AYIDAN 5 DK ÖNCE DOĞMUŞUM

Eger anlattiginiz kadar varsa hormonal bi sorun olmamasi imkansiz. Bunun peşini bırakmayın lutfen sağlığınız önemli. Ayrıca hormonlarinizda bi sorun varsa epilasyon kesin çözüm olmayabilir.
Lumeayı sadece alt bacak ve kok altima kullandım. Düzenli kullanamadim ama yine de cok memnun kaldım. Sonra hamile olunca bıraktım tabii. Bu dönemde biraz arttilar gibi geliyor bence çoluk çocuk işi ne girmeden komple hallederseniz yarım kalmaz

anladığım kadarıyla sağlık probleminiz yok bazıları maalesef olabiliyor böyle.artık sırayla lazare gidin başka çare yok gibi.bu arada istemsiz güldüm anlatım şeklinize

Benim bir tanidigim vardi cocukken verilen ilaclardan dolayi asiri killanmasi varmis baya arastirdilar bobrek ustu yaglarinda problem vardi tedavisinr basladilar ve daha sonra yuzundekiler falan bitmeye baslamisti agdayla aliyordu galiba

ama boyle de yazılmaz ki.. özür dilerim ama güleyuzum üzüleyim mi bilemedim..
Şeytanı sakın dinlemeyin. Önce hormon testi . Sonra lazer. Hele vücudunuz hallolsun sonrasında bakarsınız çeneye enseye..
Hahaha ya hormonlarima baktirdim bir sıkıntı yok vucuduma zaten lazer yaptiririm o kolay is de yuzum ne olacak asil

Benim bir tanidigim vardi cocukken verilen ilaclardan dolayi asiri killanmasi varmis baya arastirdilar bobrek ustu yaglarinda problem vardi tedavisinr basladilar ve daha sonra yuzundekiler falan bitmeye baslamisti agdayla aliyordu galiba
Bende yapilan kan testlerinde vs. Bir sıkıntı cikmadi muhtemelen genetik

Lumeayı arastiracagim:)

OHA HAYALIMDEKI KADINSINIZ agsgdhd
Vallahi umut isigi oldunuz bana

Benim çoluk çocuğa daha zaman var da hormonlarıma baktirdim bir sıkıntı yok muhtemelen genetik annem halanlarla cekmissin diyor

Sen cok yasa emi cok güldüm

Bende de anormal yerlerde var çünkü hormon bozukluğum var. Doğum kontrol hapı kullanmam gerek. Yüzüm için lazerle gidiyorum çok iyi sonuç aldım. İlaç kullanmaya başlayınca da tüm vücuda lazer düşünüyorum. Ama lumea tarzı bir cihaz mı alsam kararsızım.
Siz de ertelemeyin bir yöntemle başlayın elbet tertemiz olmasa da teniniz beyaz kıllar siyahsa iyi bir makine ile en az yüzde 60 azalır bence.

Doktora git tatlım ondan sonra bütün vücuttan lazer e git öyle olmaz yani kendini salma önce doktor ama

Şöyle söyleyeyim,yüzümde tüy yokken sadece favori ve çene bölgem için lazere gittim yüzümün temiz yerlerine kadar sıçradı,yanaklarim falan dahil.
Şu an igneliye gidiyorum lakin her igneliye gitmeyin parasını biraz fazla verin iyi hijyenik ve guvenilir olsun,henüz tamamen bitmiş değil ama azalma var.
Kol alti ve bikini için de lazere gittim oralarda temiz sıkıntı yok,sadece yüzüne yaptırma. Sormak istediğin birşey olursa özel mesaj atabilirsin :)

Ayni sizin gibiydim ben de konu sahibi.20 yil önce yüze lazer yaptirdim.Daha lazerin ilk zamanlariydi ve seanslar oldukca pahaliydi.Cene ve boyundaki killar yumusadi ama sakaklarda fazladan tüylenme oldu.Doktor basta beni uyarmisti ama.Benimki de genetik.Baba tarafindan geliyor.Ben tüm ücüdumu agda ile alirdim.10 yil önce yurt disina yerlestim.Yüzüm hala cok problemliydi.Yine lazere gittim.12 seansa biter dediler.25 seansta daha bitmemisti.Sonra biraktim ve kendime evde epilasyon yapan makine aldim.Vücuduma da yapmaya basladim.Ilk aldigim makina sinirsiz atisi olmayandi.Daha sonra Lumea aldim.Bana yarari dokundu.Yüz de dahil tüm vücutta kullaniyorum.Sadece genital de ise yaramiyorBir de ben oldukca koyu tenliyim ve yüksek dozda atis yapamiyorum.Buna ragmen memnunum.Size de tavsiye ederim.Ha unutmadan ayni sizin gibiyim.Tüm vucudum killarla kapliydi.Dogumdan sonra falan bayagi azaldi.Simdi de bacaklarimda cok seyrek.Su anda popo kismiyla ugrasiyorum.Orada da cok fazla yapmama ragmen azaldi.Sizi cok iyi anlayabiliyorum.Umarim en kisa zamanda size uygun olan bir cözüm bulabilirsiniz.

İğneli epilasyon iz birakiyor mu peki yüzünüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…