ayh rica ediyorum bu nasil konu diye satasmadan yazın.

Bence çok zekice espriler var. Kimse sinirli değil gayet yüzlerinde gülümsemeyle yazıyo herkes
Neyse işte özelte vırı tırı bik bik

Baksalar bi dert bakmasalar bir dert

Piaget'in bilişsel gelişim dönemleri içerisinde bulunan Ergen Benmerkezciliği başlığındaki Hayali Seyirciler altbaşlığını inceleyin. Herkes daima size bakıyor olamaz.
Hatta eliniz değmişken Kişisel Efsane kısmına da bir göz atın. Yardımcı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca niyeti olan hamle yapar. Belki adam sadece yardımseverdir. Veya kendisine meylettiğinizi anladı, eğleniyor. Buna buradan yorum yapmak zor.

Bende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgün neyse sana güzellik duası öneren oldu mu?
Hem manken gibiyim diyosun hem güzellik duası arıyorsun
Bence karşılaştıkları insanlar bakıyor ya, o duayla özellikle karşılaşmak isteyen insanlar olsun istiyor arkadaş.

Ahh deryaaa, nerelerdesin. tam olarak öneri alacabiliceğin birini kaçırdın

Benim bi kuzenim var. Beraber carsiya gittik alisverise. Bu dedi ki bana "wolfrog abla neden herkes bana bakiyor, cok mu ilgi cekiciyim, surekli gozler uzerimde" cevap vermedim. Zira 150 boya 95 kg olup ustune dapdar badiler giyip tuhaf tuhaf makyaj yaparsan ibret aldiklari icin bakiyorlar diyemezdim. Her bakan hayranliktan bakmiyor yani.

konu başlıklarına şöyle bir baktım da..
-yeni imaj
-kırışıklıklar
-sanırım çok sert görünüyorum
-yolda yürürken hiç mi erkek bakmaz
-güzellik duası
-boşanmış kadınlar çirkin olurmuş
Şu durumda kompleksli olan bir de biz oluyoruz ,güldürdünüz akşam akşam..Ne diyelim bakanınız daha çok olsun

Eski konularını okudum da ilk konuda yazmışsın ki manken gibi bi hatunun daha sonraları yüzümde nur yok dua istiyorum cirkinim tarzında konular var simdi de herkes bana bakiyo diyorsun ben anlam veremedim güzelliğine mi bakıyorlar Çirkinliğine mi hii bi arkadas yazmış sen etrafa çok baktığın için insanlar sana bakıyo olabilir

Bende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgün neyse sana güzellik duası öneren oldu mu?
Hem manken gibiyim diyosun hem güzellik duası arıyorsun
Guzellik duasi derken ?o ne ya oyle bereket duasi der gibi

Hayali seyirciler olayını gozlemledim bende . Direkt olarak oyle bir tipleme canlandi gozumde.

Bazen oluyor böyle şeyler. Benim de bir arkadaşım var, kızla ne zaman dışarı çıksak, bi mekana gitsek 5 dk geçmeden başlıyor yok garson sürekli bana bakıyor, yok yan masadaki bana bakıp duruyor, yok falanca bakıyor... Ona sorsan herkes ona bakıyor. Giyimi falan bi garip değil, yani bi gariplik yok biraz kilolu ama kilo olması anormal bir durum değil. Açıkçası ben arkadaşımın gözünü dikip millete baktığını, milletin de karşılık olarak ona baktığını düşünüyorum. Bazen insanlara çok rahatsız edici bakışlar atıyor, ben arkadaşı olduğum için bana hiç yapmadı ama başkalarına karşı yaptığına defalarca şahit oldum.

Birinin size baktığını görebilmeniz için sizinde bakmanız gerekir . Peki siz neden bakıyorsunuz onlar anlıyor mu sizin neden baktığınızı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…