yaparsın takibini doktor bey yapar.hocanin Instagram hesabına da bakabilirsun Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba bu konuda bir sorum olacak ben de randevu aldım hastaneden ama uzmanlığı tüp bebek ya da infertilite olan doktorlara randevu açılmıyor. Boş olan bir doktora aldım acaba onlar kendi aralarında sevk mi ediyor başka doktora?Aydın kadın doğumda tüp bebekte Mehmet pehlivan yada pehlivanoglu adı saniyorum onunla klomen takibi yapmıştım.. tüp bebek için şartları saglamadigim için önce ilaç sonra aşılama sonra tüp bebek dediler prosedür öyleymiş.. klomenle olmadı sonra araya pandemi girdi ben gitmedim hastane çok kalabalık diye öyle kalmıştı.. ama hemşireler çok yardım severdi ve doktor beyde anlayışlı güleç biri... ama devletin prosedürü biraz yorucu geliyor.. özellikle pandemi zamanı...biz izmir yakın olduğu için İzmire gidip geliyoruz..
Özelden çok araştırdım Adnan Özkutucu da bu işte yıllardır tecrübeli diye biliyorum fakat ben şimdi kadın doğum hastanesine başvurmayı düşünüyorum aşılama için. 3 aşılama negatif olursa rapor çıkıyormuş sanırım. Genelde tüp bebek doktorlarından memnun kalmışlar Aydın kadın doğumdaki. Ama başarı oranını bilemiyorum tabiMrb, Aydın ilinde tüp bebek yaptıran oldu mu. Burda çok yeniyiz ve neresi yapıyor, hangi hastane ve hangi doktorlar iyidir hiç bilmiyoruz.
Lutfen bilen varsa yazabilir mi....
Randevuya gerek olmadan hemen tüp bebek bölümüne gittim ben saolsunlar hemen ilgilendiler.. ama o zmn yoğunluk yoktu şimdi nasıl bilmiyorum malesef..Merhaba bu konuda bir sorum olacak ben de randevu aldım hastaneden ama uzmanlığı tüp bebek ya da infertilite olan doktorlara randevu açılmıyor. Boş olan bir doktora aldım acaba onlar kendi aralarında sevk mi ediyor başka doktora?
Özelden çok araştırdım Adnan Özkutucu da bu işte yıllardır tecrübeli diye biliyorum fakat ben şimdi kadın doğum hastanesine başvurmayı düşünüyorum aşılama için. 3 aşılama negatif olursa rapor çıkıyormuş sanırım. Genelde tüp bebek doktorlarından memnun kalmışlar Aydın kadın doğumdaki. Ama başarı oranını bilemiyorum tabi
Şimdi biraz daha sakin pandemi sonrası hiç randevu bulamadım yumurta takibi yaptırdım hep özelde ama herkes devleti tavsiye etti aşılama tutma ihtimali biraz düşük galba iki üç kez denemek normalde çok maliyetli tüp bebek daha avantajlı aynı fiyatlara geleceği için. Dedim bi tüp bebeğe başvurmadan aşılama deneyelim maddi olarak birikim de tüp bebeğe kalmış olur çok zor hepimiz için bu süreçlerRandevuya gerek olmadan hemen tüp bebek bölümüne gittim ben saolsunlar hemen ilgilendiler.. ama o zmn yoğunluk yoktu şimdi nasıl bilmiyorum malesef..
Aynen malesef ki süreçler çok yorucu.. maddi manevi Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınŞimdi biraz daha sakin pandemi sonrası hiç randevu bulamadım yumurta takibi yaptırdım hep özelde ama herkes devleti tavsiye etti aşılama tutma ihtimali biraz düşük galba iki üç kez denemek normalde çok maliyetli tüp bebek daha avantajlı aynı fiyatlara geleceği için. Dedim bi tüp bebeğe başvurmadan aşılama deneyelim maddi olarak birikim de tüp bebeğe kalmış olur çok zor hepimiz için bu süreçler
Amin canım inşallah sen de tüp bebek aşamasındasın galba doktorun kim Aydın'dan mı ve belli bir problem var mıydıAynen malesef ki süreçler çok yorucu.. maddi manevi Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Evet ilki negatif oldu mayıs ayında denemistik.. şimdi ignelerimi vuruyorum yumurta büyütme aşamasındayım yarın belli olacak yumurtaların durumu.. amh düşük benim canımAmin canım inşallah sen de tüp bebek aşamasındasın galba doktorun kim Aydın'dan mı ve belli bir problem var mıydı
Çok daha iyi izmiri tercih etmen burda imkanlar çok kısıtlı bilmiyorum bana mı öyle geliyo doktarlar yüzüme bile bakmıyo doğru düzgün hamilelerle ilgileniyorlar sıra bana gelince özel de olsa hep geçiştiriliyorum. Dedim bari devlete gideyim nasıl olsa ilgi yok bari param gitmezEvet ilki negatif oldu mayıs ayında denemistik.. şimdi ignelerimi vuruyorum yumurta büyütme aşamasındayım yarın belli olacak yumurtaların durumu.. amh düşük benim canımmaks 2 3 yumurta oluşuyor o yüzden zorlu oluyor...
İzmir medical point Funda hocaya gidiyorum. Çok memnunum.. ben k.adasinda yaşıyorum izmir de aydın da aynı mesafede olunca izmir i tercih ettik..
Amin canım inşallah hepimiz içinÇok daha iyi izmiri tercih etmen burda imkanlar çok kısıtlı bilmiyorum bana mı öyle geliyo doktarlar yüzüme bile bakmıyo doğru düzgün hamilelerle ilgileniyorlar sıra bana gelince özel de olsa hep geçiştiriliyorum. Dedim bari devlete gideyim nasıl olsa ilgi yok bari param gitmezİnşallah hayırlı haberler alırsın ya tol gidip gelmek bile bir emek
Aa açılmış mı adüde tüp bebek yapılıyor muymuş ben bilmiyordum aklımda olsun Perşembe ilkyaz hanımdan randevum var bakalım inşallah ilgilenir aşılama ya da bi tedavi önerir memnun kalmazsam adüye geçerim artık bunaldım çünkü işin peşine düşücem inşallahAmin canım inşallah hepimiz içinadü de de tüp bebek bölümü var çok ilgili bir doktormus Özgür Deniz sanıyorum adı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?