Bakire çıkmamasının başka bir yolu var mı diyeceğim ama sanırım önden sağlık kontrolüne giderek bunun önüne geçiyoruz. Muayene ve doktor tavsiyesi güzel bir fikir ama niyet önemli. Erkeğin niyeti bu arada net bir bilgi de alırım bakire mi değil mi ise bence yanlış.
Ben senin sıkıntını çözemedim.Nedir bu polemiğe girme hevesi.Konuyu sen mi açtın?.Varsa bir sıkıntın konu aç.Ben mi diyorum yok kız çıksın illa,yok şu yok bu.
1:Bu zihniyette (kızlık zarı önemi muayenesi) büyütülen çocukların ebeveynlerini kınadım
2:Bu zihniyette yetişip birbirlerine psikolojik baskı yapan karı kocaları kınadım
3:Bu zihniyete alkış tutan hakimler var ama adalet savunucusu hakimler de var dedim
4:Bir insanın bakir veya bakire bir insanla evlenme hakkı da var inancına hayat felsefesine göre dedim.
Hayat,şartlar,koşullar bazen istenmeyen durumlarla karşılamayı da gerektirir.Bir insan bakire olduğunu söylediyse ama akabinde BAKİRE OLMADIĞI anlaşıldıysa kocasının kandırılma gerekçesi ve inancına ters düşmesi sebebiyle boşama hakkı var.
Ama bir insan bakiredir de kan gelmemiştir.Bu ikisi arasında çözülecek bir durumdur.Ama evliliğinin sağlıklı ilerlemesi birbirlerinin içlerinin rahat etmesi için doktora gidip kan gelmeme sebebini de öğrenebilirler.
Güven konusuna gelince,bu forumda dünya kadar yıkılan güvenler üzerine konu açılmış.İnsanoğludur ne kadar güvense de acabası kalabilir içinde.Ve kızlık zarı,o gece kan gelmeyen kız içinde çok önemli bir unsur olabilir,nedenini sorgulayabilir.Şu zamanda kızlık zarı dikme operasyonları varken zarın da önemi kalmadı.
Yani velhasıl,olayı zaten başlı başına yanlış görüyor kınıyorum.Ama bekaret benim için önemliyse,eşim içinde önemliyse doktora gider neden kan gelmediğinin sebebini de öğrenebilirim.