Aydin'daki hamişler buraya

azteki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
28
0
86
Diğer
Selam kızlar,
ben aydın da yaşıyorum deneyimlerimizi paylaşalım.doktor olarak kime gidiyorsunuz? doğumu nerde düşünüyorsunuz?ben halen daha karmakarışığım.

34+4 olduk..:uhm:

selam meleyi çok şükür Aydınlı birini buldum.hangi doktora gidiyorsun?doğumu nerede düşünüyorsun birde kaç aylık hamlesin?

bende aydındayım ama hamile değil hiçte olmayacağım galiba

allahtan umut kesilmez canım.hiç belli olmaz bakarsın hiç beklemediğin halde hamilesin.benim ablama doktorlar çocuğun olmaz dediler bi hafta sonra hamile kalmış haberi bile yok.şimdide çok tatlı 6 aylık bi oğlu var.hep tedavi hep ilaç kullandı.artık umudu yoktu ama bak işte allah vergisi geldi.

bende aydınlıyım ama malesef hamiş değilim çok şükür iki evladım var birini aydın doğum evinde birinide maraşta doğurdum normal doğumdu şimdi aydında aydın doğumevinde leylant hanım die bayan bi doktor var herkes çok memnun ondan haberin varmı bu arada ben şuan sakaryada oturuyorum aydında değilim yane

selam duydum banada tavsiye ettiler ama artık baya geç sancı gelince doğru doğum evine gideceğim

merhaba ben de aydınlı hamileyim. riskli gebelik yaşıyorum.Alper tanrıverdi adlı doktoru araştırıyorum.bilgisi olan var mı?

Merhabalar, ben h.sonu aydında yaşıyorum h.içi İzmirde ,çalıştığım için, yaşıyorum. Şimdi 7 Haftalık hamileyim. Aydında Leyla Hanım'ı duydum giden arkadaşlarım çok memnun.Ama benim doktorum İzmirde. Bir kere medline'a gittim Aynur Hanım'a iyi biri gibi ama hiçbir bilgi vermedi.Zaten sadece hamilelikten emin olmak için gitmiştim, çok önemsemedim

Alper beyi hiç duymadım.leyla hanım mi yoksa leylant hanım mı bende leylant hanımin methini cok duydum. Da gitmedim.
Nysa da emre ekmekçi diye bir doktor var ben yeni gittim iyiydi baya ilgilendi.tavsiye ederim..

ilginize teşekkürler. Fakat alper tanrıverdi Perinatoloji Uzmanı (Sorunlu gebelikler uzmanı) . bunun için ısrarla bu doktoru araştırıyorum.aydın da kendisi veya bir tanıdığı giden birileri vardır diye umuyorum. benim için araştırırsanız sevinirim. şimdiden tşk.

selam, 3 hafta önce Alper bey de amniosentez yaptırdım ve cok memnun kaldım. hiç bir sorunla karşılaşmadım amniosentez sonrası. ben de uzun araştırmalar sonucu başka bir kadın doğum uzmanının tavsiyesi ile gittim.ilgisinden de memnun kaldım.
perınatoloji konusunda uzmanlıgını geçen sene almış ama referansları iyiydi. sormak istediğiniz başka bir şey olursa özelden mesaj atabilişrsiniz.

ben de medline cenk bey e gidiyorum..memnunum ama çok hastası olduğu için az vakit ayırıyor malesef..

riskli gebelik derken?benimde hamileliğimin başlangıcı problemliydi..cenk beyden memnun kaldım..alper beyin adını daha önce duymuştum..iyi olduğunu..zaten aydında kaç hastane kaçdoktor var ki?

kızlar süpersiniz.çok teşekkür.yarın için randevu aldım alper beyden.görüşlerimi pazartesiye yazarım.

Cenk beye komşum gidiyor çok memnun.
Ben Nysa ya medline a nazaran daha uygun olduğu için gidiyorum,bazen devlete de gidiyorum.
Cok şükür riskli gebelik yaşamadım bu 2. Gebeligim,
Yasayanlara allah kolaylık versin .görüşlerini bekliyoruz shakspear:)
Bu arada dogumu nerde yapacaksınız hanımlar?

medline da yapacağım..3 doğum yapan arkadaşımız nysa da pek olumlu şeyler yaşamadı..o yüzden hiç gitmedim..kadın doğumda ilker bey var..maddi olarak daha uygundur sonuçta.çok tavsiye edilen bir doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…