- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Realist yaklaşımınızdan tuttum siziHerkes bana bakiyor
1) alisildigin dışında giyim/hareket/tik/konusma bicimin vardir; degisik oldugu icin bakiyorlardir. Tabi bu değişik kismi iki sekilde olabilir
a) iyi
b) kötü, rahatsiz edici
2) kimse sana bakmiyordur, fazla dikizledigin icin seni kestiklerini dusunuyorsundur.
Realist yaklaştım
.
nasil anlarim ne niyetle baktigini
yo normal bisiy yapmadan diruyorum bi mimik vs bisiy yokHerkes bana bakiyor
1) alisildigin dışında giyim/hareket/tik/konusma bicimin vardir; degisik oldugu icin bakiyorlardir. Tabi bu değişik kismi iki sekilde olabilir
a) iyi
b) kötü, rahatsiz edici
2) kimse sana bakmiyordur, fazla dikizledigin icin seni kestiklerini dusunuyorsundur.
Realist yaklaştım
bi anormallik yok yani bildigim kadariyla yok..Kadın erkek herkes bakıyorsa ve niyetlerini merak ediyorsanız "ne bakıyorsunuz?" diyeceksiniz, cevabı öğreneceksiniz.
Normal bir görüntüye herkes bakmaz çünkü.
bi anormallik yok yani bildigim kadariyla yok..
bakiyorlar.kafayi kaldirdigimda goz goze geliyorum.Bakmıyorlardır..
nasil bir anormallik olabilirSiz bilmiyorsunuz ki bize soruyorsunuz ama cevap bizde yok, onlara soracaksınız.
Ama tekrarlıyorum, normal görünen birine herkes bakmaz, o cepte...
nasil bir anormallik olabilir
Herkes yoktur öyle bisey vs gibi yorumlar yapıyor ya da farklı yorumlar. Hiçbiri hosuna gitmemiş şekilde cevap yazıyorsun hatta azarlama da var. GÜZELSİN ONDAN BAKIYORLARDIR !
müneccim pohuu yiyeydim eğer, kim ne niyetle bakmış söylerdım sana !
Lisede bir arkadaş vardı bizim sınıfta.Yolda sokakda okulda herkes bana bakıyo yeaa diye değişik değişik havalara girerdi... Halbuki kimsenin kendisine baktığı yoktu.Gerçi giyimi falan bir acayipti de biz alıştıydık artık,tabi yolda sokakta görenlere anormal gelip bakıyolarsa bilemem.Dışlanır dururdu acaip tavırları yüzünden de bu defa da herkes beni kıskanıyo diye dolanır dururdu..O aklıma geldi nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?