sagol canim hepimiz saglikla alalim insallah.evet maalesef beklemek zordu ama sukur ki sonuclarim temiz geldi.. ben zaten Alper beye devam etmiyorum. yurtdisinda yasiyorum ben, o donemde annemleri ziyaret icin Aydindaydim acil yaptirmak gerekince onu bulup yaptirdim. biraz parayi seven gorundu bana sadece. icine sinmediyse hic gitme zaten canimkıvırcık aminyo esntez yaptırdığını söylemişsin.inşallah iyi haberlerle karşılaşırsın. sonuçu geldi mi?bekleme süreci zor olmalı.allah yardımcın olsun.ve sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
kıvırcık ,sonucuna çok sevindim. bundan sonrasını rahat rahat gecirirsin insallah. ben de ileri yaş için (43 yaşındayım) amniosentez yaptırmayı planlıyorum.sonucu ne kadar sürede öğrendin? maliyeti nedir?bilgi verrirsen sevinirim.
sana da zahmet verdim ama çok yardımcı oldun tşk.ben de hangi labratuvarla çalıştığını sormuştum alper beye.ankarada sadece genetik üzerine çalışan bir labratuvarmış.adını şu an için unuttum ama oldukça iyi diye duyduğum bir yerdi.(türkiyede tek bile olabilir ve oldukça güvenilir ) için rahat etsin diye söyledim. darısı benim başıma inşallah ben de iyi sonuçlarla karşılaşırım.
hmm evet o sorun var dimi. benim aklima gelmedi o. bi sey sormak istersen burdan yazabilirsin. ara ara bakiyorumkıvırcık,mesajına cevap yazmıştım.aslında destan yazmıştım. ama şimdilik (100 cevabım olmadığı için ) gönderemedim.
biz birimizden elektirik alamadık.olumsuz şeyler yazarak kimsenin ekmek parasıyla oynamak istemem.kısacası doktor benim tarzım değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?