Aynen canım ötedikce daha da zor oluyor başlamak... hayirli sonuçlarını paylaşırsın umarım..Aa açılmış mı adüde tüp bebek yapılıyor muymuş ben bilmiyordum aklımda olsun Perşembe ilkyaz hanımdan randevum var bakalım inşallah ilgilenir aşılama ya da bi tedavi önerir memnun kalmazsam adüye geçerim artık bunaldım çünkü işin peşine düşücem inşallah
İnşallah senden de bekliyorum umut olsun inşallah banaAynen canım ötedikce daha da zor oluyor başlamak... hayirli sonuçlarını paylaşırsın umarım..
Tmm canımİnşallah senden de bekliyorum umut olsun inşallah banaBeni haberdar et mutlaka Perşembe günü doktordan sonra ben de yazarım gelişmeleri
Kadın doğum hastanesine gidip tüp Bebek merkezinden randevu alıyorsun. Ben sabahtan gittim sıra aldimKadın dogum hastanesinde tup bebek için sıra mı gerekiyor, ya da direkt mi hastane yönlendiriyor acaba.
bir de tup bebek yapan doktorlar kimler
Ben Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisiarkadaşlar ben de aydındayım. leylant hanıma gidiyorum. bir kaç yumurta takibi ile deneyeceğiz. tolga beyi çok duydum. alanında çok iyi bir doktormuş. denemelerimiz olumsuz olursa tüp bebek için tolga beye gideceğim.
Tolga beyde tupbebek ücreti ne kadar tutuyor. İlaçlar dahil, raporsuzBen Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisi
Biz bı kaç ay yumurta takibi yapmak için gittik. Ocaga kadar bı sonuç alamazsak Tolga beye gideceğiz bizdeBen Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisi
Ben Leylant hanıma gittim tamamen zaman kaybı. Eğer özele gidecekseniz Tolga bey Aydın'ın en iyisi
Ben geçen sene Leylant hanımda tedaviye başladım. Hepiniz bilirsiniz önce hormon testleri felan yapılır. Benim adetim de düzensizdir. Adet gelmesi için ilaç veriyor. Adetin ikinci günü tahlillerini yaptır gel diyor. Adet gelmesi bazen geç oluyor. 15 günü geçtiği zaman tekrar muayene ücreti istiyorlar. Ama siz bana bı tedavi uygulamadız neyin ucretini vereceğim dedim. Maalesef 15 günü geçince tekrar ücret ödemek zorundasınız dediler hep. Sadece ilk adımımı attım bana tahlil kağıdı verdi yolladı. Neyse biz devam ettik yinede. Hep deneme yanılma yöntemi kullanıyor. Bana vitamin folik asit ve doğum kontrol hapı verip uc ay takip yapalım dedi. Üç ay sonunda senin sorunun şu deyip bana bı tedavi uygulamadi. Hiç durmadık para yatırdık. Sadece parayla işi var. Biz orda sadece vakit ve paramızı kaybettik 7 8 ay sonra hiç bir yol katetmedik.önceleri çok güzel yorumlar duyuyordum şimdi herkes kötüler oldu leylant hanımı siz neden tavsiye etmiyosunuz ne yaşadınız
ben de çok kararsızım herkes birini söylüyor hala doktor bulamadım
tolga bey iyiymiş direk tüp bebek uzmanından başlamak istemiyorum daha yeni evliyim ama bir an önce doktor bulsam iyi olacak
Ben geçen sene Leylant hanımda tedaviye başladım. Hepiniz bilirsiniz önce hormon testleri felan yapılır. Benim adetim de düzensizdir. Adet gelmesi için ilaç veriyor. Adetin ikinci günü tahlillerini yaptır gel diyor. Adet gelmesi bazen geç oluyor. 15 günü geçtiği zaman tekrar muayene ücreti istiyorlar. Ama siz bana bı tedavi uygulamadız neyin ucretini vereceğim dedim. Maalesef 15 günü geçince tekrar ücret ödemek zorundasınız dediler hep. Sadece ilk adımımı attım bana tahlil kağıdı verdi yolladı. Neyse biz devam ettik yinede. Hep deneme yanılma yöntemi kullanıyor. Bana vitamin folik asit ve doğum kontrol hapı verip uc ay takip yapalım dedi. Üç ay sonunda senin sorunun şu deyip bana bı tedavi uygulamadi. Hiç durmadık para yatırdık. Sadece parayla işi var. Biz orda sadece vakit ve paramızı kaybettik 7 8 ay sonra hiç bir yol katetmedik.
Bende ona gideceğim bir dahaki ay. Leylant hanımi bu ay itibariyle bırakıyorum.Ben Leylant hanımdan sonra biraz ara vermek istedim daha sonra da babamı kaybettim psikolojik olarak baya kötü durumdaydim. Şimdilerde kendimi daha iyi hissediyorum. Çok araştırdım, etrafa da çok sordum Tolga bey hastalarıyla ilgilenmek ve para konusunda da yardımcı olduğunu söylediler ona gitmeyi düşünüyorum. Gidenler çok memnun. Benim bı arkadaşım da gitti cok iyi bir üslubu var çok anlayışlı demişti.
Merhaba canım ne aşamadasın.Kadin dogum hastanesinde Dr. Nilguñ avsar benzer nasıldır, hiç giden oldu mu
Kadin dogum hastanesinde Dr. Nilguñ avsar benzer nasıldır, hiç giden oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?