- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.983
- 748
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Bence çok zekice espriler var. Kimse sinirli değil gayet yüzlerinde gülümsemeyle yazıyo herkes:))))yorumlara bak.nasil ofke nasil sinirle yazilmis..
ya tanimadiginiz birinin bile ego patlamasi yasamasina-sizce tabi-sinirlenecek kadar asabisiniz.ve hala normal oldugunuzu iddia ediyorsunuz.tahammulsuzluk had safhada.
ya onemsemiyo muyum gecerim.yazmam.ama yok yazacaksiniz illa yok cirkinsin dua istedindi bizdendi de viri tiri bik bik
Baksalar bi dert bakmasalar bir dertkonuya gelirsek ben surekli insanlari bana bakarken yakaliyorum.atiyorum bi masada otururken kafami bi kaldiriyorum karsimdaki bana bakiyor oluyor.hoslandigim biri var o da bakiyor surekli.ama ben ayirdina varamiyorum cunku kadinlar daha cok bakiyor bana.
bakmasi disinda benimle ilgilekniyor.spor yaparken yardimci oluyor.ama bi turlu bi hamle yok.bende emin olamadigimdan isiyakmiyoruanlaan
Bende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgüntelden yaziyom hizli hizli ondan ya hu napayim
Aklıma bir karikatür getirdin sankimBu nerden çıktı şimdi, allah yaratırken azıcık özenseymiş keşke, geldi yine.... diye bakıyor olabilirler.
Bence karşılaştıkları insanlar bakıyor ya, o duayla özellikle karşılaşmak isteyen insanlar olsun istiyor arkadaş.Bende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgünneyse sana güzellik duası öneren oldu mu?
Hem manken gibiyim diyosun hem güzellik duası arıyorsun
sende de var bi vitirdan aanki him
Bence karşılaştıkları insanlar bakıyor ya, o duayla özellikle karşılaşmak isteyen insanlar olsun istiyor arkadaş.
Ahh deryaaa, nerelerdesin. tam olarak öneri alacabiliceğin birini kaçırdın
Guzellik duasi derken ?o ne ya oyle bereket duasi der gibiBende tabletten yazıyorum telden farkı yok neden benim yazdıklarım düzgünneyse sana güzellik duası öneren oldu mu?
Hem manken gibiyim diyosun hem güzellik duası arıyorsun
Hayali seyirciler olayını gozlemledim bende . Direkt olarak oyle bir tipleme canlandi gozumde.Piaget'in bilişsel gelişim dönemleri içerisinde bulunan Ergen Benmerkezciliği başlığındaki Hayali Seyirciler altbaşlığını inceleyin. Herkes daima size bakıyor olamaz.
Hatta eliniz değmişken Kişisel Efsane kısmına da bir göz atın. Yardımcı olacağını düşünüyorum.
Ayrıca niyeti olan hamle yapar. Belki adam sadece yardımseverdir. Veya kendisine meylettiğinizi anladı, eğleniyor. Buna buradan yorum yapmak zor.
Yapançı zaar heraltürkçesi ne bunun ?
Bilsem bende sebepleneceğimGuzellik duasi derken ?o ne ya oyle bereket duasi der gibi
Süper tespitAynen o
Bazen oluyor böyle şeyler. Benim de bir arkadaşım var, kızla ne zaman dışarı çıksak, bi mekana gitsek 5 dk geçmeden başlıyor yok garson sürekli bana bakıyor, yok yan masadaki bana bakıp duruyor, yok falanca bakıyor... Ona sorsan herkes ona bakıyor. Giyimi falan bi garip değil, yani bi gariplik yok biraz kilolu ama kilo olması anormal bir durum değil. Açıkçası ben arkadaşımın gözünü dikip millete baktığını, milletin de karşılık olarak ona baktığını düşünüyorum. Bazen insanlara çok rahatsız edici bakışlar atıyor, ben arkadaşı olduğum için bana hiç yapmadı ama başkalarına karşı yaptığına defalarca şahit oldum.Lisede bir arkadaş vardı bizim sınıfta.Yolda sokakda okulda herkes bana bakıyo yeaa diye değişik değişik havalara girerdi... Halbuki kimsenin kendisine baktığı yoktu.Gerçi giyimi falan bir acayipti de biz alıştıydık artık,tabi yolda sokakta görenlere anormal gelip bakıyolarsa bilemem.Dışlanır dururdu acaip tavırları yüzünden de bu defa da herkes beni kıskanıyo diye dolanır dururdu..O aklıma geldi nedense
sende de var bi çıtırdan sanki -meal-türkçesi ne bunun ?
Yok evlenmeyi bırak kimse şimdiye kadar bakmamıştı bile. Transparan giyip gezmiştide avm de banamısın dememiştiben baştan derya sandım zaten de o hiç evlenmemişti dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?