ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

Bu gün bi avm'de burgerda biseyler yiyordum alel acele. Dikkatimi çekti. Bi kız var bi oglan var çalışan. Anlaşılan kız sevgilisinin iş yerine onu ziyarete gelmiş. Kız sürekli etrafa bakıyordu arada çocuğun elini tutup gülümsüyor ama sürekli etrafa bakıyor saciyla oynuyor üstünü falan düzeltiyor yine etrafa bakıyor hiç göz göze gelmedik ama ben onu yarım saat izledim sanırım. Sevgi bu mu dedim güldüm. Neyse sevgi kısmı hariç konunuzu bu duruma benzettim bu kız da sizin gibi heralde hep kendisine bakıldığını zannediyor. Hoş evet haklısınız sürekli etrafa bakan biri benim bile dikkatimi çekiyor inan senin etrafindakilerin de çektiği için bakıyorlardır

Bence cevap sizde iui düşünün
... yüksek sesle mi konuşuyorsunız gülüyorsunuz cok mu güzelsınız ya da cok çirkin vok mı şıksınız ya da cok paspal .. sakar mısınız ya da robot gıbı mısınız .. cevap sizdeee...

konu niye bakiyorlar degildi konu herkes bakiyor zati o da herkes gibi mi bakiyordur yoksa benimle ilgileniyor mudur nasil anlarimdi.ama siz espirili! hatunlar nedense sadece bakilmasina odaklandiniz.bence guruh halinde oturup dusunun kompleksli msiniz

gene siz gene saçmalık. napalım size bakanları kurşuna mı dizelim.

sizin de konu açtığınız gibi "güzellik duası" arayacak kadar dermansız dert düzeyinde çirkinsiniz (öyle demişsiniz güzellik duasına çok ihtiyacınız varmış) ondan bakıyolardır. bi şuna bak bi bize diyolardır. boşuna ödemlenmiş egonuz o öyle değil:)

Ya bunu anlamayacak ne var ? Sen bakiyon diye bakiyordur

Evet kk olarak biz komple hepimiz kompleksli insancıklarız... Siz olağanüstüsünüz ,aşırı bakın AŞIRI diyorum güzelsiniz herkes ondan size bakıyor.Te Allah'ım yha ...hatta sizin deyiminizde pöfff

10 cumlenizden 9'u size bakilmasi ile ilgili iken atar yapmaniz akillara zarar!

Spor yaparken yardımcı oluyor demişsin.Sen ona bakınca bir şey soracaksın veya söyleyeceksin sanıp bakıyordur.
Kızlar da baktığına göre,adamın bakması anlamlı değil bence.
Belki sürekli etrafınla ilgilisindir,belki ilginç hareketler yapıyorsundur.

:))))yorumlara bak.nasil ofke nasil sinirle yazilmis..
ya tanimadiginiz birinin bile ego patlamasi yasamasina-sizce tabi-sinirlenecek kadar asabisiniz.ve hala normal oldugunuzu iddia ediyorsunuz.tahammulsuzluk had safhada.
ya onemsemiyo muyum gecerim.yazmam.ama yok yazacaksiniz illa yok cirkinsin dua istedindi bizdendi de viri tiri bik bik

Yeşil gözlü beyaz tenli 170 boyu olan manken gibi bir hatunum.
Manken gibi bi hatunsun ondan bakıyorlardır hey Allahım ya eski konularına şöyle bir baktımda şaka gibisin.
Hatta bi konun başlığında sormuşsun, insanlar mı garip ben mi? Sensin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…