- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
AcabaKonu Sahibi lise arkadaşınız olmasın
pöfff..cevap bile vermicim
Ya bunu anlamayacak ne var ? Sen bakiyon diye bakiyordurkonu niye bakiyorlar degildi konu herkes bakiyor zati o da herkes gibi mi bakiyordur yoksa benimle ilgileniyor mudur nasil anlarimdi.ama siz espirili! hatunlar nedense sadece bakilmasina odaklandiniz.bence guruh halinde oturup dusunun kompleksli msiniz
konu niye bakiyorlar degildi konu herkes bakiyor zati o da herkes gibi mi bakiyordur yoksa benimle ilgileniyor mudur nasil anlarimdi.ama siz espirili! hatunlar nedense sadece bakilmasina odaklandiniz.bence guruh halinde oturup dusunun kompleksli msiniz
Anlam yüklemediğin bişey seni neden bu kadar meşgul ediyor ozaman?egom patlamadi sana bakip bakmadiklarini da sormadim.herkes gibi mi bskiyordur ki ben mi anlam yukluyorumdur ki
evetManken gibi falan mısınız?
Manken gibi bi hatunsun ondan bakıyorlardırYeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.
sende de var bi vitirdan aanki himManken gibi bi hatunsun ondan bakıyorlardırhey Allahım ya eski konularına şöyle bir baktımda şaka gibisin.
Hatta bi konun başlığında sormuşsun, insanlar mı garip ben mi? Sensin sen
Neyce kız bu ben çözemiyorum senin dilinisende de var bi vitirdan aanki him
telden yaziyom hizli hizli ondan ya hu napayimNeyce kız bu ben çözemiyorum senin diliniAnlaşabilsek keşke ama görüyorum ki Türkçe bilmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?